Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το'πα και το'κανα :)

α) τώρα πλεον που δοκιμάζω όπως γράφω παραπάνω έχει γίνει αλλαγή από 4gb ddr2 σε 8gb ddr3, κι από e8400 (core2duo) σε q9300(quad core) αλλά όπως είπα νομίζω ότι θυμάμαι σωστά, τις πρώτες μετρήσεις τις έκανα πριν κάνω αυτές τις αλλαγές..

β) σας έχω 2 φωτό πριν αρχίσω το παιχνίδι/τεστ, για να δείτε τι ρυθμίσεις έχω. Δεν πείραξα τίποτε από τα αρχικά, ΔΕΝ έβαλα tessellation (είπαμε πάει άνετα, μη το σκίσουμε κιόλας!) είναι στα high σχεδόν όλα, ANETA τα 60fps, αν ξεκλειδώσεις το vsync πάει χαλαρά και παραπάνω!

έχω τις φωτό από τις ρυθμίσεις και τα 2 excel από το benchmark του Fraps..

Τώρα ΑΝ κανείς τα αμφισβητεί, ή θεωρεί ότι τα'στησα για κάποιο λόγο και δεν είναι έτσι κτλ.. ξύδι :P .

Οι φωτό Link.png Site: εδώ

(παρένθεση : απευθείας εισαγωγή εικόνας από το δίσκο δεν έχει? έπρεπε να τις ανεβάσω σε site? πρώτη φορά δοκίμασα και δε βρήκα άλλο τρόπο..)

Τα excel εδώ κι εδώ

Συνοψίζοντας: μια χαρά είναι οι επεξεργαστές οι παλιότεροι και γενικά τα παλιά μηχανήματα. Χρειάζονται ανανέωση που και που, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, όχι "βγήκε νέο τάδε, πρέπει να το πάρω γιατί έμεινα πίσω στην τεχνολογία!" .. αυτό το "νεοελληνικό" του ξοδεύειν ασύστολα πρέπει να το ξεπεράσουμε κάποια στιγμή! το "αα, πρέπει να πάρω i5 για να παίζει" είναι μύθος για να αγοράζονται καινούργια πράγματα, κοροϊδεύεται ο κόσμος, και κινείται η αγορά... αν πραγματικά ο καθένας έπαιρνε αυτό που ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ κι όχι ότι μας πλασάρουν, θα είχαμε ακόμη P4.. :)  (το αν αυτό θα'ταν καλό ή όχι είναι άλλη ιστορία..απλά είμαι ενάντιος σε αυτό το "πρέπει να πάρω μηχάνημα με 1000€ για να είμαι θεός!" κι έχω διαφωνήσει κι άλλες φορές με κόσμο που λέει "με 8gb παίζει οριακά τα νέα παιχνίδια, πρέπει να πάρεις 16gb και βλέπουμε" και πολλά άλλα τέτοια..)

Αυτά... :)

Παρενθέσεις,2

Π1: αυτά τα γράφω βέβαια έχοντας δώσει 200€ για την κάρτα γραφικών πριν κανά 6μηνο..δε λέω ότι δε χρειάζεται να αλλάξουμε ποτέ τίποτε, απλά να είμαστε πιο συγκρατημένοι στο που/πως τα δίνουμε..

Π2: μιλάμε για κάποιον ο οποίος παίζει μεν, αλλά δεν έχει ΤΙΣ τρελές απαιτήσεις από παιχνίδι, να είναι όλα στα utlra και τέτοια.. αν κάποιος θέλει έτσι, προφανώς θα πληρώσει 500+ για ανανεώσεις.. Κι αν τα έχει άνετα ας τα δώσει και καλά θα κάνει! Άλλη ιστορία αυτό.. κι εγώ αν τα'χα θα'παιρνα ferrari, αλλά μιλάμε ότι σε λογικά πλαίσια πως συμβιβάζουμε το τι θέλουμε με το τι μπορούμε να κάνουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...