Προς το περιεχόμενο

γιατι με υποχρεωνει να παω στην ios 7.0.3

george kesoglu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα iphone s4 ios 6.1.1 μαμισιο  και το συνδεσα στο pc στο οποιο δουλευε κανονικα το itunes για να κανω συγχρονισμο με itunes και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να δει τα περιεχομενα του τηλεφωνου κανω απντειτ το itunes μια που ειχα την παλια εκδοση προσπαθω παλι για συγχρονισμο και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα προτρεποντας με να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και μετα να αναβαθμηστη στην ios 7.0.3 .

πια ειναι η λυση ωστε να μπορω να κανω συγχρονισμο χωρις να χασω τις ριθμησεις μου και να παραμεινω στο ios 6.1.1 γιατι δεν γουσταρο την ios 7.0.3

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω ενα iphone s4 ios 6.1.1 μαμισιο  και το συνδεσα στο pc στο οποιο δουλευε κανονικα το itunes για να κανω συγχρονισμο με itunes και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορει να δει τα περιεχομενα του τηλεφωνου κανω απντειτ το itunes μια που ειχα την παλια εκδοση προσπαθω παλι για συγχρονισμο και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα προτρεποντας με να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και μετα να αναβαθμηστη στην ios 7.0.3 .

πια ειναι η λυση ωστε να μπορω να κανω συγχρονισμο χωρις να χασω τις ριθμησεις μου και να παραμεινω στο ios 6.1.1 γιατι δεν γουσταρο την ios 7.0.3

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, τί καινούριο είναι αυτό? Δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις αναβάθμιση στην 7.0.3 όπου θες μένεις. Απλά αυτό σε προτρέπει όπως είπες αν ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις αναβάθμιση. Δεν είσαι υποχρεωμένος να την κάνεις. 

Απλά θα κάνεις cancel όταν σου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση, και θα πας και θα κάνεις κανονικά το συγχρονισμό σου. 

Ευχαριστώ

Χμμμ...έχει κάποιο πρόβλημα το iphone? (εκτός του ότι βλέπω ότι λέει χωρητικότητα μηδέν και αυτό με προβληματίζει). Σου έχει κάνει κάποιο πρόβλημα? είναι σε recovery mode?

Eπίσης είναι jailbroken?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...