Stavmitsos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Πριν αρκετά χρόνια είχαμε βάλει στο mondeo (2003) της οικογένειας μία blaupunkt πηγή με cd changer που επαιρνε και κάρτες sim για τηλέφωνο στο δρόμο. Τα χρόνια περασαν, μπήκαμε στην εποχή του bluetooth κι ετσι το μοναδικο του χρησιμο χαρακτηριστικο εγινε αχρηστο. Δεν παιζει mp3 cd και για usb-aux ούτε λογος. Εψαχνα λοιπόν να το αλλάξω και είδα για κάτι κινεζάκια 2 din που έχουν της παναγιας τα μάτια πανω τους με σχετικά λίγα χρηματα. Και ρωτώ. Αξίζουν; Κρατάνε 2-3 χρόνια; Από ποιότητα ήχου πώς τα πάνε; Προσωπικές εμπειρίες-προτάσεις κανείς; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 chinavision.com παρα πολυ καλα..εχω βαλει σε 2 φιλους και ακομα δουλευουν. (περασανε τα 3 χρονια.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μου φαίνονται λιγάκι σάπια. Resistive οθονες με 480*800 ανάλυση και μονοπύρηνους επεξεργαστές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μου φαίνονται λιγάκι σάπια. Resistive οθονες με 480*800 ανάλυση και μονοπύρηνους επεξεργαστές; δε θες tablet, μουσικη και καμια ταινια θες... νομιζω αρκούν και με το παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Yπαρχει καποια οικονομικη προταση για αλλαγη του "μαμα" με καποιο που να παιζει ειτε SD ειτε usb θυρα να βαζω φλασακι; Εχω opel 2011 με aux ευτυχως παιζει mp3 data cd .. Βασικα δε με νοιαζουν οθονες και σουξουμουξου μανταλακια Συγνωμη για τη παρεμβαση θεωρω οτι κολλαει λιγο στο τοπικ η ερωτηση μου O:) εντιτ: 2din βασικα γιατι 1 din θα θελει εξτρα μετατροπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μου φαίνονται λιγάκι σάπια. Resistive οθονες με 480*800 ανάλυση και μονοπύρηνους επεξεργαστές; εχει και μια με ι7 16gb ram Και καρτα γραφικων ατι 290 με Full hd. πιστευω μια ταινιουλα την βλεπεις με το ζορι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Resistive οθονη δεν αντεχα στο κινητο μου, θα την αντέχω όσο οδηγάω; +android μ αυτα τα χαρακτηριστικά σημαίνει πολύ, μα πολύ κόλλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 βαλε capacitive οθονη στο αυτοκινητο και θα ταλαιπωρηθεις. android με αυτα τα χαρακτηρηστικα και δεν κολλαει καθολου και την ειδα και ξανα χθες παλι.μην τρελαθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 βαλε με καμια πατεντα ενα ταμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα