mathsrule Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλυτερα να σβησεις οτι υπαρχει στον prefetch φακελλο, για να διαπιστωσεις οτι οντως φταιει κατι που σου fetshaρετε μαζι με την εκκινηση, παρα να απενεργοποιησεις κατι που ειναι τρομερα χρησιμο. Το έκανα αυτό και δείχνει απλά να μειώθηκε κατά λίγα MB η χρήση της RAM. EDIT: Τελικά από ότι φαίνεται, ο Chrome τρώει κάπου στα 300-500 MB RAM οπότε η αλλαγή browser μάλλον είναι μονόδρομος. Κρίμα επειδή είχα βολευτεί με αυτόν. Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ όλους!
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 EDIT: Τελικά από ότι φαίνεται, ο Chrome τρώει κάπου στα 300-500 MB RAM οπότε η αλλαγή browser μάλλον είναι μονόδρομος. Κρίμα επειδή είχα βολευτεί με αυτόν. Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ όλους! 300-500ΜΒ δεν είναι πολλά. Τόσο θα σου τρώει οποιονδήποτε browser και να βάλεις, εκτός ίσως από τον ie. Τώρα είμαι σε xp με opera και με 3 καρτέλες ανοιχτές και μόνο το adblockplus μου δεσμεύει 320ΜΒ. Πάντως την σελιδοποίηση μην την απενεργοποιείς, βοηθάει όση μνήμη και να έχεις. Καθάρισε όμως τον δίσκο, απενεργοποίησε το page file, κάνε έναν αποκερματισμό (π.χ. με το δωρεάν defraggler) και ξαναενργοποίησε το page file με την επιλογή let windows choose.
mathsrule Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 και ξαναενργοποίησε το page file με την επιλογή let windows choose. Αυτό έκανα κι εγώ τώρα, απλά έβλεπα τον δίσκο μου να γεμίζει όλο και περισσότερο κάθε λεπτό, και ενώ είχα 20 γ΄για ελεύθερα κατέληξα να έχω 4-5 γίγα. Βέβαια τώρα που έβαλα το let windows choose που λες, φαίνεται να έχει περιοριστεί το πρόβλημα.
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να είναι κανένα malware. Συνάντησα ένα τέτοιο την προηγούμενη εβδομάδα και γέμιζε συνέχεια των δίσκο δημιουργώντας άπειρα αντίγραφα του ενεργού screensaver κάθε φορά που ενεργοποιούνταν η προφύλαξη οθόνης.
mathsrule Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να είναι κανένα malware. Συνάντησα ένα τέτοιο την προηγούμενη εβδομάδα και γέμιζε συνέχεια των δίσκο δημιουργώντας άπειρα αντίγραφα του ενεργού screensaver κάθε φορά που ενεργοποιούνταν η προφύλαξη οθόνης. Εγώ όμως δεν έχω screensaver. Έκανα όμως full scan με το mbam και δεν μου βρήκε τίποτα (βασικά βρήκε 4 χαμηλού επιπέδου απειλές και της έσβησε).
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Το ss ήταν ενδεικτικό. Θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε. Πάντως από τα 20gb να φτάσεις χωρίς να κάνεις τίποτα στα 4-5 δεν είναι σωστό.
mathsrule Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Το ss ήταν ενδεικτικό. Θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε. Πάντως από τα 20gb να φτάσεις χωρίς να κάνεις τίποτα στα 4-5 δεν είναι σωστό. Το γνωρίζω, γι αυτό άλλωστε και είχα οδηγηθεί στην προσωρινή λύση του να απενεργοποιήσω το page file.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα