Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ,

αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα στο ασυρματο , να βαλω ενα οριο στο ποση ταχυτητα να παιρνει. Διοτι ο πατερας μου καθε μερα κατεβαζει ολο το ιντερνετ και δεν μπορω να ευχαριστηθω online παιχνιδια. Πιστευω δεν θα τον πειραξει να το κατεβαζει με λιγοτερη ταχυτητα!

Δημοσ.

Καλησπερα σας ,

αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα στο ασυρματο , να βαλω ενα οριο στο ποση ταχυτητα να παιρνει. Διοτι ο πατερας μου καθε μερα κατεβαζει ολο το ιντερνετ και δεν μπορω να ευχαριστηθω online παιχνιδια. Πιστευω δεν θα τον πειραξει να το κατεβαζει με λιγοτερη ταχυτητα!

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι απο 802.11g να το κανεις 802.11b.αν εχει ρυθμιση για να του ριξεις και την ενταση του ασυρματου τοτε καντο.τωρα bandwidth management δεν νομιζω να εχει.qos μπορει και να εχει αλλα και απο εκει δεν ξερω αν μπορεις να ορισεις οτι το ethernet Να εχει προτεραιοτητα.επισης αφου παιζεις παιχνιδια ζητα απο τον παροχο σου να σου βαλει fast path για καλυτερο ping.αποεκει και περα αν εχεις προσβαση στο Pc του πατερα σου περνα στο Pc του το netlimiter το προγραμμα και περιορισε την ταχυτητα του αποεκει.απλα αν το κανει δεξι κλικ καιι exit το προγραμμα θα κλεισει.

Δημοσ.

Ωραια σε ευχαριστω πολυ , θα το δοκιμασω.

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.το Net limiter σου επιτρεπει οχι στην απλη εκδοση αλλα στην λιγο πιο πανω να ορισεις bandwidth ειτε ανα application ειτε γενικοτερα.τοσο σε up και σε down.το χρησιμοποιουσα παλια.πολυ ωραιο.πλεν εχο αρκετα χρονια να το κατεβασω αλλαοπως βλεπω υπαρχει ακομα σαν site κτλ κτλ.λογικο το lite θα σου κανει.το mon πρεπει να ειναι για να βλεπεις μονο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...