poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Σε διπλανο site εχω κανει πολλες αναφορες για ψευτικες αγγελιες που κανουν μπαμ οτι ειναι μαϊμου γιατι ειναι υπερβολικα χαμηλες οι τιμες απο μαγαζι που ταχα εκλεισε. Και να ασχοληθει και το site γιατι στο παραπανω εχω κανει πολλλες φορες αναφορα αλλα παλι εκει ειναι οι αγγελιες δεν μπορουν να μπλοκαρουν την ip η τις ip ? αυτο με την Ip το εχουμε ξαναπει.η Ip στο 99 τις 100 ειναι dynamic.Κλεινεις ανοιγεις το ρουτερ και πηρες αλλη.δεν γινεται να μπλοκαρεις με ip γενικοτερα εκτος αν ο αλλος εχει static..επισης αν μια static ειναι σε ιντερνετ καφε δεν γινεται να μπλοκαρεις μια ip που την χρησιμοποιουν ολοι επειδη ενας εκανε οτι εκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Αν το έχουμε ξαναπεί, λέει. Άπειρες φορές. (Ε, ρε και να μπλοκάραμε τις ip κάτι δικτύων κινητής από όπου μπαίνουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρήστες όταν είναι στο δρόμο, επειδή ένα λαμόγιο πήγε να κάνει λαδιά. Εκεί να δείτε πανηγύρια). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα ! Δεν συμμετέχω ενεργά στην κοινότητα του insomnia αν και διαβάζω κατά καιρούς διάφορα review ή thread που με ενδιαφέρουν. Εκτός των άλλων χρησιμοποιώ την ενότητα των αγγελίων που προσφέται στην πλατφόρμα αν και έχω πραγματοποιήσει σχετικά λίγες δοσοληψίες και πολύ περισσότερες μέσω Χρυσής Ευκαιρίας. Θέλω να αναφερθώ σε κάτι, που ίσως να έχει σχολιαστεί στο παρελθόν οπότε ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη για τον χρόνο σας. Μπαίνω να δώ τις αξιολογήσεις ενός μέλους λοιπόν. Έχει λάβει μέρος σε δοσοληψίες εκ των οποίων στους ΤΙΤΛΟΥΣ των αγγελιών και όχι στις αξιολογήσεις αυτών, διαβάζουμε: "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ...." ή "ΔΟΘΗΚΕ............." να το χαίρεσαι man μου το πληκτρολόγιο..." ή " στο καλύτερο boy πήγε η κινητάρα μου..." και άλλες τέτοιες μπούρδες. Η τιμή άφαντη. Ο τίτλος της αγγελίας επεξεργασμένος, αλλοιωμένος. Δεν καταλαβαίνεις καν τι αφορά. Το περιεχόμενο της αγγελίας άφαντο. Φωτογραφίες άφαντες. Βλέπεις μια αξιολόγηση που αφορά το προϊόν "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ" και έχει περιγραφή αγγελίας: "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ". Και αναφέρομαι για πρόσφατες αγγελίες, εντός του χρονικού διαστήματος των 90 ημερών. Το είχα επισημάνει φέτος το Καλοκαίρι και σε κάποιον admin κάνοντας report σε μια απ' τις πάμπολλες αγγελίες στις οποίες παρουσιάζεται το φαινόμενο που περιγράφω και η απάντησή του δυστυχώς δεν με κάλυψε. Αν θες να χαιρετήσεις την κινητάρα σου και να συγχαρείς το boy που την αγόρασε γράψε στην αξιολόγηση της αγγελίας ό,τι νουβέλα θες, αλλά άσε αμετάβλητα τον τίτλο και το ποσό συναλλαγής για να ξέρω και εγώ όταν ψάχνω να αγοράσω το ίδιο μοντέλο της κινητάρας ή όταν θέλω να πουλήσω σε τί τιμές και σε τι εκδόσεις παίζει το τελευταίο διάστημα για να βάλω μια λογική τιμή. Αφού δεν μπορώ να ανατρέξω σε βάθος χρόνου(πέραν του 3μηνου), τουλάχιστον να πληροφορούμαι για το άμεσο παρελθόν. Προτείνω δε, όσα μέλη κάνουν το παραπάνω να διαγράφεται η αξιολόγηση που 'χουνε λάβει για να τους γίνει μάθημα. Αυτά και συγγνώμη αν επαναλαμβάνω κάτι που έχει τυχόν σχολιαστεί απ' άλλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα ! Δεν συμμετέχω ενεργά στην κοινότητα του insomnia αν και διαβάζω κατά καιρούς διάφορα review ή thread που με ενδιαφέρουν. Εκτός των άλλων χρησιμοποιώ την ενότητα των αγγελίων που προσφέται στην πλατφόρμα αν και έχω πραγματοποιήσει σχετικά λίγες δοσοληψίες και πολύ περισσότερες μέσω Χρυσής Ευκαιρίας. Θέλω να αναφερθώ σε κάτι, που ίσως να έχει σχολιαστεί στο παρελθόν οπότε ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη για τον χρόνο σας. Μπαίνω να δώ τις αξιολογήσεις ενός μέλους λοιπόν. Έχει λάβει μέρος σε δοσοληψίες εκ των οποίων στους ΤΙΤΛΟΥΣ των αγγελιών και όχι στις αξιολογήσεις αυτών, διαβάζουμε: "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ...." ή "ΔΟΘΗΚΕ............." να το χαίρεσαι man μου το πληκτρολόγιο..." ή " στο καλύτερο boy πήγε η κινητάρα μου..." και άλλες τέτοιες μπούρδες. Η τιμή άφαντη. Ο τίτλος της αγγελίας επεξεργασμένος, αλλοιωμένος. Δεν καταλαβαίνεις καν τι αφορά. Το περιεχόμενο της αγγελίας άφαντο. Φωτογραφίες άφαντες. Βλέπεις μια αξιολόγηση που αφορά το προϊόν "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ" και έχει περιγραφή αγγελίας: "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ". Και αναφέρομαι για πρόσφατες αγγελίες, εντός του χρονικού διαστήματος των 90 ημερών. Το είχα επισημάνει φέτος το Καλοκαίρι και σε κάποιον admin κάνοντας report σε μια απ' τις πάμπολλες αγγελίες στις οποίες παρουσιάζεται το φαινόμενο που περιγράφω και η απάντησή του δυστυχώς δεν με κάλυψε. Αν θες να χαιρετήσεις την κινητάρα σου και να συγχαρείς το boy που την αγόρασε γράψε στην αξιολόγηση της αγγελίας ό,τι νουβέλα θες, αλλά άσε αμετάβλητα τον τίτλο και το ποσό συναλλαγής για να ξέρω και εγώ όταν ψάχνω να αγοράσω το ίδιο μοντέλο της κινητάρας ή όταν θέλω να πουλήσω σε τί τιμές και σε τι εκδόσεις παίζει το τελευταίο διάστημα για να βάλω μια λογική τιμή. Αφού δεν μπορώ να ανατρέξω σε βάθος χρόνου(πέραν του 3μηνου), τουλάχιστον να πληροφορούμαι για το άμεσο παρελθόν. Προτείνω δε, όσα μέλη κάνουν το παραπάνω να διαγράφεται η αξιολόγηση που 'χουνε λάβει για να τους γίνει μάθημα. Αυτά και συγγνώμη αν επαναλαμβάνω κάτι που έχει τυχόν σχολιαστεί απ' άλλους. Συμφωνώ και πολλές φορές όταν πέφτω σε τέτοιες αγγελίες (ειδικά σε χρήστες που το κάνουν συστηματικά), αφαιρώ τις αξιολογήσεις. Δυστυχώς όμως είναι τόσα πολλά αυτά τα περιστατικά που δεν μπορούμε να τα εντοπίσουμε όλα. Όπως έχω ξαναπεί, όταν ολοκληρωθεί μια πώληση, αρκεί απλά να κλειδώσετε την αγγελία. Και σε περίπτωση που εμφανίζεται το τηλέφωνό σας και εξακολουθούν να σας ενοχλούν γιατί δεν προσέχουν την ένδειξη πως είναι ανενεργή, μπορείτε να μας στέλνετε ένα μήνυμα για να το αφαιρέσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ετσι και αλλιως μετα τις 3 μερες δεν μπορεις να κανεις επεξεργασια και να πειραξεις κατι στην αγγελια σου. Τωρα καποιος που εχει κλειδωσει την αγγελια του εμεις δεν μπορουμε να ξερουμε αν τελικα το πουλησε και αν το πουλησε οσο ειχε γραψει αν το εκανε ανταλλαγη η το πουλησε εκτος Insomnia Σε πολλα site μπορεις να διαγραψεις την αγγελια σου (μιλαω σε αυτα που ειναι μονο για αγγελιες) και ετσι δεν βλεπει κανεις τι πουλουσες πως και ποσο. Ειναι ποιο καλο να βλεπεις μια αγγελια με 10 πραγματα που τα 9 τα εχει πουλησει και απλα τα εχει με την γραμμη η να βλεπεις μια καθαρη αγγελια; Καλο θα ηταν οι αγγελιες που τις κλειδωνει ο κατοχος να μην υπαρχουν στις ενεργες αγγελιες και να υπαρχει φακελος για τις ανενεργες και ετσι με το κλειδωμα να μεταφερονται αυτοματα εκει. Τωρα για να δεις τιμη για κατι θα πρεπει να το δεις σε πολλες αγγελιες και οχι σε μια ασχετα αν ειναι κλειδωμενη η ξεκλειδωτη. Πες οτι εγω πουλαω ενα ρολοϊ και ειμαι παλαβος και ζηταω 1000 ευρω και καποιος επειδη το ειχε απο δωρο του παππου του και του εσπασε μου το αγοραζει, εσυ θα δεις τα 1000 ευρω και θα πεις αυτο για να πουληθηκε 1000 ευρω τοσα αξιζει; Με αυτη την λογικη εχει βαλει ενας φιλος ενα tablet που το ζηταει 230 γιατι λεει οι αλλοι το ζητανε 250 το εχει 2 μηνες αγγελια. Του λεω μην κοιτας ποσο το πουλανε αλλα ποσο πουλιεται και αν πουλιεται. Το ωραιο που εχω δει εγω πουλαει ενας ενα κινητο στο κουτακι που πρεπει να βαλει τιμη βαζει 70 ευρω βλεπεις την τιμη λες καλα το δινει να το παρω και μεσα στο κειμενο γραφει 100 ευρω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy94 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλο θα ηταν οι αγγελιες που τις κλειδωνει ο κατοχος να μην υπαρχουν στις ενεργες αγγελιες και να υπαρχει φακελος για τις ανενεργες και ετσι με το κλειδωμα να μεταφερονται αυτοματα εκει. +1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopoulosc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.... Επειδή είδα παραπάνω μια ενδιαφέρουσα και σωστή άποψη για αυτούς που επεξεργάζονται τις κλειστές αγγελίες τους,ένας εκ των οποίων είμαι και εγώ(συγγνώμη προκαταβολικά για αυτούς που θεωρούν οτί τους εξαπατώ),επιτρέψτε μου να πω γιατί το έκανα εγώ: Ακόμη και σε αγγελίες που είχαν κλειδωθεί για μέρες συνέχισαν να έρχονται κλήσεις η pm ρωτώντας για το αν υφίσταται ακόμη η προσφορά.Αρχίζοντας να εκνευρίζομαι με τον όγκο αυτών,απλά άρχισα να αφαιρώ τα πάντα και να τις τιτλοφορώ "Άκυρη"... Επαναλαμβάνω πως δεν γνώριζα οτί μερικοί ενοχλούνται από αυτό και βρίσκω την ιδέα του φίλου πολύ καλή...Από εδώ και πέρα η αγγελία απλά να κλειδώνει και αν βγαίνει το περιεχόμενο να ακυρώνονται οι αξιολογήσεις...Προσφέρω να θέλετε και τις 11 δικές μου προς αφαίρεση.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως τις κάνω αναφορά, όσες δω αλλά δεν αλλάζει κάτι συνήθως. Αν τελικά δεν κάνετε κάτι, πείτε μου μην φάω ban απο το overreport. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους....... Κοίτα, απλά σβήνε το κείμενο απο πάνω με μπλαμπλαμπλα βάζε στον τίτλο "πωλήθηκε", και κλείδωνέ τις. Είναι πιστεύω το ίδιο αποτελεσματικό, και πιο crystal clear. Άποψή μου πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πάντως τις κάνω αναφορά, όσες δω αλλά δεν αλλάζει κάτι συνήθως. Αν τελικά δεν κάνετε κάτι, πείτε μου μην φάω ban απο το overreport. Κοίτα, απλά σβήνε το κείμενο απο πάνω με μπλαμπλαμπλα βάζε στον τίτλο "πωλήθηκε", και κλείδωνέ τις. Είναι πιστεύω το ίδιο αποτελεσματικό, και πιο crystal clear. Άποψή μου πάντα. επειδή δεν έχω καταλάβει δεν θα έπρεπε να διορθώνεται η αγγελία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 επειδή δεν έχω καταλάβει δεν θα έπρεπε να διορθώνεται η αγγελία? Για μένα δεν θα έπρεπε να σβήνεται αλλά να κλειδώνεται. Να σβήουμε το κείμενο έτσι, το θεωρώ απολύτως αποδεκτό. Προσωπική άποψη πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ και πολλές φορές όταν πέφτω σε τέτοιες αγγελίες (ειδικά σε χρήστες που το κάνουν συστηματικά), αφαιρώ τις αξιολογήσεις. Δυστυχώς όμως είναι τόσα πολλά αυτά τα περιστατικά που δεν μπορούμε να τα εντοπίσουμε όλα. Όπως έχω ξαναπεί, όταν ολοκληρωθεί μια πώληση, αρκεί απλά να κλειδώσετε την αγγελία. Και σε περίπτωση που εμφανίζεται το τηλέφωνό σας και εξακολουθούν να σας ενοχλούν γιατί δεν προσέχουν την ένδειξη πως είναι ανενεργή, μπορείτε να μας στέλνετε ένα μήνυμα για να το αφαιρέσουμε. και αυτό όμως δεν είναι απόλυτα δίκαιο γιατί? αυτός που έχει πολλές αξιολογήσεις και αγορές-πωλήσεις είναι υπεράνω πάσης υποψίας με αυτό το σκεπτικό άρα μπορεί να εξαπατήσει πιο εύκολο ένα μέλος που μπορεί να έχει αρνητικές μεν αλλά στην συγκεκριμένη αγοροπωλησία να ήταν σωστός . άποψη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Τωρα καποιος που εχει κλειδωσει την αγγελια του εμεις δεν μπορουμε να ξερουμε αν τελικα το πουλησε και αν το πουλησε οσο ειχε γραψει αν το εκανε ανταλλαγη η το πουλησε εκτος Insomnia Και σε τι θα εξυπηρετησει να ξερεις αν τελικα πουλησε, τι και πόσο, ή αν το ανταλλαξε ή αν το πουλησε εκτος? Οτι θελει μπορει να κανει(εκτος φυσικα απο ανεντιμες ενεργειες). Εγω προτεινω οποια αγγελια ολοκληρωνεται να εξαφανιζεται, να αδειαζει και ο χωρος. Εξαλλου το ιστορικο μπορει να σε οδηγησει σε εσφαλμενα συμπερασματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ! Βλέπω πως υπάρχουν και άλλοι "περίεργοι" σαν εμένα, οπότε δεν νιώθω σαν την μύγα μες στο γάλα. Αν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τί λογική τηλεφωνείς/στέλνεις pm σε κάποιον που έχει θέσει ως μη ενεργή την αγγελία του, αφού συμβαίνει αυτό και μάλιστα σε ενοχλητικό βαθμό κάποιες φορές(προσωπικά δεν μου 'χει τύχει ποτέ), μπορεί το εκάστοτε μέλος απλά να αφαιρεί το τηλέφωνό του σε πρώτη φάση και να προσθέτει και ένα ΔΟΘΗΚΕ/ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ στον τίτλο της αγγελίας. @LLLEFTERIS προσωπικά κάθε φορά που βγαίνω τσάρκα να πουλήσω ή να αγοράσω κάτι πάνω/κάτω ξέρω που θα κινηθώ όταν μιλάμε για μια απ' τις κατηγορίες που γνωρίζω καλά: κινητά της motorola, αυτοκίνητα, σκάφη εώς 15μέτρα, λάπτοπ και κάτι λίγο από compact, mirrorless και entry level dslr και slr φιλμάτες μηχανές. Είθισται όμως ακόμη και όταν πουλάς κάτι στα χωράφια που γνωρίζεις 5-10 πράγματα, να κάνεις μια έρευνα να δείς τί παραπλήσια πακέτα πρσφέρονται και σε τι τιμές. Θες από περιέργεια, θες από ετοιμότητα στα παζάρια των υποψήφιων αγοραστών, θες για να δείς πόσο υπερτερείς/υστερείς σε σχέση με τις υπόλοιπες αγγελίες. Όταν δεν έχεις ιδέα τί κρατάς στα χέρια σου, ή τί πας να αγοράσεις, ψάχνεσαι να μάθεις ειδάλλως αργά ή γρήγορα θα την πατήσεις. Προσωπικά μια φορά που τελικά η αγοραπωλησία ολοκληρώθηκε σε τιμή 5€ χαμηλότερη απ' αυτήν που είχα στην αγγελία, το διόρθωσα το νούμερο και ύστερα την απέσυρα. Είναι γνωστό ότι κυκλοφορούν μέλη με διπλούς/τριπλούς λογαριασμούς και ανεβάζουν το ίδιο ακριβώς πράγμα σε φουσκωμένες τιμές και κλειδώνουν την αγγελία, για να δείξουν πως τάχα μου τα πιάνει όντως τα λεφτά αυτά ή αφήνουν πλασματικές αξιολογήσεις. Είχα γνωρίσει πριν κανά 2άρι χρόνια, παλικάρι που με όλη του την παρέα το εφαρμόζει κατά κόρον αυτό, σε αγγελίες για δίσκους ssd, κάρτες γραφικών, επεξεργαστές κ.λ.π. χρόοοοονια τώρα. Είναι 5 άτομα και έχουν από 2-3 λογαριασμούς ο καθένας τους. Έχουν μοιράσει μάλιστα και τα username και password μεταξύ τους και γίνεται τρελό πάρτυ. Μου εξηγούσε την κομπίνα και καμάρωνε κιόλας. "Μαζί τα φάγαμε" όπως έχει πεί ο αντιπαθέστατος αυτός πολιτικός. Δεν είχε άδικο και ας έχει φάει/τρώει τρελό κράξιμο. Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση μέχρι ενός σημείου, από 'κει και πέρα το πάρτυ αφίεται στο φιλότιμο και την πονηριά που διακατέχει τον καθέναν μας. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2017 από tedd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Και σε τι θα εξυπηρετησει να ξερεις αν τελικα πουλησε, τι και πόσο, ή αν το ανταλλαξε ή αν το πουλησε εκτος? Οτι θελει μπορει να κανει(εκτος φυσικα απο ανεντιμες ενεργειες). Εγω προτεινω οποια αγγελια ολοκληρωνεται να εξαφανιζεται, να αδειαζει και ο χωρος. Εξαλλου το ιστορικο μπορει να σε οδηγησει σε εσφαλμενα συμπερασματα. Αυτο ακριβως. Πες οτι εγω ειχα βαλει ενα κινητο 100 ευρω και για διαφορους λογους το πουλησα 70 ο αλλος που θα δει την αγγελια θα πει 100 το εδωσε. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2017 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αυτο ακ Αυτο ακριβως. Πες οτι εγω ειχα βαλει ενα κινητο 100 ευρω και για διαφορους λογους το πουλησα 70 ο αλλος που θα δει την αγγελια θα πει 100 το εδωσε. παιδιά έλεος τι σας νοιάζει ποσό νομίζει ο άλλος ότι το πούλησες π.χ έχω ανάγκη τα χρήματα βάζω μια αγγελία σε μια τιμή και μετά από μέρες στέλνει προσφορά ένας και το ζητάει σε ποιο κάτω χαμηλή τιμή από την τιμή πώλησης και η αγγελία ολοκληρώνεται ποιο το νόημα να γνωρίζει ο άλλος την ακριβή τιμή ; που θα τον βοηθήσει και επίσης με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να κάνεις ζημιά σε κάποιον που έχει το ίδιο αντικείμενο με εσένα το αντικείμενο να αξίζει τα χρήματα και εσύ για διαφόρους λόγους ζητάει λιγότερα. Ο καθένας αγοράζει και πουλάει σε τιμή που θέλει κάνεις δεν τον αναγκάζει. Το πραγματικό πρόβλημα αυτήν την στιγμή στις αγγελίες είναι οι επαγγελματίες . Καλημέρα ! Βλέπω πως υπάρχουν και άλλοι "περίεργοι" σαν εμένα, οπότε δεν νιώθω σαν την μύγα μες στο γάλα. Αν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω με τί λογική τηλεφωνείς/στέλνεις pm σε κάποιον που έχει θέσει ως μη ενεργή την αγγελία του, αφού συμβαίνει αυτό και μάλιστα σε ενοχλητικό βαθμό κάποιες φορές(προσωπικά δεν μου 'χει τύχει ποτέ), μπορεί το εκάστοτε μέλος απλά να αφαιρεί το τηλέφωνό του σε πρώτη φάση και να προσθέτει και ένα ΔΟΘΗΚΕ/ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ στον τίτλο της αγγελίας. @LLLEFTERIS προσωπικά κάθε φορά που βγαίνω τσάρκα να πουλήσω ή να αγοράσω κάτι πάνω/κάτω ξέρω που θα κινηθώ όταν μιλάμε για μια απ' τις κατηγορίες που γνωρίζω καλά: κινητά της motorola, αυτοκίνητα, σκάφη εώς 15μέτρα, λάπτοπ και κάτι λίγο από compact, mirrorless και entry level dslr και slr φιλμάτες μηχανές. Είθισται όμως ακόμη και όταν πουλάς κάτι στα χωράφια που γνωρίζεις 5-10 πράγματα, να κάνεις μια έρευνα να δείς τί παραπλήσια πακέτα πρσφέρονται και σε τι τιμές. Θες από περιέργεια, θες από ετυμολογία στα παζάρια των υποψήφιων αγοραστών θες για να δείς πόσο υπερτερείς/υστερείς σε σχέση με τις υπόλοιπες αγγελίες. Όταν δεν έχεις ιδέα τί κρατάς στα χέρια σου, ή τί πας να αγοράσεις, ψάχνεις, ειδάλλως αργά ή γρήγορα θα την πατήσεις. Προσωπικά μια φορά που τελικά η αγοραπωλησία ολοκληρώθηκε σε τιμή 5€ χαμηλότερη απ' αυτήν που είχα στην αγγελία, το διόρθωσα το νούμερο και ύστερα την απέσυρα. Είναι γνωστό ότι κυκλοφορούν μέλη με διπλούς/τριπλούς λογαριασμούς και ανεβάζουν το ίδιο ακριβώς πράγμα σε φουσκωμένες τιμές και κλειδώνουν την αγγελία, για να δείξουν πως τάχα μου τα πιάνει όντως τα λεφτά αυτά ή αφήνουν πλασματικές αξιολογήσεις. Είχα γνωρίσει πριν κανά 2άρι χρόνια, παλικάρι που με όλη του την παρέα το εφαρμόζει κατά κόρον αυτό, σε αγγελίες για δίσκους ssd, κάρτες γραφικών, επεξεργαστές κ.λ.π. χρόοοοονια τώρα. Είναι 5 άτομα και έχουν από 2-3 λογαριασμούς ο καθένας τους. Έχουν μοιράσει μάλιστα και τα username και password μεταξύ τους και γίνεται τρελό πάρτυ. Μου εξηγούσε την κομπίνα και καμάρωνε κιόλας. "Μαζί τα φάγαμε" όπως έχει πεί ο αντιπαθέστατος αυτός πολιτικός. Δεν είχε άδικο και ας έχει φάει/τρώει τρελό κράξιμο. Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση μέχρι ενός σημείου, από 'κει και πέρα το πάρτυ αφίεται στο φιλότιμο και την πονηριά που διακατέχει τον καθέναν μας. Εάν μπαίνεις στο φόρουμ από την εφαρμογή στις αγγελίες ακόμα και κλειδωμένες να είναι δεν στο εμφανίζει υπάρχουν πολλά μέλη που χρησιμοποιούν την εφαρμογή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις