kourentaradiocom Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους. Ποιο είναι καλυτερο για σχόλια? Το Disqus, το Jcomments ή το Κ2 Comments? Ευχαριστώ!
migf1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα, τα 2 τελευταία αφορούν το Joomla, ενώ το Disqus είναι αυτόνομη, ανεξάρτητη online υπηρεσία. Επίσης το JComments είναι ειδικό extension για σχόλια, ενώ το K2 είναι πλήρες content extension και μεταξύ πολλών άλλων παρέχει και διαχείριση σχολίων. Οπότε εξαρτάται από το τι θέλεις να κάνεις. Αν σε ενδιαφέρουν μονάχα τα σχόλια, δεν νομίζω να θέλεις το K2.
kourentaradiocom Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ γιατ ην γρ΄ηγορη απάντηση σου. Εγώ χρησιμοποιώ to K2 απλά ρωτάω ποιο από τα δύο ειανι ποιο αποτελεσματικο. Τα σχόλια του Κ2 ή το DISQUS?
migf1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παρακαλώ, εφόσον έχεις ήδη εγκατεστημένο το Κ2 δεν είναι αχρείαστο overkill να χρησιμοποιήσεις κάποιο τρίτο service; Εκτός αν υπάρχει κάποια σοβαρή έλλειψη του Κ2 στη διαχείριση των σχολίων που τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε (οπότε αναγκαστικά θα πρέπει είτε να καταφύγεις σε κάποιο έτοιμο extension/service, είτε να γραψεις κώδικα μόνος σου). ΥΓ. Δεν γνωρίζω τα + και τα - σε features μεταξύ K2 comments και Disqus, αλλά υποθέτω είναι εύκολο να τα βρεις στις ιστοσελίδες τους και να τα συγκρίνεις.
Hardii Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Θα σου πρότεινα το Disqus επειδή το έχω χρησιμοποιήσει σε αρκετές περιπτώσεις και δεν έχω παράπονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα