Alchemist` Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Προχτές αγόρασα το Serious Sam 3: BFE στα 27,99. Δύο μέρες αργότερα έρχεται με 85% έκπτωση στα ~4,5Ευρώ. Μπορεί να γίνει κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις? Δικαιούμαι κάποιο refund, κάποια έκπτωση σε κάποιο άλλο title ή κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
bnvdarklord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μπορεί να γίνει κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις? Δικαιούμαι κάποιο refund, κάποια έκπτωση σε κάποιο άλλο title ή κάτι τέτοιο? Με ποια λογική; 1
Alchemist` Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Με ποια λογική; Με την λογική ότι πριν 24 ώρες το προϊόν πωλούνταν 300% επάνω. Μια ερώτηση έκανα ρε παιδιά δεν απαίτησα τίποτα, μη με φάτε...
bnvdarklord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το χεις δει να γινεται πουθενά αλλού αυτό; Γιατι εγω πρωτη φορα το ακουω, για αυτό απόρησα.
Tmark Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Με την λογική ότι πριν 24 ώρες το προϊόν πωλούνταν 300% επάνω. Μια ερώτηση έκανα ρε παιδιά δεν απαίτησα τίποτα, μη με φάτε... Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι, dont worry.
STORM1978 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν χάνεις τίποτα να τους στείλεις ένα email και να το ρωτήσεις! 2
Liquidsnake Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μακάρι να γινόταν κάτι αλλα δυστυχώς δε νομίζω. Λιγο πολύ δεν είσαι ο μόνος που την έχει πατησεί έτσι. Το καλύτερο που μπορεις να κάνεις είναι κάνεις τις αγορές σου στις περιόδους που βγάζουν τις προσφορές. Που και πάλι μπορει να βρεθεί αργότερα σε καλύτερη τιμή αλλα περιορίζεις τη χασούρα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 και όμως ... εγω ειχα αγορασει κατι από γνωστη Ελληνικη αλυσιδα και μετα από 2 ημερες το εβγαλε 100 ευρω χαμηλοτερα . Πηγα από εκει να ρωτησω και μου επιστρεψαν τα 100 ευρω σε δωροκαρτα βεβαια αλλα κατι ηταν και αυτό . Μπορει και να κερδισεις κατι δεν χανεις τιποτα να στειλεις ένα email
Alchemist` Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως έστειλα ένα e-mail με ερώτηση προ λίγου. Το νήμα εδώ το έκανα για την περίπτωση που έτυχε κάτι παρόμοιο σε κάποιον. Σκέψου π.χ. ότι μπορεί κάποιος να το αγόραζε στις 23:00 ώρα, και το προϊόν να έβγαινε σε έκπτωση στις 00:00 με την αλλαγή της ημέρας. Ε δεν είναι λίγο γελοίο? Το χεις δει να γινεται πουθενά αλλού αυτό; Γιατι εγω πρωτη φορα το ακουω, για αυτό απόρησα. Μου έχουν επιστρέψει την διαφορά (σε δωροεπιταγή) σε κατάστημα με ηλεκτρικά όταν αγόρασα ένα ψυγειάκι μία μέρα πριν το βγάλουν σε έκπτωση. Επίσης compensation δίνει π.χ. και η riot games για ατυχής αγορές σε skin/champion κλπ.
bnvdarklord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Α δεν το ξερα, καλό. Είναι σιγουρα γελοιο να το παθαινεις, αλλα δεν μου φαινετια παραλογο να μην σου επιστρεψουν τίποτα. 2
Alchemist` Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 As expected... Hi,I purchased Serious Sam 3: BFE two days ago for 27.99Euros. Today it's on sale for 85% lower price. Is there a compensation or any credit given for buyers that purchased a product few hours before it went on sale?Thanks in advance. --------------------------------------------------------------------------- 2 Message by Support Tech Jimmy on Fri, 1st Nov 2013 12:07 pm Hello Michael,Thank you for contacting Steam Support.Steam does not offer discounts to purchases made before or after sale periods.Please check Steam News for information on upcoming sales and promotions. Κρίμα πάντως... Από εδώ και πέρα δεν ξανααγοράζω τίποτα αν δεν είναι σε sale. Θα περιμένω όσο χρειαστεί μέχρι την έκπτωση. Τουλάχιστον το entertainment από το Sam3 άξιζε με το παραπάνω και δεν κλαίω τα λεφτά μου...
Despotas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλά έκανες και προσπάθησες αλλά ήταν απίθανο να σου δώσουν discount. Πλέον έχω θέσει όριο τα 5€ και τσιμπάω παιχνίδια τότε. Τέρμα επίσης τα pre-order. Άλλωστε οι προσφορές είναι καθημερινές, τα μαγαζιά πάρα πολλά. Λίγη υπομονή θέλει.
DJ_Duker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ναι λογικό είναι να μη σου δώσουν refund στο Steam, δεν άκουσα ποτέ να γίνεται κάτι τέτοιο. Η προσφορά που μπήκε έτυχε να αφορά το παιχνίδι που μόλις αγόρασες, δεν φταίνε σε κάτι αυτοί. Κάθε τόσο πάντως έχει sales οπότε δεν αξίζει να παίρνει κανείς τίτλους στην full τιμή. Ακόμα και αν το κάνει, σίγουρα μπορεί να το βρει φθηνότερο μέσω κάποιου cd key site.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αν παρακολουθεις τα βιντεο του Total Buiscuit το τονιζει σε -καθε- του βιντεο οτι αγορες απο το Steam κανουμε παντα και μονο σε flash sales ή/και προσφορες. Ποτε μα ποτε σε αλλη περιπτωση εκτος και αν εχεις σκοπο το παιχνιδι που θες να αγορασεις να το παιξεις ΤΩΡΑ. Αν το αγοραζες απο κανενα Green man gaming θα ειχες αρκετες πιθανοτητες να παρεις λεφτα ως πιστοτικο. Μου το ειχαν κανει εμενα αυτο οταν ειχα αγορασει απο αυτους (δεν θυμαμαι τιτλο) και κυριολέκτικα στην επομενη ωρα ο ιδιος τιτλος κοστιζε 75% off. Απλα τους εστειλα mail για να τους ρωτησω για τη δικη μου εκδοση σε ποια κατηγορια ηταν και αυτοι απλα μου εγραψαν οτι θα μου πιστωναν τη διαφορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα