FarCry Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 90 μέρες είναι, άρα 3 μήνες. Που σημαίνει και ενεργή να ήταν θα είχε πάει 80 σελίδες πίσω. Αν τον ενδιαφέρει να το πουλήσει θα κάνει ανανέωση/νέα υποβολή και ο timer ξαναξεκινά. ναι σορρυ 90 ειναι. ναι ρε οκ απλα σου λεω τι εχω παρατηρησει για συγκεκριμενα πραγματα που ψαχνω. απλα δεν ξερω εαν τους ερχεται ειδοποιηση για το κλεισιμο της αγγελιας ωστε να κανουν ανανεωση. και αυτο ειναι που παρατηρησα επισης. δηλαδη πωλητες που νομιζουν οτι δεν κλεινει η αγγελια μετα τις 90 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Παντως εγω νομιζω οτι αυτο που πρεπει να γινει αμεσα ειναι να μπουν μερικες ακομα κατηγοριες . Πχ στα gadget να γινει μια για τους "θεριακληδες" να μπου ολα τα σχετικα με ατμιστικα προιοντα και ισως μια για tvboxes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ναι σορρυ 90 ειναι. ναι ρε οκ απλα σου λεω τι εχω παρατηρησει για συγκεκριμενα πραγματα που ψαχνω. απλα δεν ξερω εαν τους ερχεται ειδοποιηση για το κλεισιμο της αγγελιας ωστε να κανουν ανανεωση. και αυτο ειναι που παρατηρησα επισης. δηλαδη πωλητες που νομιζουν οτι δεν κλεινει η αγγελια μετα τις 90 μερες Κανεις αναζητηση ενα προιον που σε ενδιαφερει. Το βλεπεις στα αποτελεσματα, βλεπεις οτι η αγγελια εχει ληξει. Στελνεις στον πωλητη αν το εχει ακομα. Τελος. Ασε τους πωλητες να νομιζουν. Αν δεν εχει φυγει κατι μεσα σε 90 μερες, κατι φταει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Κανεις αναζητηση ενα προιον που σε ενδιαφερει. Το βλεπεις στα αποτελεσματα, βλεπεις οτι η αγγελια εχει ληξει. Στελνεις στον πωλητη αν το εχει ακομα. Τελος. Ασε τους πωλητες να νομιζουν. Αν δεν εχει φυγει κατι μεσα σε 90 μερες, κατι φταει.. μα αυτο κανω δε σημαινει οτι κατι φταιει. με τοσες αγγελιες ευκολα χανεται η μπαλα και μπορει να μην υπαρξει ενδιαφερομενος στις 90 μερες. η αναζητηση των αγγελιων δεν ειναι και οτι καλυτερο. χρειαζεται αρκετη βελτιωση ενας απο τους προφανεις λογους ειναι πως σου εμφανιζει την αγγελια και πρεπει να μπαινεις μεσα στην καθε μια για να διαβασεις για το προιον που σου βρηκε ξερεις ποσο απειρα βολικο θα ηταν εαν γινονταν αναζητηση οπως γινεται στα posts οπου εμφανιζεται το μερος του κειμενου που αντιστοιχει στον ορο που αναζητησες? επισης το ανεφερα αυτο με τους πωλητες γιατι η αγνοια τους οσον αφορα την προσβασιμοτητα των αγγελιων τους μετα το περας των 90 ημερων υποδηλωνει πως δεν ενημερωνονται απο το συστημα οτι η αγγελια τους πλεον δεν ειναι προσβασιμη. και αυτο ειναι καλο να αλλαξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikGTi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Η μόνη λύση είναι να στέλνει το insomnia σε κάθε χρήστη eMail επιβεβαίωσης διαγραφής-ανανέωσης της αγγελίας του, μετά το πέρας 60 ημερών. Επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι η επεξεργασία αγγελίας που κλειδώνει σε λίγες μέρες. Π.Χ. Θέλεις να κατεβάσεις την τιμή του προϊόντος που έχεις για πούλημα, πώς όμως? Δεν έχεις δικαίωμα επεξεργασίας. Τι κάνεις? Δημιουργείς καινούργια αγγελία όπως οι περισσότεροι ή την αφήνεις στο έλεος του θεού. Με αυτόν τον τρόπο φυσικά γεμίζει ο server με διπλές και τριπλές αγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αμα ενας πωλητης δει οτι ενα προιον του δεν φευγει μεσα σε 90 μερες, να κατεβασει τη τιμη. Επισης εχει σημασια και το τι δινει και εαν υπαρχει ενδιαφερον , εστω και απο ενα ατομο στα 100.000 του ινσομνια. FarCry, αυτο για τους προφανεις λογους που λες ειναι λεπτομερια. Να διαβασεις μερος του κειμενου ε και τι; Αντε να διαβασεις 20 γραμματα και το σημαντικοτερο σημειο στην αγγελια να βρισκεται απο το 21 γραμμα και μετα. Η δουλεια γινεται και με pm. Λεπτομερια βελτιωσης ειναι και η αλλαγη στις αγγελιες αντι για τετραγωνακια στην αριθμηση των σελιδων, να βαλουν κυκλακια. Ενα bug σχετικο που ανακαλυψα οταν κανω αναζητηση να αναφερω: Μου βγαζει κανονικα τα αποτελεσματα, μπαινω σε μια αγγελια τη βλεπω, παταω πισω , και μετα τα αποτελεσματα μου τα εμφανιζει συμαζεμενα ενα πραγμα, σαν να μην υπαρχει μεταξυ των αγγελιων κενες γραμμες. Φαινονται δηλαδη οι αγγελιες κολλημενες η μια πανω στην αλλη, οταν στην αρχη υπαρχει μεταξυ της καθεμιας κενο (μιας δυο γραμμων θεωρητικα). Αυτο μου το κανει ειτε μπαινω απο κινητο στην κανονικη εκδοση του site, ειτε οταν μπαινω απο σταθερο υπολογιστη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 FarCry, αυτο για τους προφανεις λογους που λες ειναι λεπτομερια. Να διαβασεις μερος του κειμενου ε και τι; και βλεπεις διπλα τις τιμες των προιοντων αμεσα και στελνεις PM εκει που θελεις γλυτωνεις 20 κλικς και 20 παραθυρα με ενα scroll down αν αυτο για σενα ειναι λεπτομερεια μπορεις να το κανεις για μενα επειδη βαριεμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis72 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έχει γεμίσει αγγελίες που ζητάνε όλοι πληρωμή σε τράπεζα,ποσό ασφαλές πέρα από ότι έχεις τα στοίχεια του άλλου είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έχει γεμίσει αγγελίες που ζητάνε όλοι πληρωμή σε τράπεζα,ποσό ασφαλές πέρα από ότι έχεις τα στοίχεια του άλλου είναι ; οσο ασφαλες ειναι που μου εστειλε καποιος ενα wifi stick και περιμενει να του κανω καταθεση αφου παραλαβω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έχει γεμίσει αγγελίες που ζητάνε όλοι πληρωμή σε τράπεζα,ποσό ασφαλές πέρα από ότι έχεις τα στοίχεια του άλλου είναι ; Αν έχει αξιολογήσεις, είναι ασφαλές. Το κάνω και μου το κάνουνε καιρό τώρα. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν σου αρέσει κάτι, η φωνή, ο τρόπος γραφής, άστο. Κάτι ξέρει το υποσυνείδητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έχει γεμίσει αγγελίες που ζητάνε όλοι πληρωμή σε τράπεζα,ποσό ασφαλές πέρα από ότι έχεις τα στοίχεια του άλλου είναι ; Όσο ασφαλείς είναι όλοι οι τρόποι εκτός της συνάντησης, άλλο τόσο είναι κι αυτός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 παιδια μονο εγω εχω προβλημα στην εμφανιση αγγελιων?δηλαδη πατας διαφορα μπαινεις και βλεπεις στην 1η σελιδα 3 ατντικειμενα στην 2η σελιδα 1 αγγελια στην 3η σελιδα 5 αγγελιες στις επομενες 8 1 αγγελια . η ειναι κολπο του φορουμ?αν ειναι κολπο ποιος ο λογος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 παιδια μονο εγω εχω προβλημα στην εμφανιση αγγελιων?δηλαδη πατας διαφορα μπαινεις και βλεπεις στην 1η σελιδα 3 ατντικειμενα στην 2η σελιδα 1 αγγελια στην 3η σελιδα 5 αγγελιες στις επομενες 8 1 αγγελια . η ειναι κολπο του φορουμ?αν ειναι κολπο ποιος ο λογος? νομιζω εχει αναφερθει ως bug?? !! επισης δεν θα ηταν καλυτερα ο διαχωρισμος των αγγελιων ζητησης και πωλησης? ολες μαζι καπως χανεται η μπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 bug τοσα χρονια ???anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Ξερω οτι δε προκειται να ασχοληθει κανεις,αλλα θα το πω για να φυγει απο μεσα μου. Τοσα χρονια δινουμε λυσεις η προτασεις,ομως καμια απο αυτες δεν εχει υλοποιηθει. Επισης κανεις υπευθυνος δε δειχνει να συμφωνει/διαφωνει με τα λεγομενα μας.. Τελος,οι αναζητησεις αγγελιων/μελων/οτιδηποτε εδω και 2 χρονια τουλαχιστον ειναι οτι να'ναι. Ουτε μελη μπορεις να αναζητησεις,ουτε αγγελιες με το αντικειμενο που θελεις.Σου εμφανιζει οτιδηποτε αλλο,εκτος απο αυτο που ψαχνεις! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις