Pitbull_RX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδια εχω ενα θεμα κ μου εχει τσακισει τα νευρα Εχω λοιπον το ΝΕΟ ν και εχω τη Q-Telcom μεσα. πριν λιγους μηνες ειχα τις ρυθμισεις APN κτλ ολα ωραια κ εμπαινε στο νετ. μεετα εβαλα κοσμοτε .κ τωρα ξανα Q. Εκανα παλι τις απαραιτητες ρυθμισεις Q internet > myq> ΤΥΠΟΣ ΑΡΝ: Internet ... ανοιξα δεδομενα και περιαγωγη κ τα παντα ολα ανοιχτα.κ δεν λεει να μπει .ολα τα εχω κομπλε τα ελεγξαμε με τη τη εξυπηρετηση .μετα ξανα επαναφορα ΑΡΝ κ μετα επαναφορα ρυθμισεων τα ξανα εβαλα κ τπτ ! :@ εχω αγανακτησει .. κ σκεφτηκα μηπως λεω μηπως καποιος εχει καποια αλλη αποψη κατι που ισως δε σκεφτηκα .. εχω αγορασει πακετο 600ΜΒ εχω διπλη λειτουργεια WCDMA(protinomwno) GSΜ .. ευχαριστω για τον χρονο σας
kataramenos32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδια εχω ενα θεμα κ μου εχει τσακισει τα νευρα Εχω λοιπον το ΝΕΟ ν και εχω τη Q-Telcom μεσα. πριν λιγους μηνες ειχα τις ρυθμισεις APN κτλ ολα ωραια κ εμπαινε στο νετ. μεετα εβαλα κοσμοτε .κ τωρα ξανα Q. Εκανα παλι τις απαραιτητες ρυθμισεις Q internet > myq> ΤΥΠΟΣ ΑΡΝ: Internet ... ανοιξα δεδομενα και περιαγωγη κ τα παντα ολα ανοιχτα.κ δεν λεει να μπει .ολα τα εχω κομπλε τα ελεγξαμε με τη τη εξυπηρετηση .μετα ξανα επαναφορα ΑΡΝ κ μετα επαναφορα ρυθμισεων τα ξανα εβαλα κ τπτ ! :@ εχω αγανακτησει .. κ σκεφτηκα μηπως λεω μηπως καποιος εχει καποια αλλη αποψη κατι που ισως δε σκεφτηκα .. εχω αγορασει πακετο 600ΜΒ εχω διπλη λειτουργεια WCDMA(protinomwno) GSΜ .. ευχαριστω για τον χρονο σας Σβησε ολα τα apn κανε restart και ξαναπερνα αυτες που θες. Μολις τις περασεις κλεισε τη συσκευη και περιμενε 5-6 δευτερολεπτα η παραπανω για να κλεισει καλα. Δοκιμασε τα και πες μας
Pitbull_RX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Σβησε ολα τα apn κανε restart και ξαναπερνα αυτες που θες. Μολις τις περασεις κλεισε τη συσκευη και περιμενε 5-6 δευτερολεπτα η παραπανω για να κλεισει καλα. Δοκιμασε τα και πες μας Οπως ειπες εκανα . Q Internet > myq και Τυπος ΑΡΝ : Internet .. και παλι τπτ πφφφ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠ.ΠΕΛ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΝ: ΙΝΤΕΡΝΕΤ ...ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ... ΠΦΦΦ ΑΥΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ Q Internet θελει κ ΑΡΝ myq .. τπτ αλλο χαλασα τα νευρα μου τσαμπα ..
kataramenos32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Οπως ειπες εκανα . Q Internet > myq και Τυπος ΑΡΝ : Internet .. και παλι τπτ πφφφ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠ.ΠΕΛ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΝ: ΙΝΤΕΡΝΕΤ ...ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ... ΠΦΦΦ ΑΥΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ Q Internet θελει κ ΑΡΝ myq .. τπτ αλλο χαλασα τα νευρα μου τσαμπα .. Δηλαδη απλα σου εδιναν λαθος ρυθμισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα