dennispapado Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Άμεσα θα αλλάξω τα DUNLOP SP SPORT 01 185/60/R15 88H που έχει αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο. Θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο γιατί τα συγκεκριμένα στο βρεγμένο είναι πάρα πολύ μέτρια και ήδη έχουν φθαρεί αρκετά. Μέχρι τώρα ως οδηγό έχω αυτό το site http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Size/15-Inch-Tyres/185-60-15-Tyres.htm. Εσείς τι προτείνετε; Να σημειώσω ότι λόγω δουλειάς οδηγώ σε όλα τα είδη δρόμων (εντός, εκτός πόλης-ακόμα και ανώμαλους κάποιες φορές) εκτός από χιονισμένους-παγωμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δες τα dunlop Blueresponse, τα εβαλα πριν λιγες ημερες αφου ηταν και τα ποιο οικονομικα απο τα καλα λαστιχα και μεχρι τωρα που αρεσαν. Καλο κρατημα στο στεγνο, πολυ ησυχα και με καλους δεικτες οικονομιας. Για βρεγμενο δεν ξερω αλλα εχουν καλη αξιολογηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dennispapado Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Σ' ευχαριστώ lary7.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dennispapado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Πόσο τα πλήρωσες αυτά larry7?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 εγω παντως σε ενα clio tce που εχω εχω βαλει τα continental sports contact πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Πόσο τα πλήρωσες αυτά larry7?? Τα δικα μου που ειναι 205/55/R16 τα πηρα 160 το ζευγαρι, ο γαμπρος μου που εβαλε κοντα στην δικια σου διασταση καπου 230 η 4δα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Εγώ το Αύγουστο πέρασα τα Michelin energy saver. Μια χαρά μεχρι στιγμής. 320 η τετράδα με την τοποθέτηση μου βγήκαν. Θεωρητικά έχουν την υψηλότερη βαθμολογία στο βρεγμένο και είναι τα πιο ήσυχα. Ήσυχα είναι σίγουρα αλλά για βρεγμένο δεν έχω εμπειρία ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dennispapado Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Update: Στο αυτοκίνητο τελικά έβαλα τα CONTI ECO CONTACT 5. Κόστος με τοποθέτηση 335€. Απλά εκπληκτικά! Άντεξαν 75.000χλμ. Πριν λίγο καιρό τα άλλαξα και έβαλα michelin crossclimate+. Κόστος με τοποθέτηση 370€. Φαίνονται πολύ καλά και αυτά....Είδωμεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα