Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, αγόρασα πρόσφατα ένα roccat kone pure (από ένα savu που είχα πριν) και έχω θέμα με το button configuration του software.

Συγκεκριμένα το πίσω πλαϊνό κουμπί (default easy shift+) Θέλω να το βάλω σαν ie backwards αλλά το software δεν το αναγνωρίζει.

Λίγο που διάβασα σε forum δεν αφήνει τα πλαϊνά κουμπιά να είναι και τα δύο ie back/forward.

Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; Θέλω ποιο παραδοσιακή χρήση σε αυτά τα κουμπιά και όχι easy shift/macro κτλ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα έχεις βάλει ie back/forward χωρίς πρόβλημα;

Αν βάλω το mouse 5 πχ σε ie back δεν το αναγνωρίζει καν, όπως επίσης δεν το σώζει (μετά από apply>ok το κρατάει σαν easy shift).

Θα βάλω screens το απόγευμα γιατί είμαι στο κινητό.Με το Savu δεν είχα θέμα πάντως.

Το πρόβλημα είναι αυτό:http://linustechtips.com/main/topic/11204-roccat-kone-xtd-easy-shift-problem/

Δημοσ.
ναι τα πλαϊνά τα έχω βάλει για μπρός πίσω στον browser.

καμια φορα έχω παρατηρήσει ότι είτε ok είτε apply να πατήσεις δεν κάνει save τα settings που έχεις αλλάξει..

όταν θέλω να αλλάξω κάτι πάντα πατάω πρώτα το apply να δω ότι όντως έγινε save και λειτουργούν και μετά ok.

α και επίσης αυτό που γράφω ότι δεν κάνει πάντα save τα settings όταν πατάς apply το αφήνεις μέχρι να τελειώσει το save χωρίς να κανεις τίποτα στο PC

τις περισσότερες φορες που θυμάμαι να είχα κάνει κάτι μετά από το apply δεν είχαν περαστεί τα settings..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...