dante82 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ειδα χθες οτι αρχισε ο Ant1 Web TV νεα εκπομπη για games. Και θα ειναι καθε μερα! Ομολογω οτι ξαφνιαστηκα γιατι με τετοια κριση αυτοι κανουν εκπομπη Gaming και μαλιστα καθημερινη. Ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου φανηκε αρκετα αξιοπρεπης.Εκανε ανασκοπηση στα γεγονοτα PS4, Xbox One και λιγα λογια για Battlefield 4. Το τελικο αποτελεσμα μου φανηκε καλο και αξιοπρεπη παρουσια εχει και ο παρουσιαστης Κωνσταντινος Κουτσουπας. Σημερα βγηκε και το 2ο επεισοδιο αλλα δεν προλαβα να το δω.Μονο και μονο για την προσπαθεια τους θα επιλεξω να τη στηριξω δινοντας τους το κλικ!Link:http://beta.antenna.gr/nextplayer/
dante82 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον το ηθελαν καθημερινο και ο ΣΚΑΙ δεν το ηθελε?? Ειναι στον Ant1 απο χθες παντως και εχει και δικο του site με news.
kjtzemis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 καλά στο skai δεν ήταν? Ναι στον ΣΚΑΙ ηταν τα παιδια και λεγοτανε X Player, φετος αλλαξαν και ειναι μονο στο web tv του ant1 με πιο ωραιο στουντιο και με πολλες πληροφοριες απτο site της εκπομπης. Μπραβο τους, μακαρι να πανε καλα. Ειδα χθες οτι αρχισε ο Ant1 Web TV νεα εκπομπη για games. Και θα ειναι καθε μερα! Ομολογω οτι ξαφνιαστηκα γιατι με τετοια κριση αυτοι κανουν εκπομπη Gaming και μαλιστα καθημερινη. Ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου φανηκε αρκετα αξιοπρεπης. Εκανε ανασκοπηση στα γεγονοτα PS4, Xbox One και λιγα λογια για Battlefield 4. Το τελικο αποτελεσμα μου φανηκε καλο και αξιοπρεπη παρουσια εχει και ο παρουσιαστης Κωνσταντινος Κουτσουπας. Σημερα βγηκε και το 2ο επεισοδιο αλλα δεν προλαβα να το δω. Μονο και μονο για την προσπαθεια τους θα επιλεξω να τη στηριξω δινοντας τους το κλικ! Link: http://beta.antenna.gr/nextplayer/ Επειδη υπαρχει κριση δεν πρεπει να κανουν εκπομπη για το gaming?Για πιο λογο ακριβως? Εδω μεχρι περσυ μας ειχαν πρηξει ολα τα καναλια στα τουρκικα και φετος εχουν ετοιμες ποσες εκπομπες που ξεκινανε, μαλλον θα τους εκραξε ο κοσμος γιατι μπουχτησε απτα πολλα τουρκικα και εβαλαν μυαλο και εκαναν εκπομπες, οι περισσοτερες ισως να μην αξιζουν αλλα απτα τουρκικα καλυτερα αυτα.
GoDRiC- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Άρα αυτό το βλέπουμε μόνο στο ίντερνετ έτσι; Και θα βάζει κάθε μέρα είπε... Ενδιαφέρον!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 επισοδειο 2 δειτε το 4 και μετα .Τι λεει ο ανθρωπος. Μιλαει για ενα παιχνιδι,το οποιο λεει οτι θελει απαιτησεις 6 gb ram το λιγοτερο.Επισης θελει μονο windows 7 64 bit.Και λεει οτι το βρισκει παραλογο και ειναι κριμα για αυτους που εχουν 32 bit. Ρε αγορινα αφου λεει ελαχιστες απαιτησεις 6 γιγα ,σου φαινετε παραλογο που θελει 64 bit?Αφου μ,ε τα 32 δεν θα τα διαβασει καν. 1
polakis21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 επισοδειο 2 δειτε το 4 και μετα .Τι λεει ο ανθρωπος. Μιλαει για ενα παιχνιδι,το οποιο λεει οτι θελει απαιτησεις 6 gb ram το λιγοτερο.Επισης θελει μονο windows 7 64 bit.Και λεει οτι το βρισκει παραλογο και ειναι κριμα για αυτους που εχουν 32 bit. Ρε αγορινα αφου λεει ελαχιστες απαιτησεις 6 γιγα ,σου φαινετε παραλογο που θελει 64 bit?Αφου μ,ε τα 32 δεν θα τα διαβασει καν. Προφανως το λεει για τον παρα πολυ κοσμο που δεν εχει 64bit computers ή για computers που εχουν κατω απο 6gb ram οποτε δεν θα μπορουν να το παιξουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα εως και καθόλου. Ο τύπος προσπαθεί με ψεύτικα γεγονότα να φανεί ο θεός του gaming. Καταρχάς, δεν μπορείς να μιλάς για PS4, X1 χωρίς πρώτα να πεις χαρακτηριστικά, framerate και τα λοιπά. Δεύτερον, δεν μπορείς να πασάρεις walkthrough και να μιλάς για cheatάκια. Τρίτον, όταν κάνεις εκπομπή με face on, βάλε ενα recorder να καταγράψει το gameplay και πάνω αριστερά βάλε την φάτσα σου. Μην βάζεις την κάμερα μποστά στο καντράν. Τέταρτον, μίλα με όρους. Μη λές "προγραμματιστικό λάθος" πες bug. Την εκπομπή αυτή την βλέπουν μόνο gamers.
dante82 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ειδα το 3ο επεισοδιο! Μιλησε για τα νεα Console Games που του εκαναν μεγαλυτερη εντυπωση μεχρι στιγμης! Μου αρεσαν τα games που διαλεξε αν και θα εβαζα μεσα και το Deep Down προσωπικα. Ισως γινει σε επομενο επεισοδιο. Ωραια και τα γκομενακια απο τη ΔΕΘ! Τι σκηνικα εχασα ρε γαμωτο???Συμφωνω με την καταγραφη της οθονης απο καμερα. Λαθος κατ' εμε. Ελπιζω να διορθωθει!@Polakis21 και εγω αυτο καταλαβα. Οτι τι ειπε με το σκεπτικο πως επρεπε να τρεχει με απαιτησεις 3gb στα 32bit. Νομιζω το Battlefield 4 θελει 4gb minimum, οποτε το COD η λογικη λεει οτι κανονικα επρεπε να τρεχει με 3gb, μη σου πω και με 2. Τραγικες οι απαιτησεις του. Τι παιρνουν εκει στην Activision??? @KjtZemis οχι, απλα μου κανει εντυπωση που η εκπομπη ειναι καθημερινη. Αποτι ξερω θελει πολυ περισσοτερο budget μια καθημερινη εκπομπη απο μια εβδομαδιαια. Και αν θυμαμαι καλα δεν εχουμε ξαναδει καθημερινη εκπομπη ποτε στην Ελλαδα. Οποτε το γεγονος οτι εγινε τωρα, με τετοια κριση μου φανηκε λιγο παραξενο.
parasaser Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά 15 λεπτά είναι, δεν πηγαίνει κάθε μερα στο στούντιο, μια φορά την εβδομάδα και τα κάνει όλα μαζί!
nikos5800 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 αυτές οι εκπομπές είναι της πλάκας στην κυριολεξία , εγώ θέλω μια εκπομπη να κρατάει 2-3 ώρες να μιλάνε για games κ.λ.π με 15λεπτα δουλεια δεν γίνετε
poihths Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 αυτές οι εκπομπές είναι της πλάκας στην κυριολεξία , εγώ θέλω μια εκπομπη να κρατάει 2-3 ώρες να μιλάνε για games κ.λ.π με 15λεπτα δουλεια δεν γίνετε πες μας ενα καναλι που το συμφερει να κανει αυτο που λες
kurokokoro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλό! Θα το παρακολουθήσω την πρώτη βδομάδα και αν δεν λένε παπάρες τότε θα το ακολουθώ κανονικά.
dante82 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ποιες 2 ωρες?? Δεν ειναι δυνατον αυτο ρε παιδια!!Ποτε αλλοτε δε θυμαμαι καθημερινη εκπομπη στην Ελλαδα. Ολες ηταν 30 λεπτα τη βδομαδα και τωρα τα παιδια ειναι καθε μερα. Μια χαρα ειναι και ειδα και το Vlog του τρελου του Zok εχει παει καλεσμενος στην εκπομπη! Περιμενω να δω το επεισοδιο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα