Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες! Τώρα τελευταία το PC μου, αρχίζει να μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα κατά την εκκίνηση των Windows.

kfge.png

Μαζί με αυτό το μήνυμα όμως άρχισαν να εμφανίζονται και διάφορα άλλα κουσούρια στον υπολογιστή όπως το ανεξέλεγκτο γέμισμα του σκληρού δίσκου από αυτά τα "αρχεία σελιδοποίησης" αλλά και το γέμισμα της RAM. Για να αντιμετωπίσω το γέμισμα του σκληρού δίσκου έθεσα ως μέγεθος για τα αρχεία σελιδοποίησης τα 0 MB. Για το θέμα με την RAM όμως δε ξέρω τι να κάνω. Έχω παραθέσει τα αντίστοιχα screenshots. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

sl.png

(αυτό το παράθυρο το εμφανίζει με το που κλείσω το παράθυρο σχετικά με την ειδοποίηση για τα αρχεία σελιδοποίησης.)

bvuz.png

Επεξ/σία από mathsrule
Δημοσ.

εχεις σκεφτει να φτιαξεις λιγο το pc σου ? να κανεις ενα καθαρισμα πχ με το ccleaner  να βαλεις σε εναν φακελο ολα αυτα που εχεις στην επιφανια εργασιας σου κ να σβησεις οσα δε χρειαζεσαι δλ κ αλλα τετοια ??

δε σε κουραζουν να τα βλεπεις ?

Δημοσ.

εχεις σκεφτει να φτιαξεις λιγο το pc σου ? να κανεις ενα καθαρισμα πχ με το ccleaner  να βαλεις σε εναν φακελο ολα αυτα που εχεις στην επιφανια εργασιας σου κ να σβησεις οσα δε χρειαζεσαι δλ κ αλλα τετοια ??

δε σε κουραζουν να τα βλεπεις ?

Σχεδόν κάθε μέρα χρησιμοποιώ το ccleaner. Να φανταστείς ότι πριν 2 βδομάδες είχα γεμίσει όλη την οθόνη με εικονίδια. :P

let windows manage it,τι μηνυμα σου βγαζει δεν μπορω να δω

Άμα κάνεις κλικ πάνω στην εικόνα μεγεθύνεται.

Δημοσ.

Πάμε στα κλασσικά.

Το pc είναι καθαρό από ιούς-malware; Έχεις εγκατεστημένο anti-malware(malwarebytes anti-malware,superantispyware) στο pc σου;

Αν και εδώ που τα λέμε η κατανάλωση RAM φυσιολογική μου φένεται στο screenshot που ανέβασες.

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που εχεις ορισει αρχειο σελιδοποιησης 0, θα το εχεις παντα αυτο το θεμα.... ποση μνημη ειπες οτι εχεις στο πισι σου?

Δημοσ.

Πάμε στα κλασσικά.

Το pc είναι καθαρό από ιούς-malware; Έχεις εγκατεστημένο anti-malware(malwarebytes anti-malware,superantispyware) στο pc σου;

Αν και εδώ που τα λέμε η κατανάλωση RAM φυσιολογική μου φένεται στο screenshot που ανέβασες.

Ναι και ναι. Όλα καθαρά είναι και έχω τέτοια software.

Απο τη στιγμη που εχεις ορισει αρχειο σελιδοποιησης 0, θα το εχεις παντα αυτο το θεμα.... ποση μνημη ειπες οτι εχεις στο πισι σου?

Μα και πριν που δεν ήταν μηδέν, πάλι μου το έβγαζε συνέχεια. 4 GB Ram έχω. 

Μου φαίνεται ότι το format δεν το γλυτώνω.

Δημοσ.

Αμα ειναι να απενεργοποιησει το superfetch...... εεεεε... ας βαλει και xp αμα ειναι. Δεν ειναι λυση αυτο.

Καλυτερα να σβησεις οτι υπαρχει στον prefetch φακελλο, για να διαπιστωσεις οτι οντως φταιει κατι που σου fetshaρετε μαζι με την εκκινηση, παρα να απενεργοποιησεις κατι που ειναι τρομερα χρησιμο.

Δημοσ.

Αμα ειναι να απενεργοποιησει το superfetch...... εεεεε... ας βαλει και xp αμα ειναι. Δεν ειναι λυση αυτο.

Το απενεργοποίησα και η χρήση της ram μειώθηκε στα 1.94GB.

Δημοσ.

Καλυτερα να σβησεις οτι υπαρχει στον prefetch φακελλο, για να διαπιστωσεις οτι οντως φταιει κατι που σου fetshaρετε μαζι με την εκκινηση, παρα να απενεργοποιησεις κατι που ειναι τρομερα χρησιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...