Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Div-X

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει προγράμματα δημιουργίας και αναπαραγωγής divX με τα links?

Θεωρώντας ότι είμαι πάρα πολύ καλός χρήστης μπορεί επίσης επιγραμματικά να μου αναφέρει την μεθοδολογία δημιουργίας και αναπαραγωγής?

Στα files του insomnia βρήκα 3 προγράμματα αλλά από ότι ξέρω χρειάζονται και άλλα. Το Subrip 1.17 ΔΕΝ κατεβαίνει από το link του. Αυτά που κατέβασα είναι ο decrypter και Div-x 5.05 pro.

Αν έχει σημασία το PC είναι Athlon 2600+/333 με 512 DDR 3200/400.

Ευχαριστώ πολύ,

Δημοσ.

File mou mias kai eisai neos, to kalutero pou exeis na kaneis einai na xrhsimopoihseis to SEARCH tou forum kai 8a vreis perissotera apo oti xreiazesai edwmesa! Yparxoun etoima manuals grammena apo paidia edwmesa pou sou lene bhma bhma ti na kaneis gia na ftiakseis ena DivX.. Dokimase tou trustfm ton odhgo gia paradeigma.. Akoma kai asxetos na eisai 8a ftiakseis to DivX sou..

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα παιδιά πιο πάνω. Guides θα βρεις στο doom9 και στο site του trustfm (κοίτα στην υπογραφή του).

Ότι δυσκολίες έχεις...εδώ είμαστε! ;)

Δημοσ.

Λοιπόν.......

Πέρασε μια εβδομάδα απο το πρώτο post μου και μπορώ να πω οτι οι προσπάθειές μου στο θέμα της ποιότητας είναι στην σωστή κατεύθυνση.

Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για την αποτελεσματικότητά μου.

Και εξηγούμαι:

Χρησιμοποιώ τον Gordian Knot rippack 0.28.5 ώς βασικό πρόγραμμα με τον Div-X 5 pro και:

Subrip για υπότιτλους

HeadAC3he -έκδοση για Athlon XP- συμπίεση ήχου Vorbis ή MP3

OggMux για πολυπλεξία ήχου-εικόνας-υπότιτλων

VirtualDubMod για επεξεργασία avi

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ΕΝΑ αρχείο Oggfile (*ogg).

Λοιπόν.... :?:

Δεν μπορώ με τίποτα να δω υπότιτλους - ανοίγοντας το τελικό αρχείο με τον Media Player - , και δεν μπορώ να συγχρωνήσω το audio με την ταινία - θυμίζει τα παλιά μεταγλωτισμένα απο Ιαπωνικά σε Αγγλικά έργα καράτε ( τα θυμάται κανείς?) :X

Μήπως φταίει ο MPlayer :?:

Μήπως φτάίει οτι το βλέπω απο τον σκληρό μου?

Μήπως να τα παρατήσω και αν ασχοληθώ με το πλέξιμο :?:

Καμμιά ιδέα?? :idea:

Ευχαριστώ πολύ,

Παναγίωτης Σ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...