Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες .

καταρχήν να πώ πως το ρούτερ μου πρέπει να έχει πρόβλημα γιατί όταν μπαίνω μέσα πρέπει να κάνω συνέχεια δοκιμές να τα καταφέρω λόγου ότι μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα bad request όπως φαίνεται στην εικόνα.

κατα 2ον ενδιαφέρομαι να ανοίξω μια πόρτα για να μπορώ να παίξω ένα παιχνήδη με την παρέα μου αλλά δεν τα καταφέρνω. όσο και να έβαλα port στο ρουτερ σε κάθε online port check μου δείχνει ότι οι πόρτες είναι κλειστές.

έχω βάλει ακόμα και έτοιμεσ πόρτες που είχε το ρουτερ αλλα μάτεα, δείτε το δείγμα στις εικόνες.

αυριο πάντως έχω να πώ ότι θα πάρω τηλέφωνο στην hol για να μ στείλουν καινούριο ρουτερ και να δώ τι γίνεται αλλα θέλω πρώτα την συμβουλή σας πριν τους κράξω.

post-171277-0-71495300-1383179962_thumb.jpg

post-171277-0-17644900-1383179966_thumb.jpg

post-171277-0-32670100-1383180068_thumb.jpg

post-171277-0-79200000-1383180144_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα του router το bad request δοκίμασε να μπεις στο μενού από internet explorer ,όσο αφορά τις πόρτες έχεις βάλει static ip;

Δημοσ.

έχω βάλει static ip και το βάζω και στο port forward αλλα τίποτα. το θέμα είναι ότι μου δείχει πως όλα είναι κλειστά, ακόμα και τα αυτόματα που βάζω που έχει μου δείχνει και σε αυτά ότι είναι κλειστά.

όσο για το internet explorer είχεσ δίκιο.

Δημοσ.

To Alcatel-Lucent CellPipe 7130 έχεις ;

Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιον συγκεκριμένο οδηγό η πρόγραμμα για να ανοίξεις τις πόρτες ;

Tα ρωτάω γιατί και εγώ έχω hol το παραπάνω ρουτερ  και άνοιξα επιτυχώς πόρτες με τον παρακάτω οδηγό 

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Alcatel-Lucent/Cellpipe7130/defaultguide.htm

Δημοσ.

τα κάνω σωστά όπως τα λέει. αλλά δεν βλέπω τίποτα να δουλεύει.

τσέκαρε την εικόνα παρακάτω.

μπορώ να φλασάρω το ρούτερ με το μαμα firmware που δίνει η εταιρία;

επίσης να πώ ότι στο http://whatismyipaddress.com/ είδα ότι το ip address μου έχει αλλάξει απο αυτό που ήταν χθές. υπάρχει πρόβλημα απο αυτό;

post-171277-0-48577100-1383214467_thumb.jpg

Δημοσ.

Εφόσον όλα έχουν γίνει σωστά και δεν λειτουργεί, καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως και έχουν να προτείνουν κάτι άλλο, αν δεν βρεθεί λύση ζήτησε τους να σου αλλάξουν router πιθανόν να το κάνουν .

Δημοσ.

έχω φάει το κεφάλι μου με αυτό το port και δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα
λοιπόν αρχικά να πώ ότι απο την HOL μου στέλνουν καινούριο ρουτερ (ασχετος το οτι μπορει να μην ειναι προβλημα ρουτερ αλλα δεν μπορουν να το κανουν)

σήμερα έβαλα το παλιό μεγάλο καλό ρουτερ τις HOL το μαυρο και με δοκιμές που έκανα στο http://www.ipfingerprints.com/portscan.php μου έβγαζε filtered τα πορτ. έκλεισα τα firewall και στο ρουτερ και στον υπολογιστή και έπειτα έγραφε ότι είναι closed, μόλις ανοίξω κάποιο firewall (οποιο και να είναι) μου λέει ότι είναι filtered (δεν μπορώ να καταλάβω τη @@ είναι αυτή)

στο καινούριο router μου τα βγάζει όλα filtered γιατί δεν μπορώ να κλείσω το firewall του router

το μέγιστο σιμείο που έχω φτάσει είναι το closed port στο παλιό μάυρο ρουτερ και αυτό με κλειστά και τα 2 firewall.

any advise?

Δημοσ.

α.καλο οπως ειπαν ειναι στο μενου του ρουτερ να μπαινουμε παντα με internet explorer.απειρα ρουτερ δεν παιζουν σωστα με αλλους browsers.

β.οτι αλλαξε η dynamic ip σου δεν σημαινει κατι.

γ.για να σου βγει ενα Port Οτι ειναι ανοιχτο πρεπει να τρεχει η εφαρμογη που θες.για δοκιμη κανε το εξης .ανοιξε ενα Port Που θες πχ το 34333 και μετα βαλε αυτο το port sto mtorrent και ξεκινα το Mtorrent.πηγαινε μεσα στο www.canyouseeme.org και δες αν στο βγαζει ανοιχτο.ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ mtorrent.

• Like 1
Δημοσ.

1000 ευχαριστώ φίλε. τοσες δοκιμασίες για το τίποτα, το είχα έτοιμο και δεν το ήξερα. με έσωσες με το γ. που είπεσ ότι το πρόγραμμα πρέπει να είναι ανοιχτό.

μια τελευταία ερώτηση, έχω τα εξής ρουτερ απο την hol 1) CELLPipe 7130 2) INTRACOM telecom (τα παλιά NETFASTER 2).

Μπορείς να μου πείς πιο είναι πιο αξιόπιστο ;

Δημοσ.

1000 ευχαριστώ φίλε. τοσες δοκιμασίες για το τίποτα, το είχα έτοιμο και δεν το ήξερα. με έσωσες με το γ. που είπεσ ότι το πρόγραμμα πρέπει να είναι ανοιχτό.

μια τελευταία ερώτηση, έχω τα εξής ρουτερ απο την hol 1) CELLPipe 7130 2) INTRACOM telecom (τα παλιά NETFASTER 2).

Μπορείς να μου πείς πιο είναι πιο αξιόπιστο ;

αυτο που θα δοκιμασεις εσυ και θα δεις οτι παιζει πιο καλα στην γραμμη σου και καλυπτει καλυτερα τις αναγκες σου.δοκιμασε και τα 2 ρουτερ στα πραγματα που θες πχ wireless,συγχρονισμο σταθεροτητα καιδες ποιο σου κανει.αμα πχ το ενα ειναι πιο σταθερο και το αλλο εχει καλυτερο wireless Μπορεις το δευτερο να το κανεις access point πανω στο πρωτο.

Δημοσ.

το wireless δεν με ενδιαφέρει και τόσο όσο η σταθερότητα και η ποιότητα του δικτύου, την γραμμή την έχω σε fast path αν και έχω ακόμα υψηλό ping.

κάτω έχψ 2 εικόνες απο ping στην google και απο τα 2 ρούτερ, αυτό που θέλω να δείξω είναι ότι με το παλιό ρουτερ το ping μένει πιο σταθερό (όπως και λίγο πιο χαμηλό) απο ότι στο καινούριο, δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο για αυτό το ποστάρω για να μου πείτε

επίσης ΑΝ υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βλέπει την ποιότητα τις γραμμής θα μου ήταν μια χαρά αν μου προτείνατε να τα δοκιμάσω τα ρουτεράκια

post-171277-0-37646100-1383556804_thumb.jpg

post-171277-0-09992400-1383556808_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...