Προς το περιεχόμενο

5.1 σε imac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ imac.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑ ΣΕ ΦΑΣΗ "ΑΓΟΡΩΝ" ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ 5,1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ imac.EΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ video-photo editing ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ "ΜΟΥΣΙΚΗ" Η ΧΡΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΤΑΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΗΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 80-100Ε ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?

Δημοσ.

Για μουσικη δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να πας σε 5.1  .

Ακομα και 5.1 αν παρεις, ολη η μουσικη σου, το youtube  κλπ θα παιζουν μονο απο τα 2 μπροστινα ηχεια.

Επισης με budget 80-100€ , θα εχεις πολυ καλυτερο ηχο αν πας σε 2 ηχεια απο οτι σε 5.1 .

Σκεψου απλοικα, τι θα ειναι πιο ποιοτικο: 6 ηχεια 100€, δηλαδη το καθε ηχειο κοστιζει κατω απο 20€ ή 2 ηχεια 100€, δηλαδη το καθε ηχειο κοστιζει 50€ ;

Δημοσ.

Για μουσικη δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να πας σε 5.1  .

Ακομα και 5.1 αν παρεις, ολη η μουσικη σου, το youtube  κλπ θα παιζουν μονο απο τα 2 μπροστινα ηχεια.

Επισης με budget 80-100€ , θα εχεις πολυ καλυτερο ηχο αν πας σε 2 ηχεια απο οτι σε 5.1 .

Σκεψου απλοικα, τι θα ειναι πιο ποιοτικο: 6 ηχεια 100€, δηλαδη το καθε ηχειο κοστιζει κατω απο 20€ ή 2 ηχεια 100€, δηλαδη το καθε ηχειο κοστιζει 50€ ;

ΣΑΦΩΣ!

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΙΣΩΣ) ΓΝΩΜΗ-ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ 5,1. ΧΑΧΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΑ ΣΕ "ΑΠΛΑ" ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΒΙΝΤΕΟ ΔΛΔ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΗΧΟΛΗΨΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ,ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Π ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ 2.1 Κ ΕΝΑ 5.1 ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.

(ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΩ 5.1 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝα ΓΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 5,1 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ Η ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται καποια συγκεκριμενη προταση για 5.1 στα 80-100€, ολα τα ιδια χαλια ειναι!

Και απο την στιγμη που ο iMac δεν εχει 5.1 αναλογικες εξοδους, τοτε χρειαζεσαι και εξωτερικη καρτα ηχου που να βγαζει 5.1 αναλογικα.

Γιατι να βρεις 5.1 ηχεια με οπτικη εισοδο στα 80-100€ ειναι σχεδον αδυνατο, αρα χρειαζεσαι καρτα ηχου με 5.1 αναλογικες εξοδους ηχου.

Δημοσ.

ΣΑΦΩΣ!

ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΙΣΩΣ) ΓΝΩΜΗ-ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ 5,1. ΧΑΧΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΑ ΣΕ "ΑΠΛΑ" ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΒΙΝΤΕΟ ΔΛΔ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΗΧΟΛΗΨΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ,ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Π ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ 2.1 Κ ΕΝΑ 5.1 ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.

(ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΩ 5.1 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝα ΓΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 5,1 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ Η ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

Λες δύο ασύμβατα πράγματα. 

Εάν δεν "είναι συνηθισμένα"[sic] τα αυτιά σου τότε το 5.1 για μουσική είναι διπλό φάουλ. Εάν είναι για video αλλάζει αλλά αυτό μόλις τώρα το είπες. 

Δημοσ.

εγώ τσίμπησα από Ebay τα Audioengine A2 στα 90λιράκια (165) αρχική και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος καμία σχέση με τις πλαστικούρες που κυκλοφορούνε από τύπου logitech creative κλπ.

επίσης ξέχνα τα 5.1. 2.1 θες.

• Like 1
Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 5.1 ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΚΙΟΛΑΣ,ΜΕ 100Ε. ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΧΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΚΑΜΠΑΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ. ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣ ΤΟ 300Ε ΣΩΣΤΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ,ΣΥΜΦΕΡΕΙ? ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ 100Ε 120Ε ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ? ΑΝ ΕΧΩ.

ΣΕ 2.1 ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ" ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΛΛΙΩΣ.  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΣΥΝΗΘ. ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΠΛΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ "ΑΠΑΙΤΗΣΗ" ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΩ video editing ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΞΑΡΧΗΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Audioengine A2 ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ipod iphone. (ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ)

Δημοσ.

ποιος σου είπε για iPhone?

από RCA σε κανονικό 3.5 jack και καρφώνεις κανονικότατα στο iMac.

τα Audioengine σε αυτή τη κατηγορία και αυτά που προσφέρουν δεν έχουν αντίπαλο, το έψαξα αρκετά. 
(κατασκευαστικά και μόνο τα υλικά που χρησιμοποιεί με αντίστοιχα μαραφέτια της logitech)

Δημοσ.

ποιος σου είπε για iPhone?

από RCA σε κανονικό 3.5 jack και καρφώνεις κανονικότατα στο iMac.

τα Audioengine σε αυτή τη κατηγορία και αυτά που προσφέρουν δεν έχουν αντίπαλο, το έψαξα αρκετά. 

(κατασκευαστικά και μόνο τα υλικά που χρησιμοποιεί με αντίστοιχα μαραφέτια της logitech)

ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΤΕΣΠΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100Ε ΓΙΑ 2.1 ΕΣΤΩ 150Ε

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?

Δημοσ.

Αρκετά καλά 2.1 είναι της Logitech. 

http://www.xpcomputers.co.nz/product-logitech_x_210_2.1_speaker_system-5344

Έχουν ένα θεματάκι στην περιοχή 800Hz με 2kHz και από 11kHz και πάνω (από ό,τι θυμάμαι) αλλά με equalizing "έρχονται" θαυμάσια. 

2.1 σύστημα, ό,τι πρέπει για μουσική. 

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΤΑ ΗΧΕΙΑ Π ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑ ΚΑΛΑ,ΤΑ ΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ (ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ) ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ Τ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟ...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ" ΗΧΟΣΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΓΕΝΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΧΑΛΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ LOGITECH,ΑΛΛΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΠΩΣ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΦΘΗΝΟ Π ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ 3 ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.

Α. edifier s530d, 180e

B. edifier da5000pro, μεταχειρισμενο 150e (5.1 αρα θα χρειαστω αλλα 70ε για εξωτερικη καρτα ηχου)

C. logitech z523

Δημοσ.

Mε κλειστα ματια πηγαινε στα edifier s530d.

ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΤΟΣ Ε? ΝΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΤ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΤΑ ΛΕΥΚΑ +100Ε ΠΕΡΙΕΡΓΟ Μ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΤΑ da5000pro?

Δημοσ.

συγνωμη μπορει καποιος να με βοηθησει? αναμεσα απ τα 2 εντιφιερ η καποια αλλη προταση. αλλα αν ειναι να αγορασω τα da5000pro ο τυπος π τα δινει μου δινει μαζι και 1 καρτα ηχου την terratec aureon 7.1 usb, ολα μαζι 160ε. πρεπει να βιαστω αμα ειναι κ παρω αυτα.

οσο για την καρτα  τι νομιζετε? συμβατη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...