tbaitasis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Λοιπόν είμαι συνδρομητής ADSL στη forthnet. Μέχρι προχθές όλα καλά. Μου χτυπάει λοιπόν το κουδούνι ένα συνεργείο του ΟΤΕ το οποίο ήρθε λέει να επιδιορθώσει μια καλωδιακή βλάβη στην περιοχή και ήθελε να του ανοίξω για να παίρνει τις μετρήσεις του από τον κατανεμητή της οικοδομής. Ξεκλειδώνει το συνεργείο το κοντινότερο dslam και σκάβει και μια τρύπα στο πεζοδρόμιο για να επιδιορθώσει με μούφα το φθαρμένο καλώδιο. Την ώρα της επιδιόρθωσης είτε είχα κάποιες διακοπές στη σύνδεση, είτε θόρυβο στο τηλέφωνο. Παρατήρησα επίσης ότι σύνδεσαν προσωρινά ένα καλώδιο από το σημείο της φθοράς κατευθείαν στοn κατανεμητή της οικοδομής φαντάζομαι κάτι σαν ραζίμ για ευκολία'. Από τότε μέσα στο σπίτι No Data - No Voice. Γραμμή νεκρή. Κατεβαίνω να ενημερώσω το συνεργείο, και μου λέει ο τύπος, "φίλε εγώ Αλβανός είμαι δεν ξέρω από αυτά, ήρθα να κλείσω την τρύπα και να φύγω. Το συνεργείο μόλις έφυγε. Την έφτιαξε τη βλάβη. Το όνομα του Τεχνικού είναι 'Τάδε'. " Καλώ στη forthnet και μου λεν ότι από αυτούς είμαι ok και άρα έχει πρόβλημα η εσωτερική καλωδίωση μου. Καλώ στον Οτε και μου λεν ότι δεν είμαι πελάτης τους. Τώρα? Τι στο καλό μπορεί να πείραξε στον κατανεμητή? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2013 από tbaitasis
nimorio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 " Ναι, γεια σας, από τον οτε είμαστε και θέλουμε να φτιάξουμε μια βλάβη. ("Θα δημιουργήσουμε άλλες 10, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα του οτε...") ". Αυτά περί σοβαρότητας και αξιοπιστίας. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 lolwut? δεν έχει internet και τηλέφωνο και σου λένε όλα ok? να τσακιστούν να στείλουν τεχνικό ώστε να έρθουν κι οι ΟΤΕτζήδες όσο πιο γρήγορα γίνεται...
amalis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου ρε οτε. Το πλεονέκτημα του χαλκού είναι ότι μπορείς να εκθέσεις τους υπόλοιπους και εσύ να την βγάζεις λάδι. Πίεσε για τεχνικό να κανονίσουν συνδυαστικό.
gkotsop Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γεια σου ρε οτε. Το πλεονέκτημα του χαλκού είναι ότι μπορείς να εκθέσεις τους υπόλοιπους και εσύ να την βγάζεις λάδι. Πίεσε για τεχνικό να κανονίσουν συνδυαστικό. Με αυτό πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά οι υπόλοιπες εταιρίες για να μην παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα από τον οτε. Καμία εξέλιξη με το θέμα;
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 απο την forthnet Μαλλον του ειπαν οτι ειναι οκ γιατιβλεπουν βρογχο αλλο που μαλλον ο βρογχος σταματαει εκει που εγιναν τα εργα οπως φαινεται.ζητας να ερθει τεχνικος σπιτι σου και τους λες οτι ο οτε εσκαψε εκει κοντα.
tbaitasis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μετά από 5-6 τηλέφωνα στη forthnet, αποφάσισαν να μου στείλουν τεχνικό. 2-3 εργάσιμε μου είπαν. Αναμένουμε.... "Το καλό όμως είναι ότι οι άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον. 3 μέρες μετά τη δήλωση της βλάβης μ κάλεσαν να με ρωτήσουν αν ο θόρυβος στη γραμμή παραμένει???? Λογικά ο πρώτος τηλεφωνητής δήλωσε αντί για νεκρή γραμμή, θόρυβο. Έρε βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται κ αυτούς..."
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 απλα αν παει βλαβη στον οτε περιμενεις και 48 ωρες και τον οτε για αποκατασταση βλαβης.προυποθεση οτι δεν εχουν κανει καμια σοβαρη ζημια στο καλωδιο
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ... ειναι πραγματικοι ελεινοι, μακρια και αγαπημενοι εδω και σχεδον 10 χρονια ευτυχώς...
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ... ειναι πραγματικοι ελεινοι, μακρια και αγαπημενοι εδω και σχεδον 10 χρονια ευτυχώς... http://www.youtube.com/watch?v=kyvn9r25tD0 2
apeiro Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Διαχρονικό video. Με τους Γερμανούς στο τιμόνι η κατάσταση συνεχίζει ίδια και απαράλλαχτη τόσα χρόνια.
Tsino Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Διαχρονικό video. Με τους Γερμανούς στο τιμόνι η κατάσταση συνεχίζει ίδια και απαράλλαχτη τόσα χρόνια. Γιατί πιστεύεις ότι έχει αλλάξει κάτι εκεί μέσα ακόμα και με τους Γερμανούς??
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα με σχεση παλια χωρις να σημανει βεβαια οτι αυτα ειναι αρκετα.αλλα οτι αλλαζουν πραγματα γενικοτερα αλλαζουν.αππλα δεν τα βλεπει ευκολα ο κοσμος.συνηθως τα βλεπουν οι Isp(providers).πλλα απο αυτα βεβαια γινονται για να λυνονται πιο γρηγορα οι βλαβες των πελατων.οπως ειπα βεβαια δεν σημαινει οτι ολα τηρουνται κτλ κτλ.απλα ειναι αρκετα καλυτερη η κατασταση απο οτι παλια αλλα υπαρχει δρομος ακομα.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Κατεβαίνω να ενημερώσω το συνεργείο, και μου λέει ο τύπος, "φίλε εγώ Αλβανός είμαι δεν ξέρω από αυτά, ήρθα να κλείσω την τρύπα και να φύγω. Το συνεργείο μόλις έφυγε. Την έφτιαξε τη βλάβη. Το όνομα του Τεχνικού είναι 'Τάδε'. " Το «Αλβανός» είναι επάγγελμα στην Ελλάδα; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα