manolo0liss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 παιδια το συστημα της υπογραφης μου διαθετω μαχ 130 ευρω τι να βαλω? πρωτα παιζω παιχνιδια οπως gta v και θελω να σηκωνει το watch dogs
adtakhs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Επεξεργαστή , μητρική και κάρτα γραφικών θέλουν αλλαγή .... Πρώτα όμως κάρτα γραφικών αλλά κοίταξε κάτι μεγαλύτερο ίσο από 7870 (170€) ποιο κάτω δεν .,...
manolo0liss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 η καρτα μια χαρα μου ειναι δεν θελω κατι καλυτερο προς το παρον μονο επεξεργαστη μητρικη και ραμ τι απο ολα?
Fulgore1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/504947-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-200%E2%82%AC-budget/?do=findComment&comment=52738202 Εχεις ηδη ανοιξει παρομοιο θεμα πριν 2 μερες με budget 200ευρο και μετα απο 2 μερες ανοιγεις αλλο θεμα με budget 130 ευρο. Και επισης παιδια το συστημα της υπογραφης μου διαθετω μαχ 130 ευρω τι να βαλω? πρωτα παιζω παιχνιδια οπως gta v και θελω να σηκωνει το watch dogs η καρτα μια χαρα μου ειναι δεν θελω κατι καλυτερο προς το παρον μονο επεξεργαστη μητρικη και ραμ τι απο ολα? Και επισης για δες τις απαιτησεις του Watch Dogs http://www.pcgamer.com/2013/10/08/watch-dogs-system-requirements-announced-specify-64-bit-os-and-minimum-6-gb-of-ram/
manolo0liss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ναι απλα επειδη επεσε το budget για αυτο και τα ξερω τα system requirements του watch dogs η καρτα το σηκωνει στα low και δεν θελω κατι παραπανω
Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το Watch Dogs θα βγει την άνοιξη κιόλας.
manolo0liss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥς ΝΕΟΥΝ ΙΝΤΕΛ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΩ ΣΕ Ι5
Fulgore1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Επεξεργαστή , μητρική και κάρτα γραφικών θέλουν αλλαγή .... Πρώτα όμως κάρτα γραφικών αλλά κοίταξε κάτι μεγαλύτερο ίσο από 7870 (170€) ποιο κάτω δεν .,... η καρτα μια χαρα μου ειναι δεν θελω κατι καλυτερο προς το παρον μονο επεξεργαστη μητρικη και ραμ τι απο ολα? Ο adtakhs ηταν ξεκαθαρος και ξεχασε να αναφερει και αλλαγη ram. ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥς ΝΕΟΥΝ ΙΝΤΕΛ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΩ ΣΕ Ι5 Τι ανοιγουν topic ατομα που οτι και να τους πεις δεν ακουνε δεν το καταλαβαινω.
chillbill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 η καρτα μια χαρα μου ειναι δεν θελω κατι καλυτερο προς το παρον μονο επεξεργαστη μητρικη και ραμ τι απο ολα? όχι ΔΕΝ είναι, το σωστό είναι αυτό που σου είπε ο adtakhs..αν αλλάξεις την κάρτα γραφικών, τότε ακόμη και με αυτό το pc θα μπορείς να παίξεις.. αν αλλάξεις π.χ. επεξεργαστή αλλά κρατήσεις αυτή την κάρτα γραφικών, μη σου πω τι θα παίξεις..
manolo0liss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 όχι ΔΕΝ είναι, το σωστό είναι αυτό που σου είπε ο adtakhs..αν αλλάξεις την κάρτα γραφικών, τότε ακόμη και με αυτό το pc θα μπορείς να παίξεις.. αν αλλάξεις π.χ. επεξεργαστή αλλά κρατήσεις αυτή την κάρτα γραφικών, μη σου πω τι θα παίξεις.. MA ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ PC ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΑ GTA V ΣΤΑ LOW-MEDIUM ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Fulgore1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 MA ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ PC ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΝΑ GTA V ΣΤΑ LOW-MEDIUM ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 1)Μην γραφεις σε Caps 2)Ζητας πραγματα για ενα παιχνιδι που δεν εχει βγει και ουτε ξερουμε την κυκλοφορια του ή τις απαιτησεις(δεν ξερουμε καν αν θα βγει για Pc). 3)Το θεμα δεν ειναι τι ζητας αλλα τι διαθετεις για αυτα που ζητας.... Αν οντως κρινεις οτι η καρτα γραφικων που εχεις θα ειναι ενταξυ τοτε κοιτα για i5 σε μεταχειρισμενα.Αλλιως δινεις βαση σε στο παρακατω Επεξεργαστή , μητρική και κάρτα γραφικών θέλουν αλλαγή .... Πρώτα όμως κάρτα γραφικών αλλά κοίταξε κάτι μεγαλύτερο ίσο από 7870 (170€) ποιο κάτω δεν .,...
TRILOBYTER Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εχεις μια καρτα που ειναι καλη (καλη για τα χρονακια της δηλαδη, καμια συγκριση με νεες καρτες των 180+ευρω), το συστημα σου ομως ειναι ... Ειμαι σιγουρος οτι λογω του συστηματος σου η καρτα σου δεν αποδιδει καλα, δηλαδη τρωει μπουκαλι. Εγω εχω μια 4870 και παιζω τα παντα, ειδικα τωρα που την εχω βαλει πανω σε i7 βλεπω ποσο δυνατη ειναι πραγματικα.. Πιο παλια την ειχα πανω σε εναν dual core athlon 64x2 3GH και ετρωγε μπουκαλι. αν και παλι μπορουσα να παιζω ολα μου τα παιχνιδια σε mid/high γραφικα.. Οποτε κατα την γνωμη μου, αλλαξε μητρικη ραμ και επεξεργαστη και οταν με το καλο εχεις χρηματα δωσε καμια 300αρα και παρε μια καρταρα, δεν πιστευω να δεις μεγαλες διαφορες αν αγορασεις μια low budget καρτα. PS: Με 130 ευρω δεν αξιζει να παρεις τιποτα, μαζεψε αλλα 120+ η καπου εκει και πανε παρε μια μητρικη, ραμ και εναν amd επεξεργαστη..μαζι με την καρτα που εχεις θα παιζεις μια χαρα..
chillbill Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εχεις μια καρτα που ειναι καλη (καλη για τα χρονακια της δηλαδη, καμια συγκριση με νεες καρτες των 180+ευρω), το συστημα σου ομως ειναι ... Ειμαι σιγουρος οτι λογω του συστηματος σου η καρτα σου δεν αποδιδει καλα, δηλαδη τρωει μπουκαλι. Εγώ πάλι έβαλα πριν λίγους μήνες ATI7870 σε μηχάνημα με 2χ2Gb ddr2, Core2duo επεξεργαστή, (που για την εποχή του πετούσε, αλλά..) ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ από τον Celeron που λέει το παιδί και έπιανα 60fps στο τελευταίο tomb raider σε 1920χ1080 με high γραφικά... Οπότε θα διαφωνήσω κάθετα στο ότι ο επεξεργαστής προκαλεί bottleneck στην 4870 και για αυτό δε βλέπει αποτελεσματα! Τότε σε μένα δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο core2duo??! (εννοείται ότι κάπου της κόβει, ΑΛΛΑ το όσο μπορεί να δουλέψει αυτός φτάνει και περισσεύει για να ζωγραφίσει η κάρτα!! Δε συζητάμε ότι παιχνίδια όπως witcher 2 και άλλα που είναι μεν 2 ετών αλλά έχουν γραφικά, τα παίζω στο φουλ όλα πλέον... (Resident evil5 και Crysis 2 πιάνω 100+ fps) Κι έκανα και 2 αλλαγούλες (πήγα σε 8gb ddr3 και άλλαξα τον core2duo με quadcore, πάλι 5+ ετών επεξεργαστή!) κι έπαιζα Crysis 3 σε medium πριν λίγες μέρες με 60fps σε μερικά σημεία, αλλά έπεφτε και 30-40 όμως συχνά
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Το Tomb Raider όμως είναι πολύ gpu bound παιχνίδι από όσο θυμάμαι.
chillbill Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τι να σου πω, δε μπορώ να αποκλείσω ως ενδεχόμενο ότι μπορεί να κάνω εγώ λάθος και να μη θυμάμαι κάτι καλά (να θυμάμαι άλλο παιχνίδι π.χ. ή κάτι τέτοιο, μια και παίζω άλλο κάθε 3 και λίγο..), αλλά έψαξα να το βρω για να το ξανατρέξω μια και να βγάλω screenshots με το fraps να δείχνει τα frames και δεν το βρίσκω .. Αν μπορέσω θα κοιτάξω μια ματιά μήπως το κατεβάσω , απλά για να κάνω την παραπάνω δοκιμή που λέω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα