Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο 

SONY VAIO SVF1521T2EB 15.5'' TOUCH INTEL CORE I5-3337U 6GB 750GB NVIDIA GT740M 1GB WINDOWS 8 BLACK

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909807   

και 

SONY VAIO SVF1521Z1EB 15.5'' INTEL CORE I7-3537U 8GB 1TB NVIDIA GF GT740M 1GB WINDOWS 8 BLACK

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909810

Η διάφορα του είναι ο επεξεργαστής  στο ένα υπάρχει οθόνη αφής ενώ στον άλλον έχουμε  core i7 8gb ram 1tb δίσκο και το  ποιο βασικό  blue ray disk   άλλα όχι αφή  έχω φάει το κεφάλι μου αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας για αναπαραγωγή ταινιών έχω ps3 και δεν ξέρω κατά πόσο θα έβλεπα ταινία στο λαπτοπ blue ray μια και το συνδέω αν θέλω να δω με την τηλεόραση άλλα ο επεξεργαστής με κάνει να το σκέφτομαι ότι είναι ποιο δυνατός και σκέφτομαι οτι θα το κρατήσω τουλάχιστον μια 5ετια  είναι οθόνη αφής κάτι όντως χρήσιμο για την επιλογή αυτού? 

post-198893-0-01682900-1383215587_thumb.jpeg

post-198893-0-43943800-1383215666_thumb.jpeg

Δημοσ.

Λυπάμαι δε θα πήγαινα για VAIO. Υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογες προτάσεις που μπορείς να δείς σε αυτά τα λεφτά.

Τα VAIO είναι υπερτιμημένες lowbudgetιές.

Δημοσ.

Λυπάμαι δε θα πήγαινα για VAIO. Υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογες προτάσεις που μπορείς να δείς σε αυτά τα λεφτά.

Τα VAIO είναι υπερτιμημένες lowbudgetιές.

Ασε που ο συγκεκριμενος i7 ειναι διπυρηνος.

Δημοσ.

Κι εγώ θα σε συμβούλευα μακριά από vaio. Αν δεν σου βγάλει προβλήματα, είναι καλά από πλευράς υλικών. Αν σου βγάλει όμως... θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Εγώ υποφέρω...

Πάντως αν θέλεις vaio γιατί δεν πας γι αυτόν έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι στα ίδια χρήματα περίπου. Αν πάλι θέλεις για τους λόγους σου να διαλέξεις μόνο από τα δύο μοντέλα που αναφέρεις, +1 για τον i7 (τι να την κάνεις την αφής;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...