Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Χρησιμοποιώ το Bandicam (Full έκδοση), και καταγράφω στα παρακάτω Resolution τα καλά Online Games/PvP μου.Προσπαθώ να έχω την καθαρότερη εικόνα, με τη μεγαλύτερη δυνατή συμπίεση (έχω φτάσει 500GB footage), και ίσα - ίσα χάνω κάποια Frame όταν το πατάω.. τα οποία ίσως γίνουν περισσότερα αν το είχα στο Maximum Quality και σίγουρα τα 500GB θα ήταν 1T.Με τη ποιότητα ο λαός έχει παράπονο στο 60/100. Πως;Με τα Options που τρέχω το Game, έχει ένα άπειρο Depth χρωμάτων και Motion Blur και και και.. ενώ άλλοι Uploader που το παίζουν σε πατάτα είναι κάπως πιο δισδιάστατο το Game. Στην ΔΙΚΗ μου περίπτωση από το τράβηγμα και ανέβασμα δείχνει να είναι το πιο θολό στη τελική!Σας παραθέτω όπως βλέπετε τις ρυθμίσεις που είχα καταλήξει.. Εάν ξέρετε κάποιο Codec ή κάτι καλύτερο, θα βοηθούσε πολύ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Τώρα το είδα στις συνδρομές αυτό, νεκρό.Τίποτα όμως, ε;
Gtr34 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ρίξε μια ματιά http://www.bandicam.com/support/tips/best-codec/
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Με m(j)peg (dvd ποιότητα) και μάλιστα στο 60% της αρχικής ποιότητας φυσικό είναι να έχεις χάλια ποιότητα,πρέπει να γράφεις σε h264, αν έχεις τον q6600 αν και καλός cpu δεν είναι για να παίζεις και να γράφεις σε h264 ταυτόχρονα,αν θες ποιότητα γράφε ασυμπίεστα και κάνε έπειτα την μετατροπή σε h264 π.χ. με το Free make Video Converter
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εγκατέστησα το FreeMake (ένα μύριο διαφημιστικά, in TheELF we trust). Άρα με το Bandi, αν είχα δυνατότερο CPU θα έπαιζα με External Codec για h264.Τώρα όμως, με τι τα βγάζω RAW όπως λες; Δηλαδή που το αφήνω στις ρυθμίσεις Codec του προγράμματος;Υ.Γ: Καλά, να σου αναφέρω πως έβαλα (από περιέργεια) το Codec σας που μου αναφέρεται και η δυο και ήταν ακριβώς αυτό που αναζητούσα στη ποιότητα. Βέβαια, έχω ένα Frame Loss.Αν μπορούσα να ελαττώσω ελάχιστα το Frame loss και να ανεβάσω την ποιότητα; http://www.bandicam.com/faqs/vfw-x264-xvid-divx-h264-codec/ - αυτό ακολούθησα - είναι άριστη η ποιότητα άρα μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσω το σενάριο Β' του Ελφά που δεν κατανόησα ακόμα στο κομμάτι των ρυθμίσεων του Bandicam.
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Το freemake απλά είναι πολύ εύκολο γιατί έχει καλές αρχικές ρυθμίσεις,μπορείς να το κάνεις και με το AviDemux αλλά θέλει να ασχοληθείς αρκετά μέχρι να πάρεις τα ίδια αποτελέσματα που βγάζει το freemake εξαρχής. Framedrop έχεις επειδή ο επεξεργαστής σου απλά δεν είναι αρκετά δυνατός για να συμπιέζει σε πραγματικό χρόνο στην ανάλυση που το έχεις,ή κατεβάζεις την ανάλυση του παιχνιδιού/εγγραφής μέχρι να βρεις την μέγιστη που να μην έχεις drop ή σώζεις ασυμπίεστα και μετατρέπεις μετά. Σύμφωνα με την σελίδα τους αυτά τα δυο έχει που γράφουν raw. http://www.bandicam.com/support/settings/video/ YV12 RGB24
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Απλά έκλεισες το τόπικ. Θα το κάνω με την RAW μέθοδό σου.. απλά θα μου βγει η παναγία. Με i5/i7 θα πήγαινε καλά η δουλειά στο ταυτόχρονο ε;
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εξαρτάτε πάντα από το παιχνίδι και από την ανάλυση/ποιότητα,αλλά σε γενικές γραμμές ναι,καλά θα πήγαινε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Ελφά. Αν προκύψει κάτι άλλο, ξανάρχομαι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Για καταγραφή και gaming ταυτόχρονα θες i5/i7 overclocked κιόλας.
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Για καταγραφή και gaming ταυτόχρονα θες i5/i7 overclocked κιόλας.Άλλο να θες να γράψεις π.χ. το battlefield 4 με όλα ultra στα 2560χ1600 απευθείας σε h264 και άλλο να γράφεις το lol σε 1080p χωρίς συμπίεση,δεν είναι όλα ίσα και όμοια....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Πες ~ίδιο Graphics Engine με αυτό του BF4, σε 1920x1080 ανά. Continent of the Ninth / C9 ονομάζεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Άλλο να θες να γράψεις π.χ. το battlefield 4 με όλα ultra στα 2560χ1600 απευθείας σε h264 και άλλο να γράφεις το lol σε 1080p χωρίς συμπίεση,δεν είναι όλα ίσα και όμοια.... Όσο αυξάνεται η ανάλυση το βάρος γέρνει προς την GPU και εγώ δεν μίλησα συγκεκριμένα αλλά γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα