Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Ξερει κανεις να μου πει αν η συγκεκριμενη καρτα γραφικων μπορει να γινει crossfire?

Γιατι στο πανω μερος της δεν υπαρχει υποδοχη για bridge. 

Αν ξερει κανεις σχετικα..

Ευχαριστω

Δημοσ.

αυτη εδω ειναι? http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm

αν ναι μπορει να γινει cf

Έρχεται εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο πυρήνα και δυνατότητα χρήσης δύο ίδιων καρτών σε διάταξη Crossfire για καταιγιστικές επιδόσεις!

βαλε ενα link απ'το ακριβες μοντελο που εχεις..

Δημοσ.

Εμένα πάλι με ένα γκουγκλάρισμα για GHz Edition μου έβγαλε αυτην: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127687 που δεν υποστηρίζει.

Δεν βλέπω κάπου στα χαρακτηριστικά να υποστηρίζει CF. Στις αξιολογήσεις επίσης 2 άτομα λένε πως δεν υποστηρίζει, ενώ στην περιγραφή απ'το Πλαίσιο λέει ναι.

Δημοσ.

στην 3η αξιολογηση στο πλαισιο ο τυπας το λεει ξεκαθαρα πως δεν υποστηριζει κ θα την αλλαξει ..

μην εμπιστευεσαι ποτε τι λενε στο πλαισιο .. οτι ναναι ..

• Like 2
Δημοσ.

αν την πηρες απ το πλαισιο βαση της παπαριας που γραφουν στην σελιδα τους , πηγαινε την πισω κ απαιτησε να στην αλλαξουν , πες εγω ηθελα καρτα μονο για crossfire , θα επαιρνα αργοτερα μια ιδια ..

Δημοσ.

αν την πηρες απ το πλαισιο βαση της παπαριας που γραφουν στην σελιδα τους , πηγαινε την πισω κ απαιτησε να στην αλλαξουν , πες εγω ηθελα καρτα μονο για crossfire , θα επαιρνα αργοτερα μια ιδια ..

καλημερα. λοιπον θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος. ειναι κριμα που πηρα 2 ιδιες και δεν παιζουν. βεβαια φταιω και εγω που δεν κοιταξα, αλλα ειλικρινα πιστευα πως καρτα με 135 ευρω κανει crossfire!

Δημοσ.

2 εχεις παρει ? και απ το πλαισιο  ?

με την μια στο μαγαζι , φωναζεις τον υπευθηνο , δε μιλας καθολου με υπαλληλους , τον πας σε ενα πισι του μαγαζιου , μπαινεις στην σελιδα τους , του το διχνεις , καιτου δινεις την σακουλιτσα με τις καρτες !

αν σου φερει την παραμικρη αντιρηση - που δε νομιζω - τηλ επιτοπου προστασια καταναλωτη!

εχεις ολο το δικιο με το μερος σου θα στις αλλαξουν ...

γρηγορα πριν κατεβασουν την παπαρια που γραφουν στην σελιδα τους ..

Δημοσ.

καλησπερα.. διστυχως το link κατεβηκε και τωρα δε νομιζω πως μπορω να το αποδειξω αυτο.

Και εκανα βλακεια ππου δεν πηρα ενα printscreen.

καμια αλλη ιδεα?

ευχαριστω πολυ ολους!

Δημοσ.

σοβαρα μιλας ? πηγα να στο πω θα το κατεβασουν , μην νομιζεις πως δεν εχουν ατομα εδω ..

δε το πιστευω την κατεβασανε οντως ! πριν λιγο υπηρχε .. σκεφτηκα να παρω printscreen γαμωτο ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...