TRILOBYTER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Χα χα , Καλα ρε πάλαβε θα με τρελάνεις εσυ... Δλδ το air έχει καλύτερο εξωτερικό design απο το 200r? στα ίδια συντηρητικά επίπεδα βρίσκονται.. Και σε εντελως αλλη κατηγορία τιμής. Btw το air δεν ειναι μικρό σε όγκο να το ξέρεις. Το κόσμος το είχες? Το Cosmos το πουλησα επειδη ηταν τεραστιο και δεν βολευε.. , στο δωματιο εχουμε 2 υπολογιστες και χρειαζομαστε χωρο. Το Air εχει φιμε τζαμι απο διπλα, και εντελως διαφορετικο εσωτερικο και πιστευω αξιζει αν και καπως τσιμπημενη η τιμη του. Επισης διαβασα και ειδα σε reviews οτι το 540 ειναι ενα απο τα καλυτερα κουτια για cooling και φυσικα λογω του dual chamber ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για cable management..Το 200r δεν εχει ουτε τζαμι διπλα, εγω θελω να βλεπω το εσωτερικο γιατι θα βαλω και 2 ανεμιστηρες με φωτα και καμια υδροψυξη/αεροψυξη για τον επεξεργαστη, θελω να φαινονται βρε παιδι μου Το air ξερω οτι ειναι κυβος, βολευει ετσι πως θα το εχω γιατι ειναι πιο κοντο απο τα κλασικα κουτια.. αν και ενα απλο midi case θα βολευε περισσοτερο. Τα Zalman ειναι γαμ@τα αλλα εχουν πολυ μικρο τζαμι το οποιο ειναι πιο πολυ για design παρα για να βλεπεις μεσα..
WalkerSW Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Damn ... Καλα ρε και σκέφτεσαι να πας απο το cosmos των 360 € σε κουτι των 30 σοβαρολογεις τωρα? μόνο και μόνο απο το πολιτισμικό σοκ που θα πάθεις δεν αξίζει. Μάζεψε εκεί κανένα 150αρι να πας σε ενα σωστό κουτάκι. Και τωρα σοβαρά μεταξύ μας η γυναίκα σου έπρηξε τα @@ να φύγει η άχαρη ντουλάπα απο το δωμάτιο γτ τις χαλάει το feng sui έτσι? διότι εσυ να ήθελες να ξεφωρτωθεις το cosmos 2 δεν μπορω να το διανοηθώ. Been there , done that και με το δικό μου cosmos s .. Καταραμένες γυναίκες.
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Damn ... Καλα ρε και σκέφτεσαι να πας απο το cosmos των 360 € σε κουτι των 30 σοβαρολογεις τωρα? μόνο και μόνο απο το πολιτισμικό σοκ που θα πάθεις δεν αξίζει. Μάζεψε εκεί κανένα 150αρι να πας σε ενα σωστό κουτάκι. Και τωρα σοβαρά μεταξύ μας η γυναίκα σου έπρηξε τα @@ να φύγει η άχαρη ντουλάπα απο το δωμάτιο γτ τις χαλάει το feng sui έτσι? διότι εσυ να ήθελες να ξεφωρτωθεις το cosmos 2 δεν μπορω να το διανοηθώ. Been there , done that και με το δικό μου cosmos s .. Καταραμένες γυναίκες. Ααα ρε φιλε, ολα τα καταλαβαινεις εσυ Ως downgrade το 540 μου φαινεται η λογικη λυση.. αν και μακαρι να ειχε πιο φτηνα αξιολογα κουτια γιατι θελω να παρω και ψυκτρα για τον επεξεργαστη γιατι απο τοτε που πεταξα την υδροψυξη στα σκουπιδια εχω μεινει με τον στοκ επεξεργαστη και δεν μπορω να κανω ουτε OC..
WalkerSW Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ααα ρε φιλε, ολα τα καταλαβαινεις εσυ Ως downgrade το 540 μου φαινεται η λογικη λυση.. αν και μακαρι να ειχε πιο φτηνα αξιολογα κουτια γιατι θελω να παρω και ψυκτρα για τον επεξεργαστη γιατι απο τοτε που πεταξα την υδροψυξη στα σκουπιδια εχω μεινει με τον στοκ επεξεργαστη και δεν μπορω να κανω ουτε OC.. Το 540 πάλευεται σαν downgrade και με το παραπάνω αλλά τα υπόλοιπα οχι. Αν δεν υπάρχει το σάλιο άμεσα κανε υπομονή και πάρε ενα καλο κουτι τωρα .
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το 540 πάλευεται σαν downgrade και με το παραπάνω αλλά τα υπόλοιπα οχι. Αν δεν υπάρχει το σάλιο άμεσα κανε υπομονή και πάρε ενα καλο κουτι τωρα . Να και ο φιλος μου αυτο μου ελεγε τωρα, να παρω το 540.. να περιμενω λιγο.. και μετα με το καλο να παρω και μια ψυκτρα και ολα κομπλε.. Θα εχω αποφασισει συντομα γιατι χωρις PC δεν γινεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα