xavier Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το Brothers: A Tale of Two Sons ειναι πολυ καλο για on screen 2 player mode. εχω την εντυπωση οτι δεν παιζει διπλο αυτο...τουλαχιστον στο ps3 ειμαι σιγουρος
Alchemist` Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Worms blast, Worms Armageddon, MAME, NES, SNES, GENESIS emulators+games. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Tobajara Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Καλό είναι να υπάρχει σαν co-op ή hotseat πρόταση: Civilization. Εγγυημένο κάψιμο και ποιοτικό gaming. Για όποιον δεν έχει κάτι συγκεκριμένο κατά νου, Trine / Worms / Lego games είναι σίγουρες επιλογές και από εκεί και πέρα μια ματιά σε platform - action indie games και emulators για SNES, Mega drive, MAME φανερώνει πολλές επιλογές. Τελευταία καφρίλα που λάτρεψα ήταν το Nidhogg. Απλά τσεκάρετέ το.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ σε LAN Party πάντα λιώναμε CS 1.6 και Age Of Empires και καμιά φορά Civ.
Rib21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Lego και κανενα emulator Από εμένα Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό και απείρως χαβαλεδιάρικο το Magicka σε couch φάση, αλλά με ~10€ έχει ο έκαστος άλλη εμπειρία του Game από το PC και το Keyboard του. Δυστυχώς.Το Bloody Trapland είναι ότι πιο latest έχουμε βρει που να αξίζει.
gotheron2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν με πειραζει οτι παιχνιδι και να ειναι και οτι χρονολογιας και να ειναι αλλα μιλαμε για τα παντα, αρκει να ειναι καλο..!!! Οτι προτασεις εχετε παρακλω εδω ειμαι και ακουω ..!!Θελω να παιζω μαζι με τον bro μου..!! Ευχαριστω..!!
seithan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Castle Crashers Δεν με πειραζει οτι παιχνιδι και να ειναι και οτι χρονολογιας και να ειναι αλλα μιλαμε για τα παντα, αρκει να ειναι καλο..!!! Οτι προτασεις εχετε παρακλω εδω ειμαι και ακουω ..!!Θελω να παιζω μαζι με τον bro μου..!! Ευχαριστω..!!
gotheron2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ παιδια ειναι τρομερες οι ιδεεσ αν εχετε και αλλα τετοια στειλτε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα