glisakos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα πρόβλημα (μάλλον έχω κολλήσει) με την Access. Έχω κάνει ένα πρόγραμμα για διαχείριση ασθενών με πίνακες και τα έχω βάλει όλα αυτά σε μια φόρμα. Αλλά έχω κολλήσει σε έναν πίνακα (βλ. εικόνα) και θέλω την βοήθεια σας... Θέλω στον πίνακα που θα δημιουργηθεί αριστερά να βρίσκονται σταθερά τα φρούτα και δεξιά όταν πατάω στο κελί να μου βγάζει την δυνατότητα να επιλέξω ή αγαπημένα ή δεν τρώτε (για το καθένα φρούτο). Μήπως μπορεί να μου κάνει κάποιος ένα παράδειγμα με 1-2 φρούτα και να δω πως το έκανε; Ευχαριστώ εκ τν προτέρων.
dancer_69 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά, αλλά εγώ θα έφτιαχνα ένα πίνακα με 2 πεδία. Ένα για τα φρούτα και ένα για την επιλογή. Το 1ο πεδίο με τύπο δεδομένων Κείμενο και το 2ο με τύπο δεδομένων Ναι/όχι. Μετά μια φόρμα-λίστα από τον οδηγό φόρμας όπου ο χρήστης θα μπορούσε να τσεκάρει τα Αγαπημένα φρούτα του. Μπορείς επίσης αντί για Ναι/όχι στο 2ο πεδίο, να βάλεις τύπο δεδομένων Οδηγός αναζήτησης, αφού πρώτα δημιουργήσεις έναν ακόμη πίνακα για τις Επιλογές. Αυτός θα έχει ένα πεδίο με τύπο δεδομένων Κείμενο και 2 εγγραφές(πχ Αγαπημένο/Δεν το τρώω). Έτσι θα εμφανίζεται η λίστα με τις εγγραφές και θα μπορεί να επιλεγεί για κάθε φρούτο μία από τις 2. Στο συννημένο έχω ένα παράδειγμα και με τους 2 τρόπους(αφαίρεσε την κατάληξη .txt). Συνημμένα Αρχεία φρουτα.accdb.txt 436K 0 downloads
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα