Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows 7 professional N

processor: Ιntel® Core2 CPU 4400 @ 2.00 GHz 2.00 GHz

RAM 2,00 gb

system type 64 bit

κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 630

Το pc το έχω 5 χρόνια περίπου.

Αρχικά η κάρτα γραφικών είχε υπερθέρμανση και τράβηξα μεγάλο ζόρι βάζοντας fan στην παλιά.Τελικά κάηκε και την άλλαξε το πλαίσιο αλλά όταν το πήρα πίσω έκανε θόρυβο σαν γρατζούνισμα και το άνοιξα και είδα ότι ακούγεται από το σκληρό δίσκο.Μου είπαν ότι είναι θέμα των Windows οπότε έκανα μόνη μου format από τα vista στα 7 αλλά και πάλι.

Τώρα έχω τα εξής θέματα:

1)Όταν βλέπω μια ταινία είτε στο bs Player γίνονται τα εξής.

-είτε κλείνει το pc

- πιο συχνά παγώνει η εικόνα και βουίζουν τα ηχεία ή παίζουν κανονικά

- παγώνει το Pc

- μπλε οθόνη

2)Είχα κατεβάσει ένα πρόγραμμα για μια εργασία το active presenter το καλοκαίρι και το Pc μου είχε κάνει 3 φορές restore και μετά το restore δεν υπήρχε το active presenter.Τελικά παρέδωσα την εργασία και το έσβησα αλλά μου είπαν ότι είναι παράξενο γι'αυτό το αναφέρω.

3) Κάτι παίζει μάλλον με τη θύρα Usb.Είχα ένα ίντερνετ adapter και όταν χανόταν η σύνδεση έκανα trouble shooting και όταν το έβγαζα και το έβαζα δεν το γνώριζε.Πήρα νέο adapter αλλά ξανά τα ίδια και μάλιστα όταν δοκίμασα να βάλλω ένα usb στην ίδια θύρα ούτε και αυτό το γνώριζε.Με επανεκκίνηση λύνεται έλυνα προσωρινά το πρόβλημα.Επίσης τώρα που δε βλέπω πια ταινίες στο bs player και γενικότερα η σύνδεση δεν πέφτει.

4) Πολλές φορές ενώ συνέβαινε το 3 έκλεινε μόνο το Pc ή του έλεγα να κλείσει και αυτό πέταγε μπλε οθόνη και έκανε επανεκκίνηση.Τώρα τελευταία 2-3 βδομάδες είναι ok αλλά επί στο πλείστον browsing κάνω άντε ανοίγω photoshop ή visual studio

5) Σκαλώνει μερικές φορές το Pc και σκέφτομαι να του κάνω καμία αναβάθμιση ή να του βάλλω Ram 

Εγω καταλαβαινω οτι εβαλε και ενα usb φλασακι,πραγμα που σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα του internet adapter ή driver

Δημοσ.

[quote name=<br>

<p>Εγω καταλαβαινω οτι εβαλε και ενα usb φλασακι' date='πραγμα που σημαινει οτι δεν ειναι προβλημα του internet adapter ή driver</p>[/quote]<br><br>

Drivers των usb controllers της μητρικής , όμως ?

Δημοσ.

Όσον αφορά το πρόβλημα του bs player, μπορεί να είναι και θέμα συμβατότητας της εφαρμογής. Δοκίμασε κάποια άλλα παρόμοια προγράμματα όπως τον Pot player ή τον kmplayer, που είναι και τα δύο πολύ ελαφρά.

Σχετικα με τη θύρα usb, είναι πιθανό να υπάρχει θέμα με την ισχύ του ρεύματος. Ίσως το τροφοδοτικό να μην επαρκεί για τις ανάγκες των συνδεδεμένων συσκευών. Εγώ πχ έχω ένα παρόμοιο θέμα με έναν εξωτερικό σκληρό, ο οποίος λειτουργεί κανονικά μόνο αν τον συνδέσω μέσω ενός usb hub το οποίο παίρνει ξεχωριστά ρευμα από μπρίζα.

Δημοσ.

Κατ'αρχάς σας ευχαριστώ πολύ όλους που μου γράψατε, το εκτιμώ.

1. ΤΕΟΚΟS έχω εικόνες να στείλω πρέπει απαραίτητα να τις ανεβάσω στο gallery;

2. Στο πλαίσιο όταν το πήγα τα προβλήματά μου ήταν η οθόνη που είχε γίνει μωσαϊκό και ο θόρυβοςσα βουητό πιο συχνα.
    Έβαλα το δάχτυλο μου και σταμάτησα το ανεμιστηράκι αλλά και πάλι το άκουγα.

3. Τώρα ακούγεται η ακίδα που γράφει στο δίσκο _νομίζω_ και στην αρχή όταν κάνει boot το Pc ένας άλλος θόρυβος περιστασιακά

4. Ο λόγος που ξεκίνησα το thread αυτό και δεν είπα αρχικά τα προβλήματά μου ήταν γιατί μου φαίνονται πολλά και κουλά αλλά τώρα με τρώει να το ψάξω
  5. Ναι όταν έβαλα το φλασάκι στη θύρα που είχα το wireless LAN adapter δε το αναγνώριζε επίσης όταν δοκίμαζα να το συνδέσω στη διπλανή θύρα τότε νέκρα
  6. Συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά έχω κάτι προβλήματα
Δημοσ.

έτρεξα προς το παρόν αυτά που μου είπε οTEOKOS και από αυτά που βλέπω ο δίσκος εντάξει,θερμοκρασίες εντάξει και θέλω να ανεβάσω εικόνες 

drivers και τέτοια δεν έχω κοιτάξει ακόμα και το πρόβλημα με τις ταινίες το κάνει και ¨οταν ανοίγω ταινία με windows media play kai media player classic.είχα κατεβάσει το k-lite codec pack όταν το έψαχνα το θέμα αλλά δεν μου έλυσε το πρόβλημα

Δημοσ.

1ον) περνα ξανα τους drivers αφου εκανες φορματ..

2ον) εχεις windows 64 bit σε 2.00 ghz και 2 gb ram ΒΑΛΕ 32 BIT 

3ον) σβησε οπως εισαι το bs player και βαλε vlc 

4ον)κανε μια αναβαθμιση στην ραμ σου βαλε κατι καινουργιο

5ον) δοκιμασε να τρεξεις προγραμματα χωρις να τρεχει το antivirus (πες λιγο και ποιο εχεις)

6ον) πια θυρα ειναι αυτη που σου κανει νουμερα??απο πισω η μπροστα??(αν ειναι η μπροστα μπορει να εχεις σπρωξει καταλαθως την πλακετα και να χανετε η επαφη ..το εχω παθει)

7ον)κατα την γνωμη μου υπαρχει θεμα ζεστηςςς!!!

αυτα...παντως πιστευω οτι τα κολληματα θα τα ξεχασεις μονο αν βαλεις 32 bit tτα 7αρια την ραμ σου την κανεις εστω 1 gb παραπανω ...αν λεω κατι που δεν στεκει πειτε το ;ρ

Δημοσ.

Αν ακομα ψαχνεις για τεχνικο , μπορω να σου προτεινω εναν φιλο στην τερψιθεα τον Αντρεα , ειναι πολυ καλος και εξυπηρετικος και δεν θα σου παρει χρηματα μεχρι να σου λυσει το προβλημα εχωντας και πολυ χαμηλες τιμες (ισως τις ποιο χαμηλες που υπαρχουν εδω γυρω).

Μπορεις να δεις και τις αξιολογησεις απο καποιες αγγελιες που εχει εδω στο insomnia http://www.insomnia.gr/user/61360-kosmo555/ , ετσι σαν ενα δειγμα γραφης , αν θες να σας φερω σε επαφη στειλε μου ενα π.μ .(μην δωσω το τηλ του ανοιχτα δεν ειναι ωραιο).

Δεν ξερω αν το ποστ μου θεωρειται διαφημηση η ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ αλλα απο την στιγμη που αυτο ζηταει το παιδι και μπορει να ειναι αμοιβαιως καλο πιστευω ειναι οκ   :P

Δημοσ.

1ον) περνα ξανα τους drivers αφου εκανες φορματ..

2ον) εχεις windows 64 bit σε 2.00 ghz και 2 gb ram ΒΑΛΕ 32 BIT 

3ον) σβησε οπως εισαι το bs player και βαλε vlc 

4ον)κανε μια αναβαθμιση στην ραμ σου βαλε κατι καινουργιο

5ον) δοκιμασε να τρεξεις προγραμματα χωρις να τρεχει το antivirus (πες λιγο και ποιο εχεις)

6ον) πια θυρα ειναι αυτη που σου κανει νουμερα??απο πισω η μπροστα??(αν ειναι η μπροστα μπορει να εχεις σπρωξει καταλαθως την πλακετα και να χανετε η επαφη ..το εχω παθει)

7ον)κατα την γνωμη μου υπαρχει θεμα ζεστηςςς!!!

αυτα...παντως πιστευω οτι τα κολληματα θα τα ξεχασεις μονο αν βαλεις 32 bit tτα 7αρια την ραμ σου την κανεις εστω 1 gb παραπανω ...αν λεω κατι που δεν στεκει πειτε το ;ρ

1)Ποιους drivers; 

2)H μπροστά θύρα είναι, πώς μορώ να τσεκάρω αυτό που λες;

3)avast free έχω

4)το hard disk sentinel έδειξε μέγιστη θερμοκρασία 54

Δημοσ.

1) κατι cd που σου εδωσαν οταν πηρες το pc 

2) εγω ειχα βαλει το χερι μου απο την μεσα πλευρα και το ειχα σπρωξει

το 54 ειναι λιγο μεγαλο νουμερο πιστευω

Δημοσ.

1)Του δίσκου και της μητρικής; 
2)Στέλνω εικόνες για να δείτε καλύτερα πιστεύω εσείς θα καταλάβετε καλύτερα εγώ βλέπω τα αυτονόητα

3)Η εικόνα από το core temp είναι τη στιγμή που έβλεπα ταινία post-279090-0-21798500-1384251869_thumb.png

post-279090-0-49267100-1384251861_thumb.jpg

post-279090-0-40104900-1384251865_thumb.png

post-279090-0-83403600-1384252195_thumb.png

Δημοσ.

ενταξει η θερμοκρασια δισκου,χαλαρα μα φορα την επιασε.αρκει να μην πιανεις τετοιες το καλοκαιρι :P

το τροφοδοτικο σου ειναι....το βγαζεις εξω απο το κουτι,το πιανεις απο τα καλωδια και το φερνεις σβουρες λασο στο κεφαλι καποιου που δεν χωνευεις.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πρόσφατα έβαλα win 8.1 και περιστασιακά θολώνουν τα fonts σε ότι μενού και να'μαι woah  :whistle: νέο πρόβλημα!
Αν και είδα ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα γενικά στα 8.

Σκέφτομαι τώρα που έχονται και οι διακοπές να κάνω κάτι με το pc. Ίσως να αλλάξω τροφοδοτικό και να διπλασιάσω τη ram και βλέπω.
Εσείς τι λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...