Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν θεωρείς ότι είναι προσωπικές επιθέσεις, κάνε report για να τις σβήσουν. Αν δεν τις σβήσουν όμως, τότε εσύ παίρνεις προσωπικά το θέμα και θεωρείς ότι είναι επιθέσεις...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν θεωρείς ότι είναι προσωπικές επιθέσεις, κάνε report για να τις σβήσουν. Αν δεν τις σβήσουν όμως, τότε εσύ παίρνεις προσωπικά το θέμα...

Δεν με ενδιαφέρει ούτε report να κάνω ούτε το δίκιο μου να βρω με τον συγκεκριμένο χρήστη.. Οι όροι χρήσης είναι ξεκάθαροι και όποιος δεν συμφωνεί με αυτούς μπορεί να σβήσει τον λογαριασμό του, το έγραψα και παραπάνω.. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι έχουμε τα ίδια δικαιώματα είτε έχουμε κάνει 36 posts είτε 1.000.000 , αυτό όμως είναι προσωπικό του πρόβλημα και καλά θα κάνει να ξαναδιαβάσει τους όρους χρήσης από την αρχή και να αποφασίσει αν συμφωνεί ή διαφωνεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το "δέχεται" ότι έχετε ίδια δικαιώματα, δεν μπορεί να κάνει κάτι να το αλλάξει, απλά εκφράζει την γνώμη του...

Είναι πχ σαν λέει κάποιος ότι θέλει κάτι που δεν ισχύει στην Ελλάδα (ή που απαγορεύεται) και να του λες να φύγει από τη χώρα επειδή λέει ότι το θέλει. Όχι επειδή το έχει ή το εφαρμόζει, μόνο και μόνο επειδή το λέει...

Το ότι συμμορφώνεται με τους κανόνες, δεν σημαίνει ότι συμφωνεί. Μπορεί να συμμορφώνεται (επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς) και να διαφωνεί  και να εκφράζει την διαφωνία του γι' αυτούς μιας και δεν απαγορεύεται...

• Like 1
Δημοσ.

Το "δέχεται" ότι έχετε ίδια δικαιώματα, δεν μπορεί να κάνει κάτι να το αλλάξει, απλά εκφράζει την γνώμη του...

Γιατί λες έχετε και όχι έχουμε? 

Είναι πχ σαν λέει κάποιος ότι θέλει κάτι που δεν ισχύει στην Ελλάδα (ή που απαγορεύεται) και να του λες να φύγει από τη χώρα επειδή λέει ότι το θέλει ή επειδή το έχει ή το εφαρμόζει, μόνο και μόνο επειδή το λέει...

Γράψε αν θες ένα παράδειγμα γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..

Το ότι συμμορφώνεται με τους κανόνες, δεν σημαίνει ότι συμφωνεί. Μπορεί να συμμορφώνεται (επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς) και να διαφωνεί  και να εκφράζει την διαφωνία του γι' αυτούς μιας και δεν απαγορεύεται...

Οταν κάνεις εγγραφή σε ρωτάει αν δέχεσαι τους κανόνες και για να γίνεις μέλος πρέπει κάνεις κλικ ότι τους αποδέχεσαι, αν δεν τους αποδέχεσαι δεν θα επιβάλεις τους δικούς σου

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί λες έχετε και όχι έχουμε? 

Εννοώ εσένα και τον kanesaxo.

Γράψε αν θες ένα παράδειγμα γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς..

ΕΝΦΙΑ. Υπάρχει νόμος/κανόνας του κράτους, άρα με την λογική σου αν κάποιος λέει ότι δεν συμφωνεί με αυτόν (κι ας τον πληρώνει αναγκαστικά), πρέπει να φύγει από την χώρα...

Οταν κάνεις εγγραφή σε ρωτάει αν δέχεσαι τους κανόνες και για να γίνεις μέλος πρέπει κάνεις κλικ ότι τους αποδέχεσαι, αν δεν τους αποδέχεσαι δεν θα επιβάλεις τους δικούς σου

Δεν επιβάλει δικούς του (εξάλλου δεν μπορεί), απλά λέει την γνώμη του για τους ισχύοντες κανόνες του forum, πράγμα που δεν απαγορεύεται...

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ 

Παραθέτω τους όρους χρήσης όποιος έχει όρεξη διαβάζει στο τέλος τι λέει το Ε και στο ΣΤ .

ΕΝΦΙΑ. Υπάρχει νόμος/κανόνας του κράτους, άρα με την λογική σου αν κάποιος λέει ότι δεν συμφωνεί με αυτόν (κι ας τον πληρώνει αναγκαστικά), πρέπει να φύγει από την χώρα...

Βρίσκω λίγο ατυχές το παράδειγμα σου.. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Αποδέχεται τους κανόνες και την κρίση των mods, απλά εκφράζει τι θα ήθελε να ισχύει.

Έτσι και με το παράδειγμα του ΕΝΦΙΑ, αποδέχεται και τον πληρώνει, αλλά θα ήθελε να μην υπάρχει. Εσύ λες ότι δεν πρέπει να εκφράζεις ούτε αυτό από την στιγμή που είναι νόμος του κράτους...

Αν το βρίσκεις ατυχές έχω κι άλλο...

Οκ επείδη βλέπω κανένας mod δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τις αγγελίες έχει να πέσει πολύ γέλιο, θα αρχίσω να κλείνω ραντεβού με 30 ανθρώπους κάθε μέρα και δεν θα εμφανίζομαι σε κανένα αλλά θα συνεχίσω να είμαι όσο φερέγγυος είμαι και τώρα γιατί δεν θα μπορεί να μου κάνει κανείς τους αρνητική αξιολόγηση.

Αφού κι εσύ αποδέχεσαι τους κανόνες γιατί θες να αλλάξουν αυτοί για την αξιολόγηση και να επιτρέπεται και για τέτοιες περιπτώσεις ενώ τώρα δεν επιτρέπεται? Δεν πρέπει να φύγεις κι εσύ εφόσον δεν σου αρέσει και δεν συμφωνείς με τους συγκεκριμένους?

Τι όχι?! 2 μέτρα και 2 σταθμά?

• Like 1
Δημοσ.

Αποδέχεται τους κανόνες και την κρίση των mods, απλά εκφράζει τι θα ήθελε να ισχύει.

Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν το βρίσκεις ατυχές έχω κι άλλο...

Οκ επείδη βλέπω κανένας mod δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τις αγγελίες έχει να πέσει πολύ γέλιο, θα αρχίσω να κλείνω ραντεβού με 30 ανθρώπους κάθε μέρα και δεν θα εμφανίζομαι σε κανένα αλλά θα συνεχίσω να είμαι όσο φερέγγυος είμαι και τώρα γιατί δεν θα μπορεί να μου κάνει κανείς τους αρνητική αξιολόγηση.

Αφού κι εσύ αποδέχεσαι τους κανόνες γιατί θες να αλλάξουν αυτοί για την αξιολόγηση και να επιτρέπεται και για τέτοιες περιπτώσεις ενώ τώρα δεν επιτρέπεται? Δεν πρέπει να φύγεις κι εσύ εφόσον δεν σου αρέσει και δεν συμφωνείς με τους συγκεκριμένους?

Τι όχι?! 2 μέτρα και 2 σταθμά?

Άρα ούτε εσύ επιτρέπεται να το γράφεις αυτό δημόσια, αφού ουσιαστικά διαφωνείς και σχολιάζεις τους κανόνες της αξιολόγησης...

Δημοσ.

Εγώ ξεκαθάρισα στο μήνυμα που καλά έκανες και παρέθεσες ότι αφού έτσι είναι οι κανόνες θα τους εκμεταλευτώ με τρόπο μου.. Αν πιστεύεις ότι έκανα κάτι το όποιο εμπίπτει με τους όρους χρήσης κάνε με report

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ ξεκαθάρισα στο μήνυμα που καλά έκανες και παρέθεσες ότι αφού έτσι είναι οι κανόνες θα τους εκμεταλευτώ με τρόπο μου.. Αν πιστεύεις ότι έκανα κάτι το όποιο εμπίπτει με τους όρους χρήσης κάνε με report

Μπορεί να μην ήταν άμεση, αλλά η έμμεση κριτική και διαφωνία με τους κανόνες αξιολόγησης κάνει ΜΠΑΜ από χιλιόμετρα...

Γι' αυτό λέω 2 μέτρα και 2 σταθμά, σύμφωνα με την λογική σου...

Όχι δεν θεωρώ ότι εμπίπτει από την στιγμή που βρισκόμαστε σε topic για βελτίωση των αγγελιών/forum. Εσύ αντιθέτως θεωρείς ότι εμπίπτουν αυτά που γράφει ο kanesaxo και πρέπει να φύγει από το forum...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μην ήταν άμεση, αλλά η έμμεση κριτική και διαφωνία με τους κανόνες αξιολόγησης κάνει ΜΠΑΜ από χιλιόμετρα...

Γι' αυτό λέω 2 μέτρα και 2 σταθμά, σύμφωνα με την λογική σου...

Όχι δεν θεωρώ ότι εμπίπτει από την στιγμή που βρισκόμαστε σε topic για βελτίωση των αγγελιών/forum...

Άλλο το να λέμε την γνώμη για τις αγγελίες και τον τρόπο που λειτουργούν στο τόπικ που είναι φτιαγμένο για αυτό τον σκοπό και άλλο να κρίνουμε αν κάποιος έχει δικαίωμα να κάνει χρήση των αγγελιών.. Εσένα σου ακούγονται το ίδιο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιος είναι υπεράνω κριτικής?

Επιπλέον εκείνος μπορεί να θεωρεί ότι ο περιορισμός των αγγελιών σε άτομα που συμμετέχουν ενεργά στο forum μπορεί να βελτιώνει την κατάσταση περιορισμού των απατεώνων, άρα είναι πρόταση για βελτίωση των αγγελιών. Ούτε καν offtopic δλδ...

Δημοσ.

Ποιος είναι υπεράνω κριτικής?

Επιπλέον εκείνος μπορεί να θεωρεί ότι ο περιορισμός των αγγελιών σε άτομα που συμμετέχουν ενεργά στο forum μπορεί να βελτιώνει την κατάσταση περιορισμού των απατεώνων, άρα είναι πρόταση για βελτίωση των αγγελιών. Ούτε καν offtopic δλδ...

Δεν ξέρω ποιος είναι υπεράνω κρητικής αλλά εσύ είσαι off topic σίγουρα ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...