AfterForever Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Θέλω ένα usb card reader για να μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν φλασάκια κάτι κάρτες μνήμης που έχω. Έχω κανά 2 (ένα κινέζικο από αυτά που δίνουν δώρο με tablets κτλ) αλλά είναι απαράδεκτα αργά ή δε βλέπουν τις καρτούλες κτλ. Ενώ βάζω τις ίδιες κάρτες πχ σε λάπτοπ και γράφει ΣΦΑΙΡΑ. Κάποια πρόταση, κάποιο που να είστε ευχαριστημένοι κτλ; Προφανώς το κόστος θα ληφθεί υπόψιν. Ευχαριστώ.
The_Judas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 και εγώ είχα 2 κινέζικα που μου χάλασαν πολύ γρήγορα. Τώρα έχω ένα της Hama (35 in one) που φαίνεται πιο στιβαρό.
SPANK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εγω ενα της crypto εχω εδω και χρόνια και δουλεύει μια χαρα http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=67368
kondoras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Έχω το Kingston MobileLite G3 USB 3.0 Reader. Είναι μόνο για τύπου SD κάρτες (+microSD) και σε σύνδεση usb 3 με γρήγορη κάρτα πάει σφαίρα. Έχω επίσης και το Transcend USB 3.0 Multi-Card Reader RD8F για όλες τις κάρτες (για τις CF το πήρα) με ίδια περίπου χαρακτηριστικά. Πολύ καλό (αλλά ακριβότερο) έχει βγει σε φίλους μου και το SONY MRW62E, αν το βρεις κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα