Προς το περιεχόμενο

Opel Tigra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σχέση με τι?

Έτσι γενικά?

Κανείς δεν κάθεται πίσω.

Διθέσιο είναι αυτό που κοιτάζει.

Σε σχέση με τα ίδια κυβικά σε απλό αυτοκίνητο (όχι κάμπριο δηλαδή) .

προσωπικη εμπειρια απο κορσα β του 91 και τιγρα του 99...οσο το προσεχεις σε προσεχει...το κορσακι εφυγε απο τα χερια μου αφου περασε απο τους γονεις μου με 390.000 1,200κυβικα και σε πληροφορω η μονη ζημια που εβγαλε εκτος απο τα προβλεπομενα σερβις ηταν μια φλαντζα οπου κολλησε ο θερμοστατης...το τιγρα παλι εκανε κατι νερα στην αρχη αλλα και αυτο τελικως μετα απο αλλαγη φλασιερας και διακοπτη τζαμιων δεν εκανε κιχ μεχρι τα 245,000 που το εδωσα...οποτε σημασια εχει το πως το προσεχεις...εγω πχ αν βγαλει ζημια το παω την επομενη μερα συνεργειο αλλοι εχω ακουσει οτι κυκλοφορουν καθημερινα με καμμενες φλαντζες....οσο για τον τελευταιο αν φιλε ειχες πουντο και δεν ειχες προβλημα το τιγκρα θα το κατα ευχαριστηθεις απλα τσεκαρε το καλα πριν το παρεις και να εχεις ετοιμα χρηματα για λαστιχα και γενικο σερβις

φίλη  :P  

Τα χρήματα θα υπάρχουν για γενικό σέρβις και λάστιχα.

Έψαχνα ένα αυτοκίνητο σχετικά οικονομικό για τη δουλειά αλλά σε αυτά τα λεφτά έβρισκα σμαρτάκια που τα σιχαίνομαι  και είπα αν είναι να πάρω αυτό που ήθελα από παλιά μία και καλή και να μην το αναβάλω άλλο γιατί δεν ξέρω αν θα έχω ξανά την πολυτέλεια των χρημάτων στο χέρι. Οπότε το tigra μου έχει κάτσει στο μυαλό ξανά. Φυσικά το "οικονομικό" που ήθελα πάει περίπατο γιατί άλλο 700 κυβικά άλλο 1400. Αλλά ελπίζω να βγάζω το μήνα  :P  

Δημοσ.

τα βρίσκω γύρω στα 4-5 χιλιάρικα. Είναι εντάξει σαν τιμή; Με αρκετά χιλιόμετρα (πάνω από 100χιλιάδες). Μοντέλα του 2005 στα 1400 κυβικά. 

Δημοσ.

τα βρίσκω γύρω στα 4-5 χιλιάρικα. Είναι εντάξει σαν τιμή; Με αρκετά χιλιόμετρα (πάνω από 100χιλιάδες). Μοντέλα του 2005 στα 1400 κυβικά. 

με λιγο παζαρι θα τα ριξεις κανα 200-300 ειδικα αν εχεις το μετρητο στο χερι....απο εκει και περα το θεμα καταναλωση το γενικευουμε πολυ...μεγαλο ρολο εκτος κινητηρα παιζει και ο τροπος οδηγησης κατι που πολλες φορες παραβλεπεται...εγω σαν γκαζοφονιας που ειμαι στο 1200 καταναλωση κατα απο 11λιτρα δεν ειδα ποτε...οποτε ομως το επαιρνε η μανα μου επαιζε στα 7,5-8

Δημοσ.

ναι, στο χέρι θα είναι τα χρήματα. 
Σαν αυτοκίνητο είναι ασφαλές; Πχ σε μία μικρή σχετικά σύγκρουση είναι ασφαλές; Δεν μιλάμε να τρέχω με 100. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ κάμπριο ή άλλο διθέσιο για να ξέρω για την ασφάλειά του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για ποιο λόγο να πάρεις αμάξι του 2005 με 5000 όταν μπορείς να βρεις ένα του 2010 ? (και ας μην είναι cabrio)

ενδεικτικά 

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7886114/

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μου δείχνει κάτι. 
Γιατί ήταν ένα αμάξι που ήθελα από καιρό και δεν βλέπω τον λόγο να το αναβάλω άλλο για να πάρω ενα που πάλι δεν θα μου αρέσει.
Αν είναι να δώσω 5000 θα τα δώσω για το "καπριτσιο" μου και όχι για ένα οποιοδήποτε αμάξι. 
Αλλιώς δίνω 2000 και παίρνω ένα αξιοπρεπεστατο μικρό οποιοδήποτε αμαξάκι.

Δημοσ.

Δεκτό , έφτιαξα και το λινκ

μερσί! 

Τα σιχαίνομαι τα punto. (έχω ένα τώρα που μου έχει βγάλει την παναγία)

Γενικά, έλεγα να δώσω λεφτά σε yaris ή smart καθαρά για την οικονομία στη βενζίνη. Αλλά μια ζωή την έχουμε... Οπότε ήμουν ανάμεσα σε focus του 2006 ή 2007 και στο tigra του 2005 . Μάλλον την αποφαση την έχω πάρει ήδη. Αλλά ακόμα ψάχνομαι. Η ασφάλεια με ενδιαφέρει πιο πολύ και η αλήθεια είναι ότι εμπιστεύομαι περισσότερο το φόκους σε αυτό.

Δημοσ.

ναι. αν έβρισκα το 1.3 θα το προτιμούσα. αλλά βρήκα μόνο ένα στα 5.500

Πιστεύω το γνωρίζεις ότι το Focus δεύτερης γενιάς που λες ότι ήταν και αυτό στις επιλογές σου είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω το γνωρίζεις ότι το Focus δεύτερης γενιάς που λες ότι ήταν και αυτό στις επιλογές σου είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο.

Ως προς τι; 

Δημοσ.

Σε σχέση με τα ίδια κυβικά σε απλό αυτοκίνητο (όχι κάμπριο δηλαδή) .

Από το αντιστοιχο κλειστό Corsa στο οποίο βασίζεται θα κάψει ελαφρώς παραπάνω λόγω βάρους.

Όπως και σε υψηλές ταχύτητες με ανοιχτή οροφή.

Αλλά δεν είναι κάτι τραγικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...