FarCry Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σκέψου το άλλο, κάθε μέρα εγώ αντιγράφω το κείμενο της παλιάς αγγελίας, την κλειδώνω και βάζω νέα με ίδιο κείμενο. Ε φαντάσου ποιανού η αγγελία θα είναι πάνω πάνω στην λίστα κάθε μέρα. ναι σωστο και αυτο. αλλα και μια εβδομαδα ειναι παρα πολυ με τοσες αγγελιες που μπαινουν. μπορουμε να το κανουμε οπως στο adslgr με καθε νεα υποβολη της ιδια αγγελιας θα πρεπει να γινεται μειωση τιμης υποχρεωτικα. οποτε μπορει η αγγελια να βρισκεται πανω πανω συνεχεια αλλα η τιμη του αντικειμενου θα μειωνεται. αυτο λειτουργει και ως αποτρεπτικο για να μη κανουν αυτο που λες εσυ
spy94 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ταυτόχρονα όμως θα μπαίνουν φουσκωμένες τιμές για να υπάρχει περιθώριο να πέφτουν σε κάθε ανανέωση.Ασε που θα βλέπουμε κάτι 49,48..κλπ Ας προστεθούν κατηγορίες,ας βελτιωθεί η αναζήτηση που συμφωνούμε όλοι ότι χωλαίνουν και μετά βλέπουμε για το 2/βδομάδα 2
Saggitaro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Επειδή πολλά μέλη κάνουν κουβέντα περι αξιοπιστίας βάσει αξιολογήσεων εγω θα μιλήσω για ενα περιστατικό το οποίο μου έτυχε πριν κανένα δίμηνο περίπου απο μέλος με 75+ αξιολογήσεις. Πρίν δύο μήνες αγόρασα μια κάρτα γραφικών στην οποία δεν πρόσεξα πως οι υποδοχές που διέθετε ηταν μόνο DVI-I και HDMI κι εμένα η οθόνη μου διέθετε μόνο VGA οπότε,και λόγω εορτών και κάποιων χρημάτων που ήρθαν,αποφάσισα να ψάξω να βρώ μια καλή οθόνη με υποδοχή HDMI για να μπορέσω να συνδέσω την κάρτα γραφικών μου. Έβαλα αγγελία και επικοινώνησε μαζί μου ενα μέλος που μου έδινε μια LG 24" στα 90€ προσπάθησα να του κάνω παζάρι για να κόψει κάτι αλλά ήταν ανένδοτος γιατί η οθόνη όπως μου έλεγε ήταν σε κατάσταση καινούργιας,ψήθηκα κι εγω βλέποντας τόσες αξιολογήσεις και ενέδωσα πιστέυοντας οτι έπεσα σε ευκαιρία. Βρεθήκαμε σε κεντρική πλατεία των Αθηνών και την παρέλαβα σε μια τζαμποσακούλα προστατευμένη απο κομμένα κουτιά παπουτσοθηκών ενα φάκελο συσκευασίας με φυσαλίδες μέσα και μια σακούλα πάνινη. Επειδή είχε πολύ κόσμο δεν την έβγαλα να την επεξεργαστώ λεπτομερώς αλλά όπως την είδα μου φάνηκε σε εξαιρετική κατάσταση απλά λίγο βρώμικη. Γυρνώντας σπίτι και βγάζοντας την έμεινα λίγο άγαλμα γιατί η οθόνη στο πίσω μέρος και στο κάτω μέρος της,στο λεπτό διάφανο διακοσμητικό,ήταν γεμάτη με κάτι σαν κοκκινόχωμα και χρυσόσκονη το οποίο δεν μπορούσα να φτάσω για να καθαρίσω,επίσης στο φώς πρόσεξα λεκέδες σαν μύξα κολλημένη και στη βάση της αρκετά γδαρσίματα. Το αποκορύφωμα όμως συνέβη όταν ξεκίνησα να την καθαρίζω στο κάτω μέρος αφού όπως απλά ακουμπούσα με το ειδικό πανάκι το πλαστικό και το καθάριζα προσεκτικά ακούω εναν ήχο παράξενο και παρατηρώ πως είχε ξεκολλήσει το μισό πλαστικό της πρόσοψης,τρόμαξα αλλα νευρίασα ταυτόχρονα μιας και η οικονομική διευκόλυνση που ζήτησα δεν έγινε λόγο του οτι η οθόνη ήταν σε άριστη κατάσταση. Του τηλεφώνησα αμέσως να του γνωστοποιήσω οτι δεν μπορώ να κρατήσω την οθόνη για τους προαναφερόμενους λόγους και εκείνος προσπάθησε να το ρίξει επάνω μου χρησιμοποιώντας τις αξιολογήσεις του σαν επιχείρημα αλλά δεν έπιασε μιας και ήξερε σε τι κατάσταση μου την έδωσε και συμφώνησε στην επιστροφή των χρημάτων μου την επόμενη μέρα,το θέμα είναι οτι ο τύπος μετά κυριολεκτικά εξαφανίστηκε και δε σήκωνε τηλέφωνα ούτε στο φόρουμ απαντούσε στα μηνύματα μου παρ'ότι έμπαινε έστω και για λίγο. Για να μη μακρυγορώ έμαθα τα στοιχεία και τη διέυθυνση του απο τον φάκελο τον οποίο είχε συσκευάσει στην οθόνη αφού η ετικέτα με τα στοιχεία του υπήρχε ακόμα,οπότε με μια απλή έρευνα έμαθα το σταθερό του τηλέφωνο και μετά απο μια εβδομάδα σχολαστικής πίεσης κατάφερα να συναντηθούμε και να πάρω τα χρήματα μου πίσω. Συνοψίζοντας λοιπόν,οι αξιολογήσεις δεν είναι πάντα εγγύηση πως κάποιος δε θα σκεφτεί να σου την κάνει γυριστή,υπάρχουν και οι στιγμές που "λυγίζει" κάποιος και μπορεί να υποκύψει σε παράπτωμα,είναι βέβαια μια καλή και θετική προτροπή για μια συναλλαγή αλλά δυστυχώς δε σε διασφαλίζει 100% σε κάτι και ο λόγος που τη δημοσίευσα είναι απλά γιατί αρκετοί απευθύνονται σε αυτές η τις χρησιμοποιούν σαν "πιστοποιητικό φερεγγυότητας" για κάποιον. Θα χαιρόμουν κιόλας αν και τα άλλα μέλη μοιραζόμασταν παρόμοιες εμπειρίες για να προφυλασόμασταν αν μας τύχαινε κάτι παρόμοιο,εννοείται φυσικά ανώνυμα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2017 από Saggitaro 3
tigergreg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ετσι ειναι... Σε σαιτ δημοπρασιων ατομο με 200+ θετικες ειχε 14 αρνητικες που απο τα γραφομενα καταλαβα οτι μαζι με τα πραγματα που εδινε, εβαζε μεσα και μερικες μουφες που του περισσευαν..... Και μαμω τις μεθοδευσεις λεμε.... 1
funbreaker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πέτυχα καινούρια αναφορά και είπα να ανανεώσω την λίστα για χιουμοριστικούς λόγους. Σίγουρα η λίστα έχει μεγαλώσει κι άλλο αλλά δεν παρακολουθώ πλέον το thread. Μάρτιος 2017Φεβρουάριος 2016Σεπτέβριος 2015Μάιος 2015Απρίλιος 2015Απρίλιος 2015Φεβρουάριος 2015Νοέμβριος 2014Ιούλιος 2014Μάιος 2014Απρίλιος 2014Μάρτιος 2014Νοέμβριος 2013Οκτωβριος 2013Μάρτιος 2013Φεβρουάριος 2013Δεκέμβριος 2012Οκτώβριος 2012Νοέμβριος 2010
tigergreg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το θεμα ανοιχτηκε για να ειπωθουν ιδεες προς μια ΓΕΝΙΚΑ καλυτερη κατευθυνση..... Δεν νομιζω να ειναι δεσμευτικο για κανεναν.... Ουτε εχει τεθει απο κανεναν χρονοδιαγραμμα τυχον υλοποιησης.
villasg Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Παντως κατι που συναντησα σημερα και με εκνευρισε ηταν το εξης : Θελεις να ψαξεις για καποιο εξαρτημα υπολογιστη , ΠΧ μια Camera . Οταν βαλεις στην αναζητηση τον ορο Camera ή Web camera σου φερνει τα παντα ολα ( απο κινητα εως καταγραφικα ΙΡ καμερες κλπ ) και χανεις το μπουσουλα . Θεμιτο θα ηταν να μπορουσε να γινετε αναζητηση στις κατηγοριες ΠΧ Hardware ή στις επιμερους ΠΧ Διαφορα . 2
FarCry Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Παντως κατι που συναντησα σημερα και με εκνευρισε ηταν το εξης : Θελεις να ψαξεις για καποιο εξαρτημα υπολογιστη , ΠΧ μια Camera . Οταν βαλεις στην αναζητηση τον ορο Camera ή Web camera σου φερνει τα παντα ολα ( απο κινητα εως καταγραφικα ΙΡ καμερες κλπ ) και χανεις το μπουσουλα . Θεμιτο θα ηταν να μπορουσε να γινετε αναζητηση στις κατηγοριες ΠΧ Hardware ή στις επιμερους ΠΧ Διαφορα . ναι ρε το εχω αναφερει αυτο. θελει φτιαξιμο το πραγμα με τις αγγελιες
tsakmaopin Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Miα πολυ μικρη προτασουλα... Στις αγγελιες Κινητων,,,φτιαχτε μια κατηγορια XIAOMI βρε παιδια.. iphone ψαχνω xiaomi Βλεπω κτλ... το 50% των αγγελιων κινητων αφορα XIAOMI και δεν εχουν δικη τους κατηγορια,, 1
Panikas13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Σωστος φιλε σε οσα λες. Πολλοι μιλανε για τεχνολογικο φορουμ,αλλα μονο τεχνολογικο δεν ειναι τελικα. Οποιος κανει μια γρηγορη βολτα στο μπλα-μπλα θα καταλαβει,και θα σιχαθει το ανθρωπινο ειδος. Πολλοι κανουν υποδειξεις οτι εδω δεν ειναι car η xe κτλ. Ε λοιπον,ουτε κοσμοπολιταν ειναι,ουτε φορουμ πολιτικων συζητησεων,ουτε μεσημεριανη εκπομπη της Τατιανας. Εγω εμαθα πολλα πραγματα απο εδω μεσα,και αυτο γιατι ελαχιστοι ανθρωποι ειχαν μερακι και γνωσεις να μου απαντησουν. Προσωπικα χρησιμοποιω το ινσομνια κυριως για αγγελιες.δεν ειμαι εμπορας,ουτε επαγγελματιας. Γουσταρω να αλλαζω συχνα hardware η οτιδηποτε αλλο μου κατεβει στο κεφαλι.Ενοχλω κανεναν? Επισης πολλοι απο εσας εδω μεσα κανετε διαγωνισμο για το ποιος εχει τα περισσοτερα μηνυματα(αν ειναι δυνατον),και ψαχνετε αφορμες να ριξετε χολη ή να απαντησετε οπωσδηποτε,χωρις να ξερετε καν για πιο λογο ανοιχτηκε ενα thread. Δε καταλαβαινω τα κομπλεξ μερικων εδω μεσα. Το αν είναι τεχνολογικο forum πιστεύω μπορεί να το κρίνει ο καθένας μόνος του αν μπαίνει και σε άλλες κατηγορίες εκτός του μπλα-μπλα (το οποίο είναι και ο τίτλος τέτοιος που δεν περιμένεις να κουβεντιασεις για φιλοσοφικά θέματα εκεί μέσα) 2
nas91 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Το αν είναι τεχνολογικο forum πιστεύω μπορεί να το κρίνει ο καθένας μόνος του αν μπαίνει και σε άλλες κατηγορίες εκτός του μπλα-μπλα (το οποίο είναι και ο τίτλος τέτοιος που δεν περιμένεις να κουβεντιασεις για φιλοσοφικά θέματα εκεί μέσα) οκευ μπρο!
Cloud_7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Στην ενότητα Gadgets θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κατηγορία για Ηλεκτρονικά Τσιγάρα. Ελπίζω να γίνει στο άμεσο μέλλον.
markosf Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλημέρα. Θυμάμαι παλιότερα υπήρχε σχετικό νήμα (για αυτό που θέλω να πω ) αλλά τώρα δεν το βρίσκω...Έτσι λέω να το γράψω εδώ που βλέπω ότι έχει μία σχετική κινητικότητα... Με τα προφίλ που έχουν 3-4 λογαριασμούς μπορεί να γίνει κάτι; Μάλιστα κάνουν και αξιολογήσεις ο ένας στον άλλον και ανεβαίνουν οι θετικές...Δεν μπορεί να γίνει κάποιος έλεγχος μέσω ΙΡ;
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλημέρα. Θυμάμαι παλιότερα υπήρχε σχετικό νήμα (για αυτό που θέλω να πω ) αλλά τώρα δεν το βρίσκω...Έτσι λέω να το γράψω εδώ που βλέπω ότι έχει μία σχετική κινητικότητα... Με τα προφίλ που έχουν 3-4 λογαριασμούς μπορεί να γίνει κάτι; Μάλιστα κάνουν και αξιολογήσεις ο ένας στον άλλον και ανεβαίνουν οι θετικές...Δεν μπορεί να γίνει κάποιος έλεγχος μέσω ΙΡ; Αναφορές συνέχεια απλά. Σβήνονται ευτυχώς αρκετά γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις