mimisONice Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σας , αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα στο ασυρματο , να βαλω ενα οριο στο ποση ταχυτητα να παιρνει. Διοτι ο πατερας μου καθε μερα κατεβαζει ολο το ιντερνετ και δεν μπορω να ευχαριστηθω online παιχνιδια. Πιστευω δεν θα τον πειραξει να το κατεβαζει με λιγοτερη ταχυτητα! Το εγραψα σε λαθος μερος συγνωμη και δεν ξερω πως να το διαγραψω/
MauMaus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 πηγαινε στο προγραμμα που κατεβαζει κ ρυθμισε απο εκει την ταχυτητα ! απο οπου κ να κατεβαζει , υπαρχουν επιλογες που ρυθμιζεις την ταχυτητα που θελεις να κανεις download , upload . βαλτου οριο και στα δυο .. αν φας καμμια φαπα οταν το καταλαβει δε φταιω εγω
mimisONice Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Για τα torrents εχει οριο αλλα αν κατεβαζει απο browser ?
MauMaus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Για τα torrents εχει οριο αλλα αν κατεβαζει απο browser ? και εκει υπαρχει οριο , ψαχτο στις ρυθμισεις ! απο τorrent κατεβαζει αν κατεβαζει συνεχεια ..
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μπορεις να κανεις αυτην την δουλειά και με το net limiter http://www.netlimiter.com/
mimisONice Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστω , θα το βαλω μπας και δω ασπρη μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα