MauMaus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 τουλαχιστον προσπαθησε να εισαι μαζι του να κοιτας ποσο πανευκολο ειναι ! για την επομενη φορα ..
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 τουλαχιστον προσπαθησε να εισαι μαζι του να κοιτας ποσο πανευκολο ειναι ! για την επομενη φορα .. Εγινε θα το κανω μεσα στην εβδομαδα. Κατι τελευταιο......μηπως θα πρεπει να κοιταξω και κατι αλλο π.χ.τροφοδοτικο ή οτιδηποτε που μπορει να δημιουργει το συγκεκριμενο θεμα?
MauMaus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 αν θυμαμαι καλα το θεμα σου ειναι οι μπλε οθονες σωστα ? το τροφοδοτικο ειναι το τελευταιο που μπορει να ευθυνεται γι αυτο ! πρωτευων σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να την ψαξεις με τον αναλυτικο οδηγο που εχει εδω ο Gio -εσυ μαλλον δε θα βγαλεις ακρη- μετα αποκλειοντας πραγματα προχωραμε ! ειδαμε τις μνημες δηλαδη μετα παμε σε φορματ , μετα μητρικη , καρτα κτλ .. εμενα παντως κατι μου λεει πως εχουνε παθει κοκομπλοκο οι θυρες usb της μητρικης σου .. α , ξεχασα τους σκληρους ..
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 εμενα παντως κατι μου λεει πως εχουνε παθει κοκομπλοκο οι θυρες usb της μητρικης σου .. α , ξεχασα τους σκληρους .. Κι εγω αυτο πιστευω πως μπορει να συμβαινει. Διορθωνεται αυτο με το format?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα