Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι εγω δεν εχω χειριστηριο xbox 360 εχω ενα logitech πως μπορω να φτιαξω τα κουμπια για να παιζει split screen μηπως χρειαζεται αλλο ini για το logitech

ευχαριστω

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ και ενας φίλος μου ψάχνουμε co-op pc games για να παίξουμε. Έχουμε δοκιμάσει μερικά αλλά προτιμάμε να παίζονται από το ίδιο PC και όχι lan, οπως το Lord of the Rings ή το.... Pro :-P. Έχετε να μας προτείνετε κανενα;

Δημοσ.
http://www.mameui.info/

Ο ορισμός της λέξεις λιώσιμο.

εε εντάξει το mame και το m.u.g.e.n. τα έχουμε λιώσει εδώ και χρόνια :P Ψάχνουμε κάτι που να έχει ένα story. Π.χ. Θέλαμε να παίξουμε το καινούργιο Splinter Cell: Conviction τις προάλλες αλλά παίζετε μόνο lan για τα pc :-(

Δημοσ.
εε εντάξει το mame και το m.u.g.e.n. τα έχουμε λιώσει εδώ και χρόνια :P Ψάχνουμε κάτι που να έχει ένα story. Π.χ. Θέλαμε να παίξουμε το καινούργιο Splinter Cell: Conviction τις προάλλες αλλά παίζετε μόνο lan για τα pc :-(

Εν τάξη τέτοια παιχνίδια χρειάζονται ποντίκι και αρκετά κουμπιά από το πληκτρολόγιο και άντε το πληκτρολόγιο ίσος να βολευτείς με δύο άτομα αλλά δεύτερο ποντίκι δεν μπορείς να βάλεις.

Δημοσ.
Εν τάξη τέτοια παιχνίδια χρειάζονται ποντίκι και αρκετά κουμπιά από το πληκτρολόγιο και άντε το πληκτρολόγιο ίσος να βολευτείς με δύο άτομα αλλά δεύτερο ποντίκι δεν μπορείς να βάλεις.

Έχουμε και οι δύο τηλεχειριστήρια :-D.

Ξέρω ότι κανονικά η λύση θα ήτανε να πέρναμε κανά playstation ή κανα xbox αλλά που να τα βρουν τόσα λεφτά 2 φοιτητές :P

Δημοσ.

Ένα φοβερό παιχνίδι που έπαιξα με τον αδερφό μου σε ένα PC ήταν το Penumbra (και τα 3) αλλά δεν παίζετε με την έννοια του "παίζω" με τηλεχειριστήρια. Απλά βοηθάει ο ένας τον άλλον να προχωρήσει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Εδώ έχει μια λίστα ωστε να ρίξετε μια ματιά μπας και ανακαλύψετε κάτι, διότι τη τελευταία φορά που έπαιξα διπλό στο PC ήταν το αλησμόνητο HOMM 3..

Η "τεχνική" που αναφέρει ο subdee είναι επίσης καλή, με αλλαγή του χειρισμού απο τον κάθε παίχτη ανά διαστήματα.

Δημοσ.

kane and lynch, bionikos komanto, terminator , resident evil 5

τα 2 τελευταια θελουν xbox360 μοχλο, αλλα υπαρχει μια ταρζανια, γουγλ ιτ, και παιζεις με καθε μοχλο, δες και στο γιουτχιουμπ αν ζοριστεις.

υπαρχουν βεβαια και πολλα art/experimental/indie games, αλλα απο καινουργιες παραγωγες αυτα μουρχονται. ειναι κριμα παντως που γενικα δεν βγαίνουν hot-seat games. A, και καπχια serious sam \m/

checkαρε και αυτη τη siteαρα -> http://www.co-optimus.com

το λορντ οφ δε ρινγκς καλό ή ναχαμε να λεγαμε?

Δημοσ.

Μάπα τελείως το LOTR, ειδικά η κάμερα του παιχνιδιού! Ευχαριστούμε παιδιά για τις ιδέες σας. Θα δοκιμάσουμε τα περισσότερα και θα σας πούμε την γνώμη μας. :-) Άμα ξέρετε και κανένα άλλο καλό co-op game για pc ευπρόσδεκτο!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειχα τερματισει παρεα με εναν φιλο μου το resident evil 5 για pc και το καταευχαριστηθακε. Ποια αλλα παιχνιδια υπαρχουν που εχουν αξιολογο co-op ? Το kane&lynch εχει αν δεν κανω λαθος αλλα δεν γνωριζω αμα ειναι καλο παιχνιδι. Εσεις τι λετε ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...