Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω λιγο hijack το thread για να μην ανοιξω αλλο θεμα?? :P Λοιπον θελω να παρω το νεο ipad αλλα με ανησυχούν ολα αυτα που διαβαζω για Ελλάδα, αν δηλαδη λεμε εχει τιποτα καμμενα Pixel η γρατσουνιες δεν θα μου το αλλαξουν αμεσως σε κανενα Ελληνικο καταστημα?? Μηπως να προτιμήσω κανενα amazon.uk?? Εκει λογικα δεν θα εχω θεμα με επιστροφη ετσι δεν ειναι??

Σορρυ αν ρωταω κατι που δεν θα επρεπε αλλα ειναι κριμα να σκασω 600 και να μου κανουν κολπα σε τετοια ατυχή περιπτωση.. :P

Δημοσ.

Να κανω λιγο hijack το thread για να μην ανοιξω αλλο θεμα?? :P Λοιπον θελω να παρω το νεο ipad αλλα με ανησυχούν ολα αυτα που διαβαζω για Ελλάδα, αν δηλαδη λεμε εχει τιποτα καμμενα Pixel η γρατσουνιες δεν θα μου το αλλαξουν αμεσως σε κανενα Ελληνικο καταστημα?? Μηπως να προτιμήσω κανενα amazon.uk?? Εκει λογικα δεν θα εχω θεμα με επιστροφη ετσι δεν ειναι??

Σορρυ αν ρωταω κατι που δεν θα επρεπε αλλα ειναι κριμα να σκασω 600 και να μου κανουν κολπα σε τετοια ατυχή περιπτωση.. :P

Αν παρεις απο isystem,document,goldeni δεν θα εχεις προβλημα! Guarantee 

• Like 1
Δημοσ.

Έριξα μια ματιά μονο στο πρώτο κατάστημα....που ακριβώς αναφέρει οτι δεν θα υπαρχει προβλημα με την επιστροφη προιόντος με τα χαρακτηριστικά που ενδιαφερόταν ο ADHD?

Με κάθε επιφύλαξη...αλλά να μην παραπληροφορούμε και τον κόσμο....

Μηπως επειδη ειναι premium reseller εχεις καθε προνόμιο και δικαιωμα που θα ειχες αν αγοραζες απο εξωτερικο, ειναι σαν να λεμε αγοραζεις direct απο apple.. Δεν ξερω απλα λεω, ετσι οπως τα ειδα παντως αισθανομαι πιο ανετα να το αγορασω απο εκει παρα απο plaisio/public..

Δημοσ.

Αυτό που θα πρεπε να κάνεις (που το έχω κάνει με όλες τις apple συσκευές που έχω αγοράσει, και τα 2 ιπαντ που πήρα από μουλτιράμα) είναι να ζητήσεις να ανοιχθεί επιτόπου, να γίνει ενεργοποίηση μπροστά σου και να το τσεκάρεις για πίξελ κλπ ώστε αν υπάρχει το παραμικρό λες θέλω καινουριο εκείνη την ώρα. Είναι χίλιες φορές καλύτερο. Με τα iphones που πήρα (4s και 5 από βόνταφον) αυτό κάναμε με τον τεχνικό εκεί, το ελέγξαμε και μετά το πήρα σπίτι. Και το ίδιο και με τα ipad. 

Δημοσ.

Λιγο δύσκολο δεν ειναι να το δοκιμάσω εκει?? Και σκέφτομαι εαν δεν δω κατι στο μαγαζί (λογο φωτισμού η οτιδήποτε) μετα δεν μπορω να τους πω και τιποτα σου λεει το έλεγξες, το ξερω ειμαι περιεργος τερμα με το hardware.. :P  Απλα ξερει κανεις σιγουρα αν μπορω να κανω αντικατασταση ευκολα?? Αλλοι μου λενε σε 7 μερες μπορεις για οποιοδηποτε λογο αλλοι οτι δεν μπορω αλλοι μονο σε DOA και δεν βγαζω ακρη τι ισχυει και τι οχι..

Δημοσ.

Κι ουτε ια βγαλεις. Το καθε μαγαζι τα δικά του λέει. Καθόλου δύσκολο να το τεστάρεις εκεί. Θα επιμείνεις και θα το κάνετε.

Δημοσ.

Αλλοι μου λενε σε 7 μερες μπορεις για οποιοδηποτε λογο αλλοι οτι δεν μπορω αλλοι μονο σε DOA και δεν βγαζω ακρη τι ισχυει και τι οχι..

Σαν νομοθεσία δεν υπάρχει αυτό,αν το προσφέρουν σε κάποιο κατάστημα το κάνουν σαν εξυπηρέτηση.

Βάση νόμου αυτό ισχύει,που δεν σημαίνει όμως άμεση αλλαγή,σημαίνει ότι θα πάει για service και θα επισκευαστεί.

http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=5

Άρθρο 537 Ευθύνη για ελλείψεις

Ο πωλητής ευθύνεται ανεξάρτητα από υπαιτιότητα του αν το πράγμα, κατά το χρόνο που ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή,
 έχει πραγματικά ελαττώματα ή στερείται τις συνομολογημένες ιδιότητες, εκτός αν ο αγοραστής κατά τη σύναψη της σύμβασης γνώριζε ότι το πράγμα δεν 
 ανταποκρίνεται στη σύμβαση ή η μη ανταπόκριση οφείλεται σε υλικά που χορήγησε ο αγοραστής.
Το ελάττωμα ή η έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας που διαπιστώνεται 
μέσα σε έξι μήνες
από την παράδοση του πράγματος τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοση, εκτός αν τούτο δεν συμβιβάζεται με τη φύση του πράγματος που πουλήθηκε ή με τη φύση του ελαττώματος ή της έλλειψης.
Δημοσ.

Σαν νομοθεσία δεν υπάρχει αυτό,αν το προσφέρουν σε κάποιο κατάστημα το κάνουν σαν εξυπηρέτηση.

Βάση νόμου αυτό ισχύει,που δεν σημαίνει όμως άμεση αλλαγή,σημαίνει ότι θα πάει για service και θα επισκευαστεί.

http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=5

Ναι αλλά ισχυρίζονται ότι δε μπορούν να ξέρουν αν το ελάττωμα που βγήκε ήταν από την αρχή (γιατί σου λέει καλά δεν το είδες κλπ) ή βγήκε λόγω κάτι που του έκανε ο κάτοχος. Εκεί γίνεται το μπάχαλο. 

Δημοσ.

Για το DOA ρωτας στο καθε επι μερους καταστημα ποσο δινει. Απο εμπειρια μου το μεγαλυτερο το εδινε το media markt με 14 μερες

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα απο golden-i τελικα, ευτυχως δεν εχω θεμα μεχρι στιγμης γιατι ακρη με τις επιστροφες και αυτα δεν εβγαλα.. :P Πηρα μια εγγυηση για φθορα/σπασιμο οθονης κτλπ στα 19ε, δεν ξερω αν εκανα καλα η πεταξα λεφτα απλα μου φανηκε καλο σε περιπτωση που γινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Τι ακριβως καλυπτει αυτη η εγγυηση; Οτι σου αντικαθιστουν το iPad με ανακατεσκευασμενο αν σου πεσει και σπασει η οθονη ας πουμε; Αν ειναι ετσι ειναι καλο, εχεις μια ασφαλεια μην γινει η στραβη.

Δημοσ.

Ναι απο πτωση/φθορα και τετοια σε καλυπτει, λεει για αντικατασταση τωρα δεν ξερω αν εννοουν refurbished. Απαιτει ταυτοχρονη αγορα ipad παντως για να ισχυει.. Αυτο εδω ειναι http://www.isquare.gr/iplus ειπα να τα δωσω για να ειμαι ησυχος για ενα χρονο μη γινει καμια στραβη, παιζει και να με επιασαν κοροιδο και να μην χρειαζεται αλλα w/e.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...