mathsrule Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες! Τώρα τελευταία το PC μου, αρχίζει να μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα κατά την εκκίνηση των Windows. Μαζί με αυτό το μήνυμα όμως άρχισαν να εμφανίζονται και διάφορα άλλα κουσούρια στον υπολογιστή όπως το ανεξέλεγκτο γέμισμα του σκληρού δίσκου από αυτά τα "αρχεία σελιδοποίησης" αλλά και το γέμισμα της RAM. Για να αντιμετωπίσω το γέμισμα του σκληρού δίσκου έθεσα ως μέγεθος για τα αρχεία σελιδοποίησης τα 0 MB. Για το θέμα με την RAM όμως δε ξέρω τι να κάνω. Έχω παραθέσει τα αντίστοιχα screenshots. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (αυτό το παράθυρο το εμφανίζει με το που κλείσω το παράθυρο σχετικά με την ειδοποίηση για τα αρχεία σελιδοποίησης.) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από mathsrule
MaxPayne Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 let windows manage it,τι μηνυμα σου βγαζει δεν μπορω να δω
MauMaus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 εχεις σκεφτει να φτιαξεις λιγο το pc σου ? να κανεις ενα καθαρισμα πχ με το ccleaner να βαλεις σε εναν φακελο ολα αυτα που εχεις στην επιφανια εργασιας σου κ να σβησεις οσα δε χρειαζεσαι δλ κ αλλα τετοια ?? δε σε κουραζουν να τα βλεπεις ?
mathsrule Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 εχεις σκεφτει να φτιαξεις λιγο το pc σου ? να κανεις ενα καθαρισμα πχ με το ccleaner να βαλεις σε εναν φακελο ολα αυτα που εχεις στην επιφανια εργασιας σου κ να σβησεις οσα δε χρειαζεσαι δλ κ αλλα τετοια ?? δε σε κουραζουν να τα βλεπεις ? Σχεδόν κάθε μέρα χρησιμοποιώ το ccleaner. Να φανταστείς ότι πριν 2 βδομάδες είχα γεμίσει όλη την οθόνη με εικονίδια. let windows manage it,τι μηνυμα σου βγαζει δεν μπορω να δω Άμα κάνεις κλικ πάνω στην εικόνα μεγεθύνεται.
thomasG4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Πάμε στα κλασσικά. Το pc είναι καθαρό από ιούς-malware; Έχεις εγκατεστημένο anti-malware(malwarebytes anti-malware,superantispyware) στο pc σου; Αν και εδώ που τα λέμε η κατανάλωση RAM φυσιολογική μου φένεται στο screenshot που ανέβασες.
rfc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Απο τη στιγμη που εχεις ορισει αρχειο σελιδοποιησης 0, θα το εχεις παντα αυτο το θεμα.... ποση μνημη ειπες οτι εχεις στο πισι σου?
mathsrule Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Πάμε στα κλασσικά. Το pc είναι καθαρό από ιούς-malware; Έχεις εγκατεστημένο anti-malware(malwarebytes anti-malware,superantispyware) στο pc σου; Αν και εδώ που τα λέμε η κατανάλωση RAM φυσιολογική μου φένεται στο screenshot που ανέβασες. Ναι και ναι. Όλα καθαρά είναι και έχω τέτοια software. Απο τη στιγμη που εχεις ορισει αρχειο σελιδοποιησης 0, θα το εχεις παντα αυτο το θεμα.... ποση μνημη ειπες οτι εχεις στο πισι σου? Μα και πριν που δεν ήταν μηδέν, πάλι μου το έβγαζε συνέχεια. 4 GB Ram έχω. Μου φαίνεται ότι το format δεν το γλυτώνω.
thomasG4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Superfetch όπως λέει στο link. http://www.addictivetips.com/windows-tips/disable-windows-7-superfetch/ 1
mathsrule Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Superfetch όπως λέει στο link. http://www.addictivetips.com/windows-tips/disable-windows-7-superfetch/ Thanks, θα το δοκιμάσω right away!
rfc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αμα ειναι να απενεργοποιησει το superfetch...... εεεεε... ας βαλει και xp αμα ειναι. Δεν ειναι λυση αυτο. Καλυτερα να σβησεις οτι υπαρχει στον prefetch φακελλο, για να διαπιστωσεις οτι οντως φταιει κατι που σου fetshaρετε μαζι με την εκκινηση, παρα να απενεργοποιησεις κατι που ειναι τρομερα χρησιμο.
mathsrule Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Αμα ειναι να απενεργοποιησει το superfetch...... εεεεε... ας βαλει και xp αμα ειναι. Δεν ειναι λυση αυτο. Το απενεργοποίησα και η χρήση της ram μειώθηκε στα 1.94GB.
mathsrule Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ε και? οπως σου ειπα δεν ειναι λυση αυτη. Άρα προτείνεις να προβώ σε format;
rfc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλυτερα να σβησεις οτι υπαρχει στον prefetch φακελλο, για να διαπιστωσεις οτι οντως φταιει κατι που σου fetshaρετε μαζι με την εκκινηση, παρα να απενεργοποιησεις κατι που ειναι τρομερα χρησιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα