samsone Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το σύστημα μου είναι : Intel Core2 E-6700 , 8GB DDR-2 667MHz, M-B Intel DG965WH , x4 WD Caviar 750GB , OS Win_7 x64 .θα θελα να κάνω αναβάθμιση του Core2 E-6700 σε Core2 Quad Q-6700 (ανώτερος επεξεργαστής συμβατός με την μητρική - chipset 965). θα έχω καλλίτερες επιδόσεις σε εφαρμογές DAW (CUBASE 5, NUENDO 4 κτλ.) ιδικά όταν χρησιμοποιώ πολλά plug-ins ταυτοχρόνως ? έχει νόημα κάνω αυτή την αναβάθμιση ?, ........
John-lamia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 θα έχεισ γενικά μεγαλύτερες επιδώσεισ σε όλα! το θέμα είναι που θα τον βρεισ το επεξεργαστή που λεσ αλλά και πόσο θα έχει €.
samsone Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 θα έχεισ γενικά μεγαλύτερες επιδώσεισ σε όλα! το θέμα είναι που θα τον βρεισ το επεξεργαστή που λεσ αλλά και πόσο θα έχει €. γύρο στα 50 με 60 ευρώ στο eBay βρίσκεις συνέχεια προσφορές ......
John-lamia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να βρεις πιο εύκολα άλλον Q. με 965 πάνω στην μητρική θεωρείται "περιορισμός, αμα είχε τουλάχιστον ένα Ρ31+ θα έβρισκε πολύ ποιο εύκολα επεξεργαστή. γύρο στα 50 με 60 ευρώ στο eBay βρίσκεις συνέχεια προσφορές ...... +1 για eBay, ασε που παίζουν ευκαιρίες χωρίς έξοδα αποστολής. αρκεί να υπάρχει υπομονή μέχρι την παραλαβή τησ παραγγελίας.
samsone Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 με 965 πάνω στην μητρική θεωρείται "περιορισμός, αμα είχε τουλάχιστον ένα Ρ31+ θα έβρισκε πολύ ποιο εύκολα επεξεργαστή. +1 για eBay, ασε που παίζουν ευκαιρίες χωρίς έξοδα αποστολής. αρκεί να υπάρχει υπομονή μέχρι την παραλαβή τησ παραγγελίας. δεν βιάζομαι , ήδη έχω στο μάτι δύο καλές προσφορές ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα