Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρέπει να διαβάσεις τους όρους της εγγύησης που το συνοδεύουν για να μάθεις τα πάντα,αλλά γενικά οι εγγυήσεις καλύπτουν ούτως ή άλλος μόνο το υλικό οπότε δεν έχει σημασία τη θα του περάσεις εσύ.

Δημοσ.

έχει ένα partition 15,2GB που λέγεται "RECOVERY" αν αυτό εννοείτε

οι οροι εγγύησης αναγράφονται στο site της hp?

δεν χρειαζεται να πειραξεις το συγκεκριμενο partition, κανε φορματ στο διαμερισμα με το Operating System και το Recovery ασ'το οπως ειναι. αν αργοτερα χρειαστεις εγγυηση μπορεις να το επαναφερεις το συστημα απο 'κει, στην αρχικη του κατασταση.

Δημοσ.

και προφανώς η επαναφορά θα χρειαστεί μόνο σε περίπτωση που η εγγύηση αφορά λογισμικό σωστά?

είναι εύκολο να το επαναφερεις μετά?

αρχική κατάσταση εννοούμε στο σημείο που άνοιξε πρώτη φορά το laptop όταν αγοράστηκε?

Δημοσ.

και προφανώς η επαναφορά θα χρειαστεί μόνο σε περίπτωση που η εγγύηση αφορά λογισμικό σωστά?

είναι εύκολο να το επαναφερεις μετά?

αρχική κατάσταση εννοούμε στο σημείο που άνοιξε πρώτη φορά το laptop όταν αγοράστηκε?

αν θες κατι απο software δεν χρειαζεται να το πας στο σερβις

εκει το πας μονο αν καει/χαλασει κατι απ'το hardware. 

αν τρεξεις το recovery θα στο επαναφερει στην αρχικη εντελως κατασταση του, ναι. 

ειναι πολυ απλο. δεν κανεις κατι εσυ περα απ΄τι να πατας "επομενο" στην ουσια. 

Δημοσ.

Το recovery δεν είναι exe. είναι φάκελος αρχείων. αν το ανοίξω μου λέει πως το διαμέρισμα χρησιμοποιείται για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κτλ κτλ και να μην το σβήσω.

Υπάρχει όμως ένας recovery manager που αν το τρέξω βλέπω επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

το θέμα είναι πως θα υπάρχει αυτός ο recovery manager αν περάσω δικά μου windows? δεν θα πειράξω καθόλου

το recovery partition.

EDIT: όταν ανοίγει, πατώντας esc μπαίνει σε boot option menu, εκεί λέει πως με F11 τρέχει το recovery.

Αυτό εννοούσα, δεν θα αλλάξει κάτι σ αυτό έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Όχι δεν θα αλλάξει κάτι στο bios και το recovery manager αν το θέλεις το κατεβάζεις απτο siteτλ της hp απο όπου θα κατεβάσεις και τους υπόλοιπους οδηγούς για το φρέσκο σύστημα σου έπειτα απτο φορματ

Πάντως καλό θα ήταν τους οδηγούς αυτούς να τους κατεβάσεις πριν το φορματ και να τους έχεις έτοιμους για πέρασμα σε ένα φλασακι

Δημοσ.

Ειχα καλεσει περυσι την αντιπροσωπεια της Ηp και μου ειπαν οτι η αλλαγη λειτουργικου δεν εχει σχεση με το θεμα εγγυηση.

Ακομα και πειρατικο λογισμικο να εχεις επανω, παλι στην εγγυηση ειναι.

Και δισκο, μνημες μπορεις να αλλαξεις και δεν χανεται παλι η εγγυηση.

Δημοσ.

Ειχα καλεσει περυσι την αντιπροσωπεια της Ηp και μου ειπαν οτι η αλλαγη λειτουργικου δεν εχει σχεση με το θεμα εγγυηση.

Ακομα και πειρατικο λογισμικο να εχεις επανω, παλι στην εγγυηση ειναι.

Και δισκο, μνημες μπορεις να αλλαξεις και δεν χανεται παλι η εγγυηση.

Ισχύουν αυτά που λέει ο Χριστόφορος σε γενικές γραμμές.

Εξαίρεση αποτελεί αν έχει label το λάπτοπ στο κάτω μέρος στις βίδες για το σκληρό ή για τη μνήμη (ναι το έχω δεί και αυτό σε λάπτοπ ACER φίλου στο παρελθόν που μόλις το είχε πρωτοπάρει κι αποσυσκευάσει. Όπως ήταν πήγε πίσω στο κατάστημα χωρίς καν να ανάψει, με αυτή την αιτιολογία και ζητήθηκε πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

Ισχύουν αυτά που λέει ο Χριστόφορος σε γενικές γραμμές.

Εξαίρεση αποτελεί αν έχει label το λάπτοπ στο κάτω μέρος στις βίδες για το σκληρό ή για τη μνήμη (ναι το έχω δεί και αυτό σε λάπτοπ ACER φίλου στο παρελθόν που μόλις το είχε πρωτοπάρει κι αποσυσκευάσει. Όπως ήταν πήγε πίσω στο κατάστημα χωρίς καν να ανάψει, με αυτή την αιτιολογία και ζητήθηκε πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Πολύ σωστό αυτό που έκανε! δέσμευση στο να μην αλλάξεις δίσκο και μνήμες; Τραγική ACER.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...