Προς το περιεχόμενο

Dvr Και Port forwarding σε Thomson TG782

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω το άνω router της cyta και θέλω να κάνω port forwarding σε ένα dvr που έχω...

Ξέρω που να πάω για να κάνω port forwarding αλλα δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να δηλώσω για να γίνει σωστά (τις κάνω assign όλες;)

Στις ρυθμίσεις του DVR για το δίκτυο έχω δώσεις τις εξής επιλογές
ΙP Addr: 192.168.10.x(αυτη που έδωσα)
Subnet: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.10.254
Primary DNS: 192.168.1.254

και μετά

ΤCP Port: 10000
Πόρτα HTTP: 8000 (είχε 80 αρχικά, αλλα το αλλαξα εγω σε 8000, γιατι έχω το team viewer που κάνει χρήση της πορτας αυτής)
Monitor Port: 34599

Η ερώτηση είναι τι δηλώσω στο port forwarding του router... την συσκευη την βλέπω κανονικά μέσα στο router καθώς και όταν κάνω ping αποκρίνεται... Οταν ομως δίνω την static IP του DVR δεν το βλεπω εικόνα από το DVR στον browser...

Κανείς καμια ιδέα; Ευχαριστώ

• Λύση
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχω το άνω router της cyta και θέλω να κάνω port forwarding σε ένα dvr που έχω...

Ξέρω που να πάω για να κάνω port forwarding αλλα δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να δηλώσω για να γίνει σωστά (τις κάνω assign όλες ;)

Στις ρυθμίσεις του DVR για το δίκτυο έχω δώσεις τις εξής επιλογές

ΙP Addr: 192.168.10.x(αυτη που έδωσα)

Subnet: 255.255.255.0

Gateway: 192.168.10.254

Primary DNS: 192.168.1.254

και μετά

ΤCP Port: 10000

Πόρτα HTTP: 8000 (είχε 80 αρχικά, αλλα το αλλαξα εγω σε 8000, γιατι έχω το team viewer που κάνει χρήση της πορτας αυτής)

Monitor Port: 34599

Η ερώτηση είναι τι δηλώσω στο port forwarding του router... την συσκευη την βλέπω κανονικά μέσα στο router καθώς και όταν κάνω ping αποκρίνεται... Οταν ομως δίνω την static IP του DVR δεν το βλεπω εικόνα από το DVR στον browser...

Κανείς καμια ιδέα; Ευχαριστώ

a.πως γινεται να εχεις dns 192.168.1.254 και gateway να εχεις 192.168.10.254.οτι ειναι το ρουτερ αυτο θα βαλεις για dns.

στο port forward πας toolbox μετα game and application sharing.μετα

create a new game or application

πανω βαζες οτι ονομα θες και κατω manual port entry kai next

port range 8000 to 8000.translate to 8000.το ιδιο ακριβως και για την δευτερη port Που θες Και για οποια αλλη θες.

μετα παμε απο κατω assign a game κτλ κτλ.

βρισκεις αυτο που εχεις φτιαξει και στο device ειτε θα βρεις την συσκευη σου με βαση την Mac address η θα πας κατω κατω user defined και θα κανεις κλικ εκει.Θα πρεπει να σου βγαλει κατι που συμπληρωνεις την static ip του καταγραφικου πχ 192.168.10.40.

αν δεν παιζει το να σου βγαλει το κενο για την ip θα πρεπει να βρεις ποια ειναι η mac address του και να το κανεις assign εκει.αν δεν βρισκεις την Mac address μπορεις να πας στο Home network που σου λεει τις συσκευες που ειναι συνδεδεμενες ειτε με ethernet ειτε wireless και να κανεις κλικ στην συσκευη που ειναι πχ στην ethernet 3.εκει θα σου βγαλει την mac address την συσκευης.αυτα

happy port forward.μην ακουσω δεν δουλευει.εχω κανει σε απειρα thomson port forward.αν δεν βγαινει η συσκευη στο Home network το συζηταμε:D

επισης το καταγραφικο με static πρεπει να μπορεις να το κανεις Ping κανονικα και να βλεπεις και το μενου του και τα παντα απο τον browser.απλα αν αλλαξεις Port απο 80 σε 8000 θα πρεπει πχ να γραφεις 192.168.10.40:8000

αν δεν πετυχει υπαρχει και τροπος να ανοιξεις ολα τα ports Μετα αλλα ειναι κομματακι δυσκολο αν δεν εχεις προσβαση απο cli που λογικα δεν εχεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Εκανα αυτα που μου είπες και δούλεψε... Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι

αψογα.τελος καλα ολα καλα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...