xafies.blogspot.com Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.! Εχω το Netbook Asus 1101ha (OS WIN7) Και προσπαθω εδω και κανα 6ωρο να κανω αναβαθμιση του BIOS (Υπαρχων Version 0204) αλλα ματαια..Εχω προσπαθησει και απο το Asus Update Utility αλλα και απο το EZ-flash.. Oποτε το προσπαθω απο το EZ-flash ενω διαβαζει το στικακι μου εμφανιζει το εξης σφαλμα: 1101HAGG.ROM NOT FOUND..Και ας εχω μετονομασει ετσι το αρχειο παλι δεν το βρισκει..Μια λυση απο καποιον που να γνωριζει αν ειναι ευκολο παρακαλω..Ευχαριστω προκαταβολικα! Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2013 από xafies.blogspot.com
SPANK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μηπως πρέπει το usb να ειναι fat32 η ntfs γιατι ορισμένα bios δεν διαβάζουν σωστά και τα 2 file systems
xafies.blogspot.com Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ναι το βρηκα τυχαια.. Το μονο που καταφερα τελικα ειναι απο την εκδοση 0204 να το παω στην 0208.. Οσες νεοτερες εκδοσεις του περναω ετσι λεει οτι εγινε η αναβαθμιση αλλα παραμενει στην ιδια εκδοση.. Δεν μπορω να βρω ακρη, εχω σπασει το κεφαλι μου..!!
SPANK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εντάξει βασικά αν δεν εχεις καποιο πρόβλημα γενικότερα δεν ειναι και αναγκαίο το bios update
xafies.blogspot.com Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 <p>Εντάξει βασικά αν δεν εχεις καποιο πρόβλημα γενικότερα δεν ειναι και αναγκαίο το bios update</p> Μα εχω προβλημα..δεν μου φορτιζει την μπαταρια..και οπου το εψαξα ελεγαν ολοι να αναβαθμισω το BIOS.. :/
rfc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Βγαλε τη μπαταρια και εχε πατημενο το power για κανα 2λπτο, δες μετα αν στη φορτιζει.
xafies.blogspot.com Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 το προσπαθησα αλλα τιποτα... :/
rfc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Παιζει να φταιει και το τροφοδοτικο σου τοτε. Για προσπαθησε απο την 208 να πας στο αμεσως επομενο και οχι κατευθειαν στο τελευταιο. Κανε default στο bios πρωτα.
xafies.blogspot.com Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο και να αναβει χωρις να φορτιζει την μπαταρια? :/
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να ειναι αυτο ναι , να ανάβει απλα το λαμπάκι αλλα ουσιαστικά να μην κανει κανονική φόρτιση
rfc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο και να αναβει χωρις να φορτιζει την μπαταρια? :/ Ναι υπαρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα