Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να μάθω c++ , ή μάλλον να είμαι στο επίπεδο να μπορέσω να περάσω τα μαθήματα της σχολής ,αρχικά, και στη συνέχεια να  εμβαθύνω στα πιο πολύπλοκα . Από γλώσσες έχω μια μικρή εμπειρία με java  (και λίγη python αλλά δεν νομίζω να βοηθήσει για την cpp) . Επίσης πρέπει να μπορέσω μέσα σε κανα μήνα να ξέρω βασική σύνταξη δυαδικών δέντρων και linked list. Από βιβλία είμαι ανάμεσα σε δύο. 1) Programming: Principles and Practice Using C++ (που αν κατάλαβα καλά σε πάει από την αρχή αρχή) και 2)  The c++ programming language 4th edition (που θεωρεί ότι ξες κάποια βασικά ). Εσείς ποιο λέτε ? Ή αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο feel free to comment .

Δημοσ.

Στα αγγλικά είναι τα βιβλία που αναφέρεις;Έχω ένα Ελληνικό (Προγραμματισμός με C++ του John Hubbard,δεύτερη αμερικάνικη έκδοση) από τις εκδόσεις κλειδάριθμος,το οποίο καλύπτει όλη την ύλη από το μηδέν.Το είχα πάρει το 2008,τώρα φαντάζομαι θα έχει βγει νέα έκδοση.

Δημοσ.

Φίλε μου κατά την άποψη μου ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο, με πολλά παραδείγματα και πολύ καλό γραμμένο είναι το βιβλίο του Χατζηγιαννάκη η γλώσσα C++ σε βάθος (εκδόσεις κλειδάριθμος). Το βιβλίο επίσης περιέχει και Cd με το Dev C++!!  Έχω διαβάσει και το άλλο το βιβλίο του (η γλώσσα C σε βάθος) στο συνιστώ..και τα 2 μου άρεσαν πολύ και δεν τα αλλάζω! ακόμα και ιδέα να μην έχεις από προγραμματισμό θα μάθεις πολύ καλά την συγκεκριμένη γλώσσα!!!

Ελπίζω να βοήθησα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...