Xero1991 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Θέλω να μάθω c++ , ή μάλλον να είμαι στο επίπεδο να μπορέσω να περάσω τα μαθήματα της σχολής ,αρχικά, και στη συνέχεια να εμβαθύνω στα πιο πολύπλοκα . Από γλώσσες έχω μια μικρή εμπειρία με java (και λίγη python αλλά δεν νομίζω να βοηθήσει για την cpp) . Επίσης πρέπει να μπορέσω μέσα σε κανα μήνα να ξέρω βασική σύνταξη δυαδικών δέντρων και linked list. Από βιβλία είμαι ανάμεσα σε δύο. 1) Programming: Principles and Practice Using C++ (που αν κατάλαβα καλά σε πάει από την αρχή αρχή) και 2) The c++ programming language 4th edition (που θεωρεί ότι ξες κάποια βασικά ). Εσείς ποιο λέτε ? Ή αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο feel free to comment .
giannis_papaioa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Στα αγγλικά είναι τα βιβλία που αναφέρεις;Έχω ένα Ελληνικό (Προγραμματισμός με C++ του John Hubbard,δεύτερη αμερικάνικη έκδοση) από τις εκδόσεις κλειδάριθμος,το οποίο καλύπτει όλη την ύλη από το μηδέν.Το είχα πάρει το 2008,τώρα φαντάζομαι θα έχει βγει νέα έκδοση.
Tr3los Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου κατά την άποψη μου ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο, με πολλά παραδείγματα και πολύ καλό γραμμένο είναι το βιβλίο του Χατζηγιαννάκη η γλώσσα C++ σε βάθος (εκδόσεις κλειδάριθμος). Το βιβλίο επίσης περιέχει και Cd με το Dev C++!! Έχω διαβάσει και το άλλο το βιβλίο του (η γλώσσα C σε βάθος) στο συνιστώ..και τα 2 μου άρεσαν πολύ και δεν τα αλλάζω! ακόμα και ιδέα να μην έχεις από προγραμματισμό θα μάθεις πολύ καλά την συγκεκριμένη γλώσσα!!!Ελπίζω να βοήθησα!!
Corona Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Το πρώτο μου βιβλίο που με έβγαλε από τον σκοταδισμό είναι το παρακάτω: http://www.skroutz.gr/books/155886.%CE%9C%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-C-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%AD%CE%BD.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα