Προς το περιεχόμενο

Google redirect virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μάλλον αυτό που κόλλησαν τα Windows 7 μου. Θα το περιγράψω γιατί είναι πολύ περίεργο.

Σε όλους τους browsers, όταν προσπαθώ να συνδεθώ στο facebook, ανοίγει μια σελίδα για να κατεβάσω το Chrome, ακόμα κι όταν χρησιμοποιώ το Chrome. Ταυτόχρονα, δεν λειτουργεί τίποτα σχετικό με google. To search δεν στέλνει αποτελέσματα, το youtube ανοίγει την αρχική σελίδα αλλά δε παίζει κανένα βίντεο. Το περίεργο τώρα είναι ότι αυτό συμβαίνει στα Windows, αλλά μόνο στην σύνδεση μου στην HOL. Όταν δοκίμασα να συνδεθώ στο 3g του κινητού μέσω tethering δεν υπήρχε το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και σε άλλες συσκευές που συνδέονται με Wifi στην HOL (κινητό-ταμπλετ). Facebook+google δεν στέλνουν δεδομένα. Στο UBUNTU δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε και με την HOL.

Το ESET antivirus δεν βρίσκει κάτι, δοκίμασα διάφορα malware removal tools, έκανα διαγραφή cookies, temp φακέλων κτλ κτλ, δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Επόμενη κίνηση που δεν δοκίμασα είναι να αλλάξω ρούτερ... έχει συναντήσει κανείς κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Πρόσεξα τελικά ότι υπήρχαν ύποπτες ρυθμίσεις στο ρούτερ όπου έπαιρνε συγκεκριμένο DNS αντί για αυτόματα. Δεν ξέρω τι τις άλλαξε, τουλάχιστον ξέρω πως φτιάχνετε τώρα....

Δημοσ.

Μήπως εννοείς ότι δεν έπαιρνε αυτόματα ip, gateway και dns ο υπολογιστής σου; Το router δεν παίρνει αυτόματα ip και dns αλλά έχει καρφωμένα από τον internet provider σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...