WalkerSW Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καμια σχεση με το επεξεργαστή... βαλτο.... Δεν νομιζψ να χτυπανε οι ψύκτρες... με διπλο tower θα ειχες προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ποσες ωρες να κανω τεστ με την καθε μνημη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Απο 5ωρο και πάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπον εκανα κατι δοκιμες με OC, σταθερο στα 3.5 με 1.2ν.. τωρα κατεβασα λιγο το ρευμα στα 1.17 για να ριξω θερμοκρασια και φαινεται να ειναι οκ.. αν δω οτι δεν ειναι σταθερο θα το ξαναπαω στα 1.2.. Οι μνημες στα 1400 τρεχουν αλλα μολις παρω ψυκτρα και κανω το OC στα 4.0gh θα ειναι ακριβως στα 1640 οι μνημες.. οποτε ειναι οκ και αυτο.. Εχω ριξει και το ρευμα στις μνημες στα 1.64 αφου τρεχουν στα 1400 δεν υπαρχει λογος να το εχω στα 1.65 πιστευω.. Αντε να δουμε.. κριμα που δεν μπορω να το κανω stress test με Prme95 λογω θερμοκρασιων αλλα στα παιχνιδια που παιζω και στα λιγα convert/render που κανω δεν εχω δει προβληματα.. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από TRILOBYTER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα