aris1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Απο laptop χαλασμένο (κάηκε η κάρτα γραφικών) Τον συνδεσα με το πισι μου. Τι λετε; Επισης στο site της Hitachi (Wd) μου λεει invalid serial number για rma...
SPANK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει μια χαρα μου φαίνεται δεν νομιζω οτι πρέπει να ανυσηχείς προς το παρον παντως γενικα κανε ενα backup που και που
STORM1978 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλού κακού κάνε ένα αντίγραφο τα πράγματα που θέλεις!
aris1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Βασικα εκανα back up του σκληρου σε εξωτερικο. Ειναι αδειος και formaρισμενος!
TheELF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Επισης στο site της Hitachi (Wd) μου λεει invalid serial number για rma... Πάει μαζί με την εγγύηση του laptop, για αυτό. Βασικα εκανα back up του σκληρου σε εξωτερικο. Ειναι αδειος και formaρισμενος! Τρέξε το Hard Disk Sentinel θέλεις την πλήρη έκδοση για να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface,αν κάποια από αυτά τα χαλασμένα sector δεν είναι πραγματικά χαλασμένα θα τα βρει και θα τα ορίσει σαν σωστά.
aris1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πάει μαζί με την εγγύηση του laptop, για αυτό. Αχα..! Αν και παλια σε εναν WD που ειχα βγαλει εβαλα serial number κτλπ Και τον εστειλα στην γερμανια και τον αλλαξανε... Τεσπα ευχαριστω...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα