FarCry Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 γενικα διαβαζεις τι λεμε η απλα μονο απαντας; διαβασα και μου λες πως στην κατηγορια της samsung στα laptops εχει και αλλα πραγματα. και σε ρωταω εγω αν αυτο δημιουργει προβλημα? ο αλλος παει εκει για να βρει κατι. το οτι βρισκει και ασχετα πραγματα με την κατηγορια δεν δημιουργει θορυβο? εκτος και αλλο ηθελες να μου πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί όχι? Στα τεχνικά δεν μπορώ να βοηθίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εκφρασω αυτό που νιώθω όταν μπαίνω στις αγγελίες. Χάος. Χάος όπως μη τακτικό, μπερδεμένο, μη λειτουργικό. Απλά μια έξτρα φωνή για ένα καλύτερο σύστημα αγγελιών. Και μόνο που υπάρχουν οι αγγελίες είναι καλό και ευχαριστώ πολύ το insomnia αλλά σίγουρα θα μπορούσε το σύστημα να είναι πιο λειτουργικό. Το πως δεν το ξέρω. Ίσως να φαίνονται στην αναζήτησή /browsing μόνο οι ενεργές αγγελίες και όχι οι τα πάντα όλα, πουλημένα απούλητα ανενεργά κΤλ και οι κατηγορίες να ήταν πιο φιλικές και πιο μοιρασμένες Πχ κεντρικές και υποκατηγορίες άνα εταιρία λογισμικού και έπειτα είδος? Android -phones -tablets Windows -pc -laptop -tablet -hybrid -phones Μπλαμπλα... δεν έχουν σημασία οι προτάσεις μου (δεν είμαι και πολύ σχετικός) αλλά το πρόβλημα που νιώθω σαν χρήστης. Ότι βλέπω ένα χάος και μπερδεύομαι συνεχώς. +1 για αλλαγές λοιπόν με περισσότερη τάξη και λιγότερο χάος. Γιάννης Δεν βοηθανε γτ απλα δεν εχεις μια αντιπροταση...μπορει να εισαι ενας απλος χρηστης ωστοσο μπορεις ν κανεις μια προταση αν εχεις κατα νου να την δουν αυτοι που πρεπει και ειτε να σου απαντησουν γτ οχι ετσι ειτε να το σκεφτουν και αυτοι καλυτερα... Για αυτο ειμαστε μελη μιας κοινοτητας...οχι για να λεμε απλα αυτο ειναι χαλια γεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaniaMania Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αδελφέ απλά άνοιξε τις αγγελίες και πατά iPad ναουμ. Η ότι άλλο γουστάρεις. Άνοιξε τις 50 σελίδες και μέτρα πόσες αγγελίες είναι ενεργές και παίζουν. Άνοιξε ακόμα και αγγελία από το adds module ...ακόμα και εκεί γίνονται display και τα πουλημένα. Από την στιγμή που κάτι φεύγει και πέφτει feedback δεν υπάρχει λόγος να είναι listed. Το ίδιο και με τις ανενεργές και ακυρωμένες. Χώρια το search σε όλα τα επίπεδα που από τα αποτελέσματα παίζει ένα 20-30% Και δεν είναι θέμα χρήστη, είναι θέμα συστήματος το keep listing after feedback/cancel κτλ. Άμα κάτσω θα σου βρω άλλες 10 περιπτώσεις. ΕΣΥ τώρα αφού φτάνεις ως εκεί που φτάνεις, καλό browsing. Οι κατηγορίες είναι απλά θέμα γούστου. Τα προβλήματα είναι άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m0i Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 διαβασα και μου λες πως στην κατηγορια της samsung στα laptops εχει και αλλα πραγματα. και σε ρωταω εγω αν αυτο δημιουργει προβλημα? ο αλλος παει εκει για να βρει κατι. το οτι βρισκει και ασχετα πραγματα με την κατηγορια δεν δημιουργει θορυβο? εκτος και αλλο ηθελες να μου πεις Ειπε οτι ετσι οπως ειναι κατηγοροποιημενα δε τον βοηθαει,θελει να αναγραφεται και λογισμικο διπλα και παραπανω πληροφοριες. Του απαντησα πως οι κατηγοριες ειναι μια χαρα, απλα στο οτι βρισκεις ασχετες αγγελειες φταινε αυτοι που δεν ξερουν να διαβαζουν και οτι οι mods προσπαθουν να το διορθωσουν αλλα δε γινεται να ειναι 24/7 επειδη εχουν και αλλες δουλειες. Σαφως και ειναι προβλημα να ψαχνω στην κατηγορια λαπτοπ και να βλεπω κινητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά συγνώμη επειδή το βλέπω λίγο καραμέλα και είναι κουραστικό θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα. 1ον)Ποιο είναι το πρόβλημα μερικών αν κάποιος ασχολείται μόνο με τις αγγελίες και οχι με το φόρουμ,υπήρχε κανόνας στην εγγραφή και δεν τον είδα;; 2ον)Τι ρόλο παίζουν τα μηνύματα και οι αξιολογήσεις στο να εκφέρει κάποιος μια γνώμη μια άποψη η να κάνει μια πρόταση; 3ον)Προς τι όλοι οι άκυροι παραλληλισμοί με ebay,χρυση ευκαιρία κι ενα σωρό άλλες ιστοσελίδες αγγελιών; Απο τη στιγμή που το θέμα είναι προτάσεις για αγγελίες δεν μπορώ να καταλάβω τις αυστηρές υποδείξεις οτι εδω είναι φόρουμ,αν είναι εδώ φόρουμ φίλε μου να διαμαρτυρηθείς στους διαχειριστές να αφαιρέσουν τις αγγελίες με αυτό το επιχείρημα κι οχι να να βάζεις χέρι στον εκάστοτε φουκαρά που προσπαθεί να βοηθήσει,στο κατάλληλο θέμα κιόλας,τονίζοντας ενα ελάττωμα αλλά παράλληλα προτείνει και λύση,και μη μου αναπαράξει κανείς την καραμέλα περί τεχνολογικού φόρουμ όταν στις κατηγορίες αυτού υπάρχουν υποκατηγορίες όπως Διαμερίσματα,Οικιακές συσκευές,έπιπλα,ρουχισμός,εισιτήρια. Δηλαδή με αυτή τη λογική αν εχω ενα sex shop και αποφασίσω άυριο να κάνω εναν οίκο ανοχής μέσα σε αυτό η δίπλα δεν έχω υποχρέωση να τηρώ τους κανόνες υγιεινής;; Όλοι λίγο πολύ λόγω οικονομικής κρίσης κοιτάμε είτε να πουλήσουμε κάτι είτε να βρούμε κάτι καλό είτε αυτό είναι ενα ποντίκι είτε ενα καλώδιο,ε γαμώ την πουτάνα μου δηλαδή τόσα στερούμαστε κάθε μέρα και θέλουμε μερικά πράγματα να μας φτιάχνουν λίγο τη διάθεση είναι τόσο κακό λοιπόν να εκφέρουμε μια γνώμη η μια άποψη όταν αυτός που μας το προσφέρει προφανώς δεν το σκέφτηκε; Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν διαφορετικοί τομείς για την κάθε αγγελία αυτό ειναι το σωστό και το πιο λειτουργικό,εγω έβαλα εχθές μια αγγελία ανταλλαγής για ενα πληκτρολόγιο και σήμερα είμαι στην ένατη σελίδα γιατί μόνο στην υποκατηγορία διάφορα μπορούσα να τη βάλω όπως και ο καθένας το καθετί. Όπως επίσης και η υποκατηγορία Οθόνες/Router θα πρέπει να σπάσει σε δυο ξεχωριστές,εξάλλου δεν σχέση έχει η οθόνη με το ρούτερ,αφού αν ψάχνεις ενα Router αναγκάζεσαι να ανεβοκατεβαίνεις ολόκληρες σελίδες με οθόνες. Καημό το έχω ρε πούστη μου να μπω σε ελληνικό φόρουμ και να βλέπω άτομα φιλικά με όρεξη πρόσχαρα να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον χωρίς υποδείξεις συνοδευόμενες με ύφος χιλίων καρδιναλίων η σχόλια υποτίμησης όπως προανέφερα. Τελικά όσο ασχημαίνουν οι καιροί ασχημαίνουν και οι άνθρωποι,και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο νήμα,αφιέρωσα χρόνο και διάβασα τα νήματα και για τα "μπουμπούκια".. Σωστος φιλε σε οσα λες. Πολλοι μιλανε για τεχνολογικο φορουμ,αλλα μονο τεχνολογικο δεν ειναι τελικα. Οποιος κανει μια γρηγορη βολτα στο μπλα-μπλα θα καταλαβει,και θα σιχαθει το ανθρωπινο ειδος. Πολλοι κανουν υποδειξεις οτι εδω δεν ειναι car η xe κτλ. Ε λοιπον,ουτε κοσμοπολιταν ειναι,ουτε φορουμ πολιτικων συζητησεων,ουτε μεσημεριανη εκπομπη της Τατιανας. Εγω εμαθα πολλα πραγματα απο εδω μεσα,και αυτο γιατι ελαχιστοι ανθρωποι ειχαν μερακι και γνωσεις να μου απαντησουν. Προσωπικα χρησιμοποιω το ινσομνια κυριως για αγγελιες.δεν ειμαι εμπορας,ουτε επαγγελματιας. Γουσταρω να αλλαζω συχνα hardware η οτιδηποτε αλλο μου κατεβει στο κεφαλι.Ενοχλω κανεναν? Επισης πολλοι απο εσας εδω μεσα κανετε διαγωνισμο για το ποιος εχει τα περισσοτερα μηνυματα(αν ειναι δυνατον),και ψαχνετε αφορμες να ριξετε χολη ή να απαντησετε οπωσδηποτε,χωρις να ξερετε καν για πιο λογο ανοιχτηκε ενα thread. Δε καταλαβαινω τα κομπλεξ μερικων εδω μεσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σωστος φιλε σε οσα λες. Πολλοι μιλανε για τεχνολογικο φορουμ,αλλα μονο τεχνολογικο δεν ειναι τελικα. Οποιος κανει μια γρηγορη βολτα στο μπλα-μπλα θα καταλαβει,και θα σιχαθει το ανθρωπινο ειδος. Πολλοι κανουν υποδειξεις οτι εδω δεν ειναι car η xe κτλ. Ε λοιπον,ουτε κοσμοπολιταν ειναι,ουτε φορουμ πολιτικων συζητησεων,ουτε μεσημεριανη εκπομπη της Τατιανας. Εγω εμαθα πολλα πραγματα απο εδω μεσα,και αυτο γιατι ελαχιστοι ανθρωποι ειχαν μερακι και γνωσεις να μου απαντησουν. Προσωπικα χρησιμοποιω το ινσομνια κυριως για αγγελιες.δεν ειμαι εμπορας,ουτε επαγγελματιας. Γουσταρω να αλλαζω συχνα hardware η οτιδηποτε αλλο μου κατεβει στο κεφαλι.Ενοχλω κανεναν? Επισης πολλοι απο εσας εδω μεσα κανετε διαγωνισμο για το ποιος εχει τα περισσοτερα μηνυματα(αν ειναι δυνατον),και ψαχνετε αφορμες να ριξετε χολη ή να απαντησετε οπωσδηποτε,χωρις να ξερετε καν για πιο λογο ανοιχτηκε ενα thread. Δε καταλαβαινω τα κομπλεξ μερικων εδω μεσα. Προφανώς αναφέρεσαι στο μπλα μπλα. Μάντεψε, δεν είναι canon μέρος του φόρουμ. Ούτε εγώ καταλαβαίνω την χολή και το κόμπλεξ αυτού του μηνύματος, συγχώρα με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ειπε οτι ετσι οπως ειναι κατηγοροποιημενα δε τον βοηθαει,θελει να αναγραφεται και λογισμικο διπλα και παραπανω πληροφοριες. Του απαντησα πως οι κατηγοριες ειναι μια χαρα, απλα στο οτι βρισκεις ασχετες αγγελειες φταινε αυτοι που δεν ξερουν να διαβαζουν και οτι οι mods προσπαθουν να το διορθωσουν αλλα δε γινεται να ειναι 24/7 επειδη εχουν και αλλες δουλειες. Σαφως και ειναι προβλημα να ψαχνω στην κατηγορια λαπτοπ και να βλεπω κινητα. ναι συμφωνω. αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που ειπα εγω οτι χρειαζεται αναζητηση ανα κατηγορια αναζητηση χρειαζεται και σωστες να ειναι οι αγγελιες γιατι ειναι πολυ γενικες και περιλαμβανουν τα παντα μαλλον εγινε μπερδεμα μεταξυ των απαντησεων μας Ειπε οτι ετσι οπως ειναι κατηγοροποιημενα δε τον βοηθαει,θελει να αναγραφεται και λογισμικο διπλα και παραπανω πληροφοριες. αυτο δεν χρειαζεται. χρειαζεται ομως η αναζητηση των αγγελιων να φερνει και την διπλανη προταση οπως ακριβως γινεται και στις αναζητησεις του φορουμ οπου σου εμφανιζει τη λεξη που βρηκε και ενα κομματι της προτασης που την εμπεριεχει. για να βλεπεις κατευθειαν τις τιμες διπλα στα προιοντα που γραφεις γιατι πολλες αγγελιες εχουν πολλα πραγματα και λενε μεσα τις τιμες και καθεσαι να ανοιγεις δεκαδες παραθυρα για να τσεκαρεις τιμες κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μετά από αρκετό καιρό που ασχολούμαι με τις αγγελίες είπα να κάνω και εγώ προτάσεις και ας έχουν ξαναειπωθεί. Προτείνω 1)Για να μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει στις αγγελίες να πρέπει να έχει τουλάχιστον 1 μήνα ώς εγγεγραμμένος στο forum ΚΑΙ ας πούμε έναν ελάχιστον αριθμό δημοσιεύσεων( πχ 50). Επίσης όποιος θέλει να πουλήσει κάτι να γίνεται υποχρεωτικά ταυτοποίηση με αυτοματοποιημένο μήνυμα στο κινητό του. Με αυτόν τον τρόπο κάποιος απατεώνας είναι δύσκολο να κάνει δεύτερο προφίλ και γενικά αυξάνεται κατακόρυφα η αξιοπιστία του section. 2) Να βελτιωθούν οι κατηγορίες των αγγελιών. Αυτό μπορεί να γίνει βάζοντας μερικά βασικά φίλτρα σε κάθε κατηγορία. Πχ στις κάρτες γραφικων AMD/NVIDIA στους CPU INTEL/AMD socket κτλ όπως επίσης και φίλτρο τιμής ή παλαιότητας. Έτσι θα γίνει πιο εύκολη η αναζήτηση αυτού που ψάχνεις. Επίσης μερικές κατηγορίες 3) Όποιος πάει να δημιουργήσει νέα αγγελία να υποβάλει φόρμα που να λέει υποχρεωτικά μερικά στοιχειά για κάθε αγγελία. Πχ αν υπάρχουν αποδείξεις, κουτιά , μέχρι πότε και αν έχει εγγύηση. Έτσι θα αποφεύγεται όλα τα περιττά μηνύματα με ερωτήσεις κτλ. 4)Αξιολογήσεις. Προτείνω να επιτρέπονται αξιολογήσεις ακόμα και αν δεν έχει γίνει συναλλαγή. Ίσως όχι με τη μορφή των σημερινών αξιολογήσεων . Μπορεί ας πούμε αν δεν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή κάποιος να βαθμολογεί τον χρήστη με αστεράκια ανεξάρτητα αν έχει γίνει συναλλαγή ή όχι. Έτσι εκτός από τις αξιολογήσεις για ολοκληρωμένες συναλλαγές να υπάρχει και ξεχωριστή βαθμολογία και κριτική του πωλητή.. Επίσης προτείνω να καταργηθούν τελείως οι αξιολογήσεις προς τους αγοραστές. Νομίζω δεν έχει νόημα να βάζει ένας πωλητής "Πολυ κάλος αγοραστής" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgepsidas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 και γω θα πω κατι που εχει ξαναειπωθει site ειναι τεχνολογικο αν θελετε αγγελιων pate sto ageliopolis! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 και εγω θα πω κατι που εχω ξαναγραψει. απο το να μπορεις να υποβαλλεις 2 αγγελιες ανα εβδομαδα, καλυτερο θα ηταν να υπαρχουν καθε χρονικη στιγμη 2 ενεργες αγγελιες του ατομου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 και εγω θα πω κατι που εχω ξαναγραψει. απο το να μπορεις να υποβαλλεις 2 αγγελιες ανα εβδομαδα, καλυτερο θα ηταν να υπαρχουν καθε χρονικη στιγμη 2 ενεργες αγγελιες του ατομου. Πως ορίζεις τις ενεργές? <κλειδωμένη αγγελία> <τίτλος>"Η αγγελία ισχύει κανονικά" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μήπως ήρθε ο καιρός να κατακερματιστούν λίγο περισσότερο οι κατηγορίες στις κονσόλες; Τουλάχιστον ας υπάρχει μία κατηγορία ανά εταιρεία με τις πιο πρόσφατες κονσόλες και μία κατηγορία ανά εταιρεία για τις προηγούμενες. Κυκλοφόρησε το Switch και ανεβαίνουν αγγελίες στην κατηγορία των Wii/Wii U, θα μπλέξουμε τα μπούτια μας στο τέλος. Το ίδιο πιστεύω πρέπει να γίνει για το PS4 σε σχέση με τις παλιότερες κονσόλες της Sony και για το XBONE σε σχέση με τις παλιότερες κονσόλες της MS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πως ορίζεις τις ενεργές? <κλειδωμένη αγγελία> <τίτλος>"Η αγγελία ισχύει κανονικά" οτι δεν ειναι κλειδωμενη η αγγελια αυτο λεει ενεργη γραφει μεσα στην κλειδωμενη μη ενεργη αγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 οτι δεν ειναι κλειδωμενη η αγγελια αυτο λεει ενεργη γραφει μεσα στην κλειδωμενη μη ενεργη αγγελια Και ο τίτλος γράφει "Η αγγελία ισχύει κανονικά". Το έχω δει άπειρες φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtaddict Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παιδιά μόλις βρήκα αγγελία ενός μέλους που ολα τα προϊόντα που έχει στην αγγελία είναι από το stock house του e-shop. Ένα προς ένα αν τα ελέγξετε θα τα βρείτε στη σελίδα του e-shop από μερικά ευρώ πάνω έως 1-2 κάτω, ακόμα και ο εγγυήσεις ίδιες εννοείται. Οι πρακτικές αυτές μου φαίνονται ύποπτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις