Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Neo V internet setting

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα θεμα κ μου εχει τσακισει τα νευρα :mad:

Εχω λοιπον το ΝΕΟ ν και εχω τη Q-Telcom  μεσα. πριν λιγους μηνες ειχα τις ρυθμισεις APN κτλ ολα ωραια κ εμπαινε στο νετ. μεετα εβαλα κοσμοτε .κ τωρα ξανα Q. Εκανα παλι τις απαραιτητες ρυθμισεις Q internet > myq> ΤΥΠΟΣ ΑΡΝ: Internet ...

ανοιξα δεδομενα και  περιαγωγη κ τα παντα ολα ανοιχτα.κ δεν λεει να μπει .ολα τα εχω κομπλε τα ελεγξαμε με τη τη εξυπηρετηση .μετα ξανα επαναφορα ΑΡΝ κ μετα επαναφορα ρυθμισεων τα ξανα εβαλα κ τπτ ! :@ εχω αγανακτησει .. κ σκεφτηκα μηπως λεω μηπως καποιος εχει καποια αλλη αποψη κατι που ισως δε σκεφτηκα .. εχω αγορασει πακετο 600ΜΒ εχω διπλη λειτουργεια  WCDMA(protinomwno) GSΜ .. ευχαριστω για τον χρονο σας :-)

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα θεμα κ μου εχει τσακισει τα νευρα :mad:

Εχω λοιπον το ΝΕΟ ν και εχω τη Q-Telcom μεσα. πριν λιγους μηνες ειχα τις ρυθμισεις APN κτλ ολα ωραια κ εμπαινε στο νετ. μεετα εβαλα κοσμοτε .κ τωρα ξανα Q. Εκανα παλι τις απαραιτητες ρυθμισεις Q internet > myq> ΤΥΠΟΣ ΑΡΝ: Internet ...

ανοιξα δεδομενα και περιαγωγη κ τα παντα ολα ανοιχτα.κ δεν λεει να μπει .ολα τα εχω κομπλε τα ελεγξαμε με τη τη εξυπηρετηση .μετα ξανα επαναφορα ΑΡΝ κ μετα επαναφορα ρυθμισεων τα ξανα εβαλα κ τπτ ! :@ εχω αγανακτησει .. κ σκεφτηκα μηπως λεω μηπως καποιος εχει καποια αλλη αποψη κατι που ισως δε σκεφτηκα .. εχω αγορασει πακετο 600ΜΒ εχω διπλη λειτουργεια WCDMA(protinomwno) GSΜ .. ευχαριστω για τον χρονο σας :-)

Σβησε ολα τα apn κανε restart και ξαναπερνα αυτες που θες. Μολις τις περασεις κλεισε τη συσκευη και περιμενε 5-6 δευτερολεπτα η παραπανω για να κλεισει καλα. Δοκιμασε τα και πες μας

Δημοσ.

Σβησε ολα τα apn κανε restart και ξαναπερνα αυτες που θες. Μολις τις περασεις κλεισε τη συσκευη και περιμενε 5-6 δευτερολεπτα η παραπανω για να κλεισει καλα. Δοκιμασε τα και πες μας

Οπως ειπες εκανα . Q Internet > myq και Τυπος ΑΡΝ : Internet .. και παλι τπτ :( πφφφ

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠ.ΠΕΛ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΝ: ΙΝΤΕΡΝΕΤ ...ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ... ΠΦΦΦ ΑΥΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ  Q Internet θελει κ ΑΡΝ myq .. τπτ αλλο χαλασα τα νευρα μου τσαμπα ..

Δημοσ.

Οπως ειπες εκανα . Q Internet > myq και Τυπος ΑΡΝ : Internet .. και παλι τπτ :( πφφφ

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠ.ΠΕΛ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΝ: ΙΝΤΕΡΝΕΤ ...ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ... ΠΦΦΦ ΑΥΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ  Q Internet θελει κ ΑΡΝ myq .. τπτ αλλο χαλασα τα νευρα μου τσαμπα ..

Δηλαδη απλα σου εδιναν λαθος ρυθμισεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...