KnightRider1996 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια . Καθως σημερα το βραδυ δεν ειχα τι να κανω σκεφτηκα μιας και ψυλοαρχισαν τα κρυα να clockαρω το cpu μου ! Μετα λοιπον απο πολλες προσπαθιες και επανεκκινησεις (και λιγο μπινελικι ) καταφερα και τον εφτασα στα 4.01 και μπορω να πω πως απο τις θερμοκρασιες που μου βγαζει εχω μεινει λιγο καθως περσι που τον ειχα ξαναclockαρει ηταν στα υψη !! Δειτε και σεις τις θερμοκρασιες που μου εβγαλε και πειτε μου τις γνωμες σας ...
aneurysm Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εισαι σε idle κατα πασα πιθανότητα.. Σου περνάει occt η prime χωρις errors? Στο bios τι ρευμα εχεις δωσει και τι ρυθμίσεις εδωσες? ,Πειραξες μονο πολλαπλασιαστη?
KnightRider1996 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Οταν τραβιχτηκε η πικ ναι το pc ηταν indle απλα τοθ ειχα κανει ενα τεστ και δεν μου ειχε βγαλει κανενα error γιαυτο αν κοιταξεις κιολας οι θερμοκρασιες στο max ειναι 51 !! Στο BIOS εχω δωσει 1.475 v στον επεξεργαστη Northbridge 1.230 v Southbridge 1.350 v DRAM 1600 Mhz με voltage 1.655v και πολλαπλασιαστης x20 . Για north & south δεν ειμαι σιγουρος αν σου εχω πει σωστα τα v αλλα πανω κατω εκει κειμενονται !
Thanos1972 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 απο την στιγμη που δεν εχεις πειραξει cpu_nb και παιζεις μονο με πολλαπλασιαστη στα mhz του επεξεργαστη,δεν υπαρχει λογος να πειραξεις τα αλλα ρευματα προς το παρον.γυρνα τα σε auto και συγκεκριμενα το cpu_nb γιατι μαλλον αυτο εννοεις,σε 1.175 εκτος και εαν εννοεις οντως το ρευμα του Northbrige.....εκεινα δεν τα πειραζεις με τιποτα,γυρνα τα σε auto οσο ηταν γιατι δεν θυμαμαι τωρα ποσο ειναι το stock τους.
KnightRider1996 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 απο την στιγμη που δεν εχεις πειραξει cpu_nb και παιζεις μονο με πολλαπλασιαστη στα mhz του επεξεργαστη,δεν υπαρχει λογος να πειραξεις τα αλλα ρευματα προς το παρον.γυρνα τα σε auto και συγκεκριμενα το cpu_nb γιατι μαλλον αυτο εννοεις,σε 1.175 εκτος και εαν εννοεις οντως το ρευμα του Northbrige.....εκεινα δεν τα πειραζεις με τιποτα,γυρνα τα σε auto οσο ηταν γιατι δεν θυμαμαι τωρα ποσο ειναι το stock τους. Δοκιμασα να τα βαλω τα ρευματα στο Auto αλλα μετα δεν bootare !! Οποτε τα εβαλα ετσι οπως τα ειχα !
Thanos1972 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 βαλε Load optimized default settings και παμε απο την αρχη.
KnightRider1996 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 βαλε Load optimized default settings και παμε απο την αρχη. Και παλλι δεν ....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα