Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω τον amd fx 8320 οταν παιζω παιχνιδι οπως το Battlefield 4 ακουω το ανεμηστηρακι του επεξεργαστη περνει πολλες στροφες και κανει υπερβολικο θορυβο!!!Δεν ξερω τι θερμοκρασια εχει εχετε καποιο προγραμμα να μου προτεινετε και να σας ενημερωσω σχετικα με τιν θερμοκρασια?

Δημοσ.

Το μαξ που πηγε ητανε 54 βαθμοι !!!και σε χρηση ιντερνετ ειναι στους 40 ειναι φυσιολογικο?

Επισης εχετε να προτεινετε καμια ψυκτρα για mid tower και συγκεκριμενα το Zalman Z11

Δημοσ.

το max θα το δεις με κανενα prime95 και γενικοτερα stress tests.

για θερμοκρασια "χειμωνα" καλα ειναι,το καλοκαιρι ισως εχεις θεμα.

Γενικα καλο ειναι να μην ξεπερνα τους 65-70 για αρκετη ωρα.

Δημοσ.

Εισαι σε φυσιολογικα ορια, παντως αν το 55 που ειδες ηταν χωρις stress test μαλλον δεν εχεις και ιδιαιτερη καλη ροη στο κουτι. Βεβαια εχει ακομα ζεστη, παντως προβλημα δεν εχεις ειναι το μονο σιγουρο.

Δημοσ.

50 με 54 παει η θερμοκρασια παιζοντασ battlefield 4 !!!Αν εχετε να προτεινετε και καμια ψυκτρα δεν ειναι κακο πιστευω να βαλω καλυερα θα ειναι

Δημοσ.

Ενταξει μην φυγουμε πολυ γιατι την προηγουμενη εβδομαδα εδωσα για το πισι 550 και τωρα οτι μαζεψω για να παρω χαχαχαχα

Δημοσ.

Οι στοκ ψυκτερς των fx κανουν σαν σκουπες.εγω μολις τον πηρα την αλλαξα αμεσως με την corsair h80.απλα κορυφαια.τωρα εχω idle 29 oC και σε full load δεν ξεπερναει τους 40.κι αυτα με overclocking στα 4.2

Δημοσ.

Οι στοκ ψυκτερς των fx κανουν σαν σκουπες.εγω μολις τον πηρα την αλλαξα αμεσως με την corsair h80.απλα κορυφαια.τωρα εχω idle 29 oC και σε full load δεν ξεπερναει τους 40.κι αυτα με overclocking στα 4.2

Πως μετράς Idle στον FX; :) Θερμοκρασία Socket ή θερμοκρασία Core;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...