Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για να το πώ αναλυτικά έχω το εξής πρόβλημα. Ο υπολογιστής μου (Windows 7,Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz, 2GB RAM,Asus P5E3 pro, ATI Radeon HD2900XT) απο χθές σταμάτησε να παίζει οποιονδήποτε ήχο είναι αποθηκευμένος στον σκληρό. Δλδ εαν θέλω να παίξω ένα mp3 με το Windows Media player μου βγάζει ''Το Windows Media Player δεν είναι δυνατό να αποκτήσει πρόσβαση στο αρχείο. Ενδεχομένως το αρχείο να χρησιμοποιείται, να μην έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή όπου είναι αποθηκευμένο το αρχείο ή οι ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης να μην είναι σωστές.''

και εαν θέλω να παίξω video με άλλο player μου παίζει την εικόνα αλλά όχι τον ήχο. Η βλακεία που μπορεί να έκανα είναι που προσπαθούσα να συνδέσω ένα κινητό Sony Ericsson και επειδή δεν το αναγνώριζε έψαξα και βρήκα ότι έπρεπε να αλλάξω τα δικαιώματα στο regedit/HKEY_CLASSES_ROOT αλλά τα επανέφερα και τπτ. Τέλος εαν παίξω ένα videaki απο το youtube μου παίζει κανονικά τον ήχο... Καμια βοήθεια???? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :mellow:

Δημοσ.

Τσέκαρε λίγο στο wmp: Tools--->Options...--->καρτέλα Privacy--->Download usage rights automatically when I play or sync a file

είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι;

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά λύθηκε... Πήγα στον πίνακα ελέγχου στην διαχείριση συσκευών ήχου και μου έβγαλαν απο μόνα τους τα Windows ένα μήνυμα που έλεγε οτι οι πρόσφατες βελτιώσεις ήχου προκάλεσαν πρόβλημα και εαν θέλω να τις αναιρέσω (ποιες βελτιώσεις λέει δν έχω ιδέα.....εγώ πάντως δεν εγκατέστησα τπτ και ούτε έγινε καμια αναβάμιση..) Ευχαριστώ πολύ  για την προθυμία σας... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...