pngts7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 λοιπον εχουμε 2 δίκτυα 1 ασύρματο και 1 ενσύρματο οπως λεει και ο τιτλος και ειχα τν απορία αν γινεται να συνδεθεί ενας υπολογιστης ταυτοχρονα και στα 2. (τα δικτυα αυτα δν ειναι απο τν ιδια γραμμη)
lion2486 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 να συνδεθείς μπορείς... αλλά αν σκέφτεσαι να χρησιμοποιείς και τις 2 συνδέσεις ταυτόχρονα τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.. Αν θες να κάνεις τον υπολογιστή σου μια "γέφυρα" στα 2 δίκτυα θα πρέπει να είναι στο ίδιο subnet νομίζω..
pngts7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 βασικα αυτο που θελω να κανω ειναι να κατεβαζω απο τν μια συνδεση και απο τν αλλη οποιαδηποτε αλλη χρηση δλδ και ενα προγραμμα αν γινοταν να χρεισιμοποιει τν μια συνδεση θα μου εκανε
poihths Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 όχι δεν γίνεται ... το πισι θα χρησιμοποιεί είτε την μία είτε την αλλη αυτο που ζητας γινετια με ειδικα ρουτερ το πισι δεν εχει τετοιες δυνατοτητες 1
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γινεται αλλα θες δυο καρτες για να κανεις bonding
pngts7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη τι χρειαζομαι?? λογικα για να μπορω να συνδεομαι εχω καρτα για ενσυρματη συνδεση αρα μου λειπει μια καρτα για ασυρματη?
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Θες 2 καρτες δικτυου και ενα προγραμματακι. το connectify dispatch........ και 5 λεπτα απο το χρονο σου να κανεις το bonding.
pngts7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 λογικα τ pc εχει μια καρτα μεσα αρα χρειαζομαι ακομα μια σωστα?? τωρα μπορω να συνδεομαι ενσυρματα αρα πρεπει να αγορασω μια για την ασυρματη συνδεση σωστα?
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Λογικα δεν θαχεις θεμα αν και εγω το εχω κανει μονο με 2 ενσυρματες. Αν το ασυρματο θα το συνδεεις ασυρματα στο εταιρο ρουτερ, δε βλεπω το λογο να μη γινεται.
pngts7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 και πως ακριβως λειτουργει?? δουλευουν και οι 2 παραλληλα η σε μερικα προγραμματα περνει δεδομενα απο τν μια και σε αλλα απο τν αλλη?? για παραδειγμα 8α κατεβαζω απο τν μια και θα πλοηγούμε με τν αλλη ή δν παει ετσι?
rfc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 οχι δε παει ετσι, ενωνεις τις 2 γραμμες και εχεις συνολο μια γραμμη, προσθετικα. 2 24 γραμμες ας πουμε. Οχι οτι θα κατεβαζεις με 48, αλλα με 40 σιγουρα ας πουμε.
pngts7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 καμια προταση για ασυρματη καρτα δικτυου?? με usb ομως γτ δν εχω θεση ελευθερη για pci
jkoukos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Το Connectify Dispatch σίγουρα δεν κάνει Bonding, αλλά Load Balancing, όπως η ίδια η εταιρεία αναφέρει ρητά. Απλά σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολλά socket (π.χ. P2P, Web browsers κλπ) τα μοιράζει σε όλες τις συνδέσεις οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συνολική ταχύτητα. Όμως οι εφαρμογές που σηκώνουν ένα socket (π.χ. Streaming, voip, vpn, direct download, ssh κλπ) και αποτελούν την πλειοψηφία, υποχρεωτικά θα συνδέονται χρησιμοποιώντας μόνο μία σύνδεση. Γενικά πάντως κάνει καλή δουλειά και είναι αυτό που χρειάζεσαι. 1
rfc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ναι ετσι ειναι φιλε, βασικα ουτε balancing ακριβως κανει, απλα αποφασιζει και σου ριχνει το socket request στην πιο γρηγορη διαδρομη που εχεις τη συγκεκριμενη στιγμη.
HERTHAN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αυτα που γραφει ο ts τι διαολο ειναι και δεν μπορω να καταλαβω..............τν , δν , δλδ , γτ , 8α
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα