lizart684 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα. Ξερει κανεις να μου πει αν η συγκεκριμενη καρτα γραφικων μπορει να γινει crossfire? Γιατι στο πανω μερος της δεν υπαρχει υποδοχη για bridge. Αν ξερει κανεις σχετικα.. Ευχαριστω
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 αυτη εδω ειναι? http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm αν ναι μπορει να γινει cf Έρχεται εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο πυρήνα και δυνατότητα χρήσης δύο ίδιων καρτών σε διάταξη Crossfire για καταιγιστικές επιδόσεις! βαλε ενα link απ'το ακριβες μοντελο που εχεις..
~mxls~ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εμένα πάλι με ένα γκουγκλάρισμα για GHz Edition μου έβγαλε αυτην: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127687 που δεν υποστηρίζει. αυτη εδω ειναι? http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm αν ναι μπορει να γινει cf Δεν βλέπω κάπου στα χαρακτηριστικά να υποστηρίζει CF. Στις αξιολογήσεις επίσης 2 άτομα λένε πως δεν υποστηρίζει, ενώ στην περιγραφή απ'το Πλαίσιο λέει ναι.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 οντως μ@&*λκια του Πλαισιου και δικια μου που δεν εψαξα και παραπερα. η συγκεκριμενη δεν υποστηριζει crossfire δυστυχως
MauMaus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 στην 3η αξιολογηση στο πλαισιο ο τυπας το λεει ξεκαθαρα πως δεν υποστηριζει κ θα την αλλαξει .. μην εμπιστευεσαι ποτε τι λενε στο πλαισιο .. οτι ναναι .. 2
lizart684 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 παιδια ευχαριστω πολυ..μαλλον τη πατησα!
MauMaus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 αν την πηρες απ το πλαισιο βαση της παπαριας που γραφουν στην σελιδα τους , πηγαινε την πισω κ απαιτησε να στην αλλαξουν , πες εγω ηθελα καρτα μονο για crossfire , θα επαιρνα αργοτερα μια ιδια ..
lizart684 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 υπαρχει περιπτωση να γινετε καπως software? η καμια σχεση?
aetos1988 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Και να υποστήριζε πάλι δεν θα άξιζε αυτή η κίνηση επειδή έχει 1gb μνήμη
MauMaus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 μεχρι πριν βγει η 7790 καλη ηταν για τα λεφτα της ..
lizart684 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 αν την πηρες απ το πλαισιο βαση της παπαριας που γραφουν στην σελιδα τους , πηγαινε την πισω κ απαιτησε να στην αλλαξουν , πες εγω ηθελα καρτα μονο για crossfire , θα επαιρνα αργοτερα μια ιδια .. καλημερα. λοιπον θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος. ειναι κριμα που πηρα 2 ιδιες και δεν παιζουν. βεβαια φταιω και εγω που δεν κοιταξα, αλλα ειλικρινα πιστευα πως καρτα με 135 ευρω κανει crossfire!
MauMaus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 2 εχεις παρει ? και απ το πλαισιο ? με την μια στο μαγαζι , φωναζεις τον υπευθηνο , δε μιλας καθολου με υπαλληλους , τον πας σε ενα πισι του μαγαζιου , μπαινεις στην σελιδα τους , του το διχνεις , καιτου δινεις την σακουλιτσα με τις καρτες ! αν σου φερει την παραμικρη αντιρηση - που δε νομιζω - τηλ επιτοπου προστασια καταναλωτη! εχεις ολο το δικιο με το μερος σου θα στις αλλαξουν ... γρηγορα πριν κατεβασουν την παπαρια που γραφουν στην σελιδα τους ..
lizart684 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα.. διστυχως το link κατεβηκε και τωρα δε νομιζω πως μπορω να το αποδειξω αυτο. Και εκανα βλακεια ππου δεν πηρα ενα printscreen. καμια αλλη ιδεα? ευχαριστω πολυ ολους!
MauMaus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 σοβαρα μιλας ? πηγα να στο πω θα το κατεβασουν , μην νομιζεις πως δεν εχουν ατομα εδω .. δε το πιστευω την κατεβασανε οντως ! πριν λιγο υπηρχε .. σκεφτηκα να παρω printscreen γαμωτο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα