Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Παιδια κατεβαζοντας drivers για ενα παλιο μηχανημα, διαπιστωσα πως ενα αρχειο δεν μπορει να διαγραφτει/μετακινηθει/αγγιχτει καν! Δοκιμασα checkdisk, διαγραφη απο γραμμη εντολων, safe mode, να του αλλαξω ονομα, να αλλαξω ονομα στον φακελο που το περιεχει, να το μετακινησω, να μετακινησω τον φακελο που το περιεχει, καθως και το προγραμμα file shredder. Τιποτα δεν πετυχε. Φαινεται πως τα Windows 8.1 εχουν σοβαρο προβλημα να προσπελασουν αυτο το αρχειο. Κολλαει ολοκληρο το explorer.exe και επανεκκινει... Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω! 1
Tmark Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Για ποιο λόγο να θες τόσο επίμονα να σβήσεις ένα font αρχείο?
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εγω τα αρχεία που δεν θέλουν να σβηστούν με τιποτα τα σβήνω με αυτο το πρόγραμμα http://www.purgeie.com/delinv/
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Για ποιο λόγο να θες τόσο επίμονα να σβήσεις ένα font αρχείο?Γιατι εκανα τη δουλεια μου και δεν θελω να το βλεπω μπροστα μου μαζι με τον φακελο του στην επιφανεια εργασιας μου? Μεσα ειχε πολλα αλλα fonts για... Windows 3.0, σβηστηκαν ομως μια χαρα. Εγω τα αρχεία που δεν θέλουν να σβηστούν με τιποτα τα σβήνω με αυτο το πρόγραμμα http://www.purgeie.com/delinv/Πώς σου φαίνεται?
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μα καλα τι αρχείο ειναι αυτο.... βασικα δεν δοκιμάζεις παλι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα απο safe mode
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εψαξα λιγο παραπανω. Εβαλα το Unlocker, και παλι Not Responding. Εβαλα το Malwarebytes File Assassin, παλι Not Responding. Τα ιδια και απο safe mode. Δεν ειναι το κλασικο προβλημα που δεν μπορει να διαγραφτει ενα αρχειο γιατι ''χρησιμοποιειται'', ουτε το κλασικο #2 προβλημα που εχει σβηστει και απλα το βλεπει ως αρχειο 0 bytes. Εδω μιλαμε για προβλημα στη προσπελαση του αρχειου που δεν βρισκει/διορθωνει το checkdisk. Κατεβαζω linux live cd και δοκιμαζω απο εκει... EDIT: Job done! Αλιμονο να χρειαζεται linux live cd για να λυθει ενα τετοιο προβλημα καθε φορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα