KnightRider1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλησπερα τις τελευταιες μερες ακουγονται διαφορα στο σπιτι για αλλαγη ετεριας !! Εγω ειμαι στην hol και μια και ακουσα τις σηζητησεις ειπα να αναφερω και την wind μεσα στο θεμα μιας και εχω ακουσει καλα λογια γιαυτη ! Μας πειρε λοιπον τηλεφωνο μια κοπελιτσα χθες και μας ανεφερε οτι με το ιδιο ακριβως πακετο που εχω στην Hol θα το εχω και στην wind με 10/μηνα λιγοτερο απο την hol (Σταθερο ,internet,κινητο) Οσο αφορα το internet μου ειπε πως θα μου δινει 24αρα γραμμη και εγω θα κλειδωνω 19 !! ( με hol κλειδωνω 17.5 και στα τορρεντ κατεβαζω με 1.2 το πολυ) Αυτο που με νοιαζει ποιο πολυ ειναι τα ping στα games αλλα και η σταθεροτητα της γραμμης ! Μπορειτε να μου πειτε τις δικιες σας εμπιριες απο την wind ?! ( Η περιοχη μου ειναι Καλλιθεα κοντα στον σταθμο του ταυρου !! ) Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !
Iris_89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Όχι, όχι και όχι. Είχαμε Hol και ο πατέρας μου έκανε την "έξυπνη" κίνηση να βάλει Wind. Η σύνδεση άστα να πάνε, πετάξαμε το ρούτερ τους, συνέχεια έχει διακοπές και ουκ ολίγες φορές η σύνδεση σέρνεται. Όσο για την εξυπηρέτηση τους, άστο καλύτερα. Περιμένουμε να λήξει το συμβόλαιο ( 18 μήνες ) για να ξαναγυρίσουμε στη Hol.
giannis_papaioa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μην πας στην Wind,είναι ότι χειρότερο.Δεν ξέρω που μετράς την ταχύτητα αλλά να πιάνεις παραπάνω από την HOL δύσκολο μου φαίνεται !!
Gtr34 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Αν το θεμα ειναι οικονομικο, παρε ενα τηλεφωνο στην Hol και πες τους αν μπορουν να σου μειωσουν το παγιο, σχεδον παντα προσφερουν καλυτερη τιμη. 1
amalis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Για gaming οι επιλογές είναι οτε ή forthnet. Έχουν το χαμηλότερο latency και σε servers του εξωτερικού. Αν πιάνεις 17,5 με hol στο default προφιλ τους που είναι 11, θα δεις βελτίωση με forthnet που το χει στο 6. Μικρότερη θα δεις και με οτε και wind Που το χουν στο 9. Λόγω οικονομικής διαφοράς συμφέρει η forthnet.
KnightRider1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Όχι, όχι και όχι. Είχαμε Hol και ο πατέρας μου έκανε την "έξυπνη" κίνηση να βάλει Wind. Η σύνδεση άστα να πάνε, πετάξαμε το ρούτερ τους, συνέχεια έχει διακοπές και ουκ ολίγες φορές η σύνδεση σέρνεται. Όσο για την εξυπηρέτηση τους, άστο καλύτερα. Περιμένουμε να λήξει το συμβόλαιο ( 18 μήνες ) για να ξαναγυρίσουμε στη Hol. Για ποια περιοχη μιλας ?!
KnightRider1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Κέντρο Πειραιά. Ειμαστε μακρια ! !! ;/ εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για καλλιθεα γιαυτο και ρωτησα !
Iris_89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Σωστό και αυτό, αλλά η Wind είναι είναι από τις χειρότερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών. Δεν το λέω μόνο εγώ... Ψάξτο πρώτα, πάρε και άλλες γνώμες και μετά αποφασίζεις.
KnightRider1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Σωστό και αυτό, αλλά η Wind είναι είναι από τις χειρότερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών. Δεν το λέω μόνο εγώ... Ψάξτο πρώτα, πάρε και άλλες γνώμες και μετά αποφασίζεις. Ναι αυτο κοιταζα και πριν λιγο στο forum γενικα και ετσι οπως τα λες ειναι !
Rizas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μην κοιτάς μόνο στο internet για γνώμες στα forum κάνε έρευνα αγοράς! Σχεδόν κανείς δεν πρόκειται να γράψει οτι κάτι ήταν καλό σε ένα forum, θα μπεί μόνο να γκρινιάξει και να πεί το παράπονο του!! 10-50- 100 post σε μερικά sites δεν αντιπροσωπεύουν εταιριές με χιλιάδες πελάτες!! Τυπικά ότι σύνδεση και να βάλεις απο την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα τώρα δεν θα έχεις ούτε και μετά!!
john654321 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ειχα wind πριν 2 χρονια και δν ειχα κανενα απολυτος προβλημα και η εξυπηρετηση τους ητανε αριστη , μετα εβαλα cyta λογο χαμηλοτερης τιμης οπου και εκει ολα ηταν μια χαρα , ειχε ερθει και τεχνικος για ενα προβλημα αποσυνδεσεων την επομενη μερα απο αυτη που τους πηρα τηλεφωνο. Και τωρα εχω κανει την αιτηση για wind παλι και συνδεομαι στις 6 του μηνα. Περιοχη Νικαια. καλη τυχη ;p
KnightRider1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ειχα wind πριν 2 χρονια και δν ειχα κανενα απολυτος προβλημα και η εξυπηρετηση τους ητανε αριστη , μετα εβαλα cyta λογο χαμηλοτερης τιμης οπου και εκει ολα ηταν μια χαρα , ειχε ερθει και τεχνικος για ενα προβλημα αποσυνδεσεων την επομενη μερα απο αυτη που τους πηρα τηλεφωνο. Και τωρα εχω κανει την αιτηση για wind παλι και συνδεομαι στις 6 του μηνα. Περιοχη Νικαια. καλη τυχη ;p Να εισαι καλα φιλε μου!! σε τι συγχρονιζες και αν επαιζες online games τι ping σου εβγαζε ?!
tig Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 κακή στιγμή να βάλεις wind τώρα που έχει αυξήσει τις τιμές και θα έχεις και αποσυνδέσεις . Τα χαμηλότερα Pings για παιχνίδια τα έχει η forthnet όπως και το tτο margin που αμά το κλειδώσεις στο 6 θα έχεις πολύ υψηλές ταχύτητες
john654321 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Να εισαι καλα φιλε μου!! σε τι συγχρονιζες και αν επαιζες online games τι ping σου εβγαζε ?! ελα συγνωμη που αργισα σημερα μπηκα στο δικτυο συχρονιζω 8,2mbps ping παιζοντας ενα laptop lol και γω να φορτωνω σε 2ο λαπτοπ ητανε 75 σταθερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα