Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγγελίες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχει να κάνει κάτι το application σε οποιαδήποτε πλατφόρμα με την IP που σου δίνει ο πάροχος, δηλαδή δεν γίνεται έτσι δουλειά. Υπάρχει δυνατότητα να βάλεις στατική IP στους περισσότερους (αν όχι σε όλους) αλλά έχω την εντύπωση οτι πληρώνεις έξτρα. Όπως και να έχει και στατική ας πούμε να μπει ως όρος, αυτοί που έχουν δυναμική θα πρέπει να πληρώσουν για την αλλαγή για να βάζουν αγγελίες; Τραβηγμένο, και μετά αν βγούνε απο το σπίτι ή μπούνε απο το κινητό που θα έχουν άλλη IP? Γενικά αυτό το σύστημα με τις IP δηλαδή δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Στο δεύτερο κομμάτι, υπάρχουν/δεν υπάρχουν ψεύτικες αγγελίες θα σου έρχονται παζάρια, και 50€ να την βάλεις την κάρτα θα σου έρθει παζάρι στα 40... Μην το ψάχνεις. Εσύ βάλε οτι θες να βάλεις και κάποια στιγμή αν είναι να φύγει θα φύγει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δηλαδή και αυτές τις ας πούμε ψεύτικες αγγελίες τι να τις κάνεις; Δεν μπορούν να εντοπιστούν, και να εντοπιστούν αγγελίες είναι, όσο θέλει πουλάει καθένας, μπορεί ο άλλος για τον Α ή τον Β λόγο να θέλει να την δώσει πολύ φθηνότερα, δεν απαγορεύεται πουθενά αυτό.

Αν μιλάμε για την κάρτα σου τώρα την 950 να σου πω γιατί δεν φεύγει, έχει βγει η 1050, αυτός πρέπει να είναι ο λόγος... Δεν έχει να κάνει με τις άλλες αγγελίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν έχει να κάνει κάτι το application σε οποιαδήποτε πλατφόρμα με την IP που σου δίνει ο πάροχος, δηλαδή δεν γίνεται έτσι δουλειά. Υπάρχει δυνατότητα να βάλεις στατική IP στους περισσότερους (αν όχι σε όλους) αλλά έχω την εντύπωση οτι πληρώνεις έξτρα. Όπως και να έχει και στατική ας πούμε να μπει ως όρος, αυτοί που έχουν δυναμική θα πρέπει να πληρώσουν για την αλλαγή για να βάζουν αγγελίες; Τραβηγμένο, και μετά αν βγούνε απο το σπίτι ή μπούνε απο το κινητό που θα έχουν άλλη IP? Γενικά αυτό το σύστημα με τις IP δηλαδή δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Στο δεύτερο κομμάτι, υπάρχουν/δεν υπάρχουν ψεύτικες αγγελίες θα σου έρχονται παζάρια, και 50€ να την βάλεις την κάρτα θα σου έρθει παζάρι στα 40... Μην το ψάχνεις. Εσύ βάλε οτι θες να βάλεις και κάποια στιγμή αν είναι να φύγει θα φύγει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δηλαδή και αυτές τις ας πούμε ψεύτικες αγγελίες τι να τις κάνεις; Δεν μπορούν να εντοπιστούν, και να εντοπιστούν αγγελίες είναι, όσο θέλει πουλάει καθένας, μπορεί ο άλλος για τον Α ή τον Β λόγο να θέλει να την δώσει πολύ φθηνότερα, δεν απαγορεύεται πουθενά αυτό.

Αν μιλάμε για την κάρτα σου τώρα την 950 να σου πω γιατί δεν φεύγει, έχει βγει η 1050, αυτός πρέπει να είναι ο λόγος... Δεν έχει να κάνει με τις άλλες αγγελίες.

Εκει θα χρησιμέυει το application για να μπορεις να συνδέεσαι κι απο τάμπλετ η κινητό υπαρχουν ιδέες εφαρμοσμένες σε ξένα φόρουμ που αμα θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά οι αντμίν θα τις υλοποιήσουν σε χρόνο μηδέν.

Για τις IP εγω πρίν 5 χρόνια που είχα ρωτήσει (HOL τοτε) μου είπαν οτι βάσει ευρωπαικης ενωσης ολοι πλεον εχουν στατικη IP και οτι ακόμα και πιο παλιές συνδέσεις που είχαν δυναμική θα αντικατασταθούν με Static,να φανταστείς μέχρι και σε public hot spot είχα πετύχει στατική IP.

EDIT : Ψεμματα απο την πρώτη σύνδεση που έκανα στην ON Telecoms μου το ειχαν πει πρίν 7 χρόνια περίπου.

Το θέμα δεν είναι να μη μου έρχεται παζάρι εγω το γουστάρω το παζάρι,κι έχει και την πλάκα του,το θεμα ειναι να γίνεται παζάρι βάσει της τιμής που βάζει ο πωλητής της εκάστοτε αγγελίας και οχι της εικονικής που έχει θέσει κάποιος άλλος.

Η κάρτα παρεμπιπτόντως έφυγε αδελφέ κι ευτυχώς πήγε εκεί που ήθελα δηλαδή σε πιτσιρικά και χαρηκα γιατι το παιδί έψαχνε ενάμιση χρόνο να βρεί μια καλή κάρτα :D

Σε κάθε εμπόδιο που βάζεις υπάρχει μια παράκαμψη... Δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο ή οτιδήποτε τέτοιο.

Στατική IP όλοι διαθέτουν, αλλά αν θες βάζεις, δεν είναι υποχρεωτική. Στην ON ήταν by default στατική, στις άλλες δεν είναι.

Στο παζάρι πάντως δεν υπάρχει min και max, αν τα δέχεσαι οκ, μιλάς και βγάζετε άκρη, αν δεν δέχεσαι πόρτα... Τώρα αν ο άλλος παίρνει σαν δεδομένο άλλη αγγελία τι να σου πω, αυτά τα κανονίζουν μεταξύ τους αγοραστής-πωλητής, το site τι να κάνει...

Αφού έφυγε η κάρτα μια χαρά έβγαλες άκρη :P Υπομονή θέλει και χαλαρά.

Σε κάθε εμπόδιο που βάζεις υπάρχει μια παράκαμψη... Δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο ή οτιδήποτε τέτοιο.

Στατική IP όλοι διαθέτουν, αλλά αν θες βάζεις, δεν είναι υποχρεωτική. Στην ON ήταν by default στατική, στις άλλες δεν είναι.

Στο παζάρι πάντως δεν υπάρχει min και max, αν τα δέχεσαι οκ, μιλάς και βγάζετε άκρη, αν δεν δέχεσαι πόρτα... Τώρα αν ο άλλος παίρνει σαν δεδομένο άλλη αγγελία τι να σου πω, αυτά τα κανονίζουν μεταξύ τους αγοραστής-πωλητής, το site τι να κάνει...

Αφού έφυγε η κάρτα μια χαρά έβγαλες άκρη :P Υπομονή θέλει και χαλαρά.

Σοβαρά μιλάς; απλά στην αλλάζουν η το δίνουν σαν επιπρόσθετη υπηρεσία με χρέωση;

Στον ΟΤΕ ειμαι τωρα.

Υπομονή δε λες τιποτα :D

Στην δορυφορικιά σύνδεση είναι ~10ρικο/μήνα η στατική, τώρα στις επίγειες δεν ξέρω, λογικά λιγότερο αλλά δεν το έχω ψάξει. Μόνο η ON έδινε στατικές παντού αν θυμάμαι καλά, και δεν είναι οτι το καλύτερο να βγαίνεις με στατική στο net... Είναι σαν να περπατάς στον δρόμο με την ταυτότητα στο κούτελο ας πούμε :P

Άντε, καλό υπόλοιπο γιορτών τώρα και σιγά σιγά να δούμε τι λέει και το 17 :P

Καλή συνέχεια :)

• Super Moderators

Η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα είναι με dynamic IPs...

H static δεν είναι τσάμπα στους υπάρχοντες ISPs...

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Oι αγγελίες είναι πάρα πολλές πλέον και είναι αρκετά επικίνδυνες με αρκετούς scammers να ξεφυτρώνουν καθημερινά. Είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία μιάς ομάδας από moderators που θα ασχολούνται μόνο με τις αγγελίες. 

Επίσης το σύστημα αξιολογήσεων είναι τελείως λάθος γιατί δεν αφήνει χώρο στο να βάλεις αρνητική σε κάποιον που είναι αφερέγγυος ή ανεύθυνος και δεν εμφανίζεται στο ραντεβού πχ, ώστε να μπορεί κάποιος στο μέλλον να τον αποφύγει.

Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που αξιολογούμε στην τελική αν δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε αρνητικά κάποιον που είναι αφερέγγυος επειδή δεν έγινε ποτέ η συναλλαγή?! 

Αυτό που αξιολογούμε σε μία συναλλαγή είναι αν το προιόν είναι όπως στην περιγραφή και πως συμπεριφέρθηκε ο ένας στον άλλον, με το να μου στερείτε το δικαίωμα να χαρακτηρίσω κάποιον αφερέγγυο και να του κάνω αρνητική επειδή δεν πραγματοποίηθηκε η συναλλαγή ρίχνει κι άλλο το ήδη πολύ χαμηλό επίπεδο στις αγγελίες και οι ανεύθυνοι θα συνεχίζουν να υπάρχουν ανάμεσα μας. 

Επίσης χρειάζονται νέες κατηγορίες και υποκατηγορίες στις αγγελίες. Δεν είναι δυνατόν το hardware το φρέσκο το σπαρταριστό να βρίσκεται μαζί με την παλιατζούρα που ούτε να το χαρίσεις δεν είναι κανονικά. Σαν τα μαγαζιά με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην Φραντζή είναι πλέον η κατάσταση και όσο πάει γίνεται και χειρότερη. 

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους .

Παιδες ολα αυτα που θελουμε και λεμε κατα καιρους ειναι ανεφικτα γιατι ο χωρος των αγγελιων δεν ειναι κατι που αποφερει εσοδα στο site αρα να ασχολουνται πολλα ατομα με αγγελιες (mod) να ζητανε στοιχεια κλπ κλπ κλπ δεν γινετε .

Τα μονα που μπορουν να γινουν ειναι μερικες μικρες εφικτες αλλαγες .

ΠΧ υποχρεωτικη η τοποθεσια , μερικα ακομα subdirectories εκει που χρειαζετε λογω νεων τεχνολογιων (πχ tvboxes ) , και δεν ξερω κατα ποσο ειναι δυνατο η ζητηση σε καθε section να ειναι ξεχωριστο κομματι .

Απο εκει και περα το να μην την πατήσει καποιος  ειναι δικο του θεμα προστασίας , επαγρύπνησης και εξυπνάδας ( εαν νομιζεις οτι είσαι μάγκας και θα παρεις το κινητο τωω 200€  40 καλα να παθεις εαν εστειλες λεφτα )

Επίσης χρειάζονται νέες κατηγορίες και υποκατηγορίες στις αγγελίες. Δεν είναι δυνατόν το hardware το φρέσκο το σπαρταριστό να βρίσκεται μαζί με την παλιατζούρα που ούτε να το χαρίσεις δεν είναι κανονικά. Σαν τα μαγαζιά με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην Φραντζή είναι πλέον η κατάσταση και όσο πάει γίνεται και χειρότερη.

Η να χωριστουν και να ταξινομηθουν σωστα οι ηδη υπαρχουσες,π.χ. δεν μπορω καταλαβω γιατι οι οθονες να ειναι σε μια κατηγορια με τα modem/routers δηλαδη αν ψαχνεις μια οθονη η ενα router αντιστοιχα αναγκαζεσαι εκ των πραγματων να κοιτας για ωρα,θελω να πω πως και η κατηγορια επεξεργαστες μητρικες εχει μια βαση αλλα καλυτερα ειναι το καθε εξαρτημα να ειναι σε μια κατηγορια μονο του,οπως επισης να δημιουργηθει και μια κατηγορια ρετρο γιατι αν ψαχνεις περιφερειακο στα διαφορα θελει πολυ υπομονη

Οσον αφορα τους αντμιν ξαναλεω πως δεν μιλησα για δικες απλα εθεσα μια προταση η οποια απλα διασφαλιζει πως το κοινο στο οποιο απευθυνεσαι ειναι καποιος υπαρκτος ανθρωπος και επιπλεον προτεινα και λυση ωστε να εισαι σιγουρος πως δε μιλας με 2ο 3ο 1700 λογαριασμο του συγκεκριμενου.

Εμενα για παραδειγμα μου εστειλαν δυο φρεσκοι λογαριασμοι μηνυμα για μια αγγελια και ενας που απλα τη σχολιασε δινοντας μου ευσημα δινοντας το συγκεκριμενο αντικειμενο,και ειδα σημερα οτι ειναι banarismenos.

Επομενως το να γνωριζεις ο ιδιος πως δεν μπαινεις σαν ενας ακυρος χρηστης αλλα σαν φυσικο προσωπο δημιουργειται το αισθημα της ασφαλειας σε εσενα ειδικα αν εισαι καθαρος στις συναλλαγες σου γιατι αν μπαινεις με σκοπο να εξαπατησεις και δε θα περασεις τα τεστ και δε θα συμφωνησεις και στο κειμενο το οποιο και αυτο προανεφερα πως μπορει να δωθει με νομικο τροπο εξασφαλιζωντας και τις δυο μεριες.

Καποιος που ειναι μελος στο φορουμ προφανως και ειναι υπαρκτος ανθρωπος, δε γινεται ενας ανυπαρκτος να ποσταρει. Δε καταλαβαινω που βλεπεις την εξασφαλιση, αν σου τη κανει σου την εκανε...

Καποιος που ειναι μελος στο φορουμ προφανως και ειναι υπαρκτος ανθρωπος, δε γινεται ενας ανυπαρκτος να ποσταρει. Δε καταλαβαινω που βλεπεις την εξασφαλιση, αν σου τη κανει σου την εκανε...

Δεν ανέφερα πουθενά οτι ποστάρει μπότ εξήγησα αναλυτικά και στην αρχή τι εννοώ.

τωρα ο οποιοσδηποτε μπορει να βαλει οσες και οτι αγγελια θελει και ξερεις πως;

Βαζεις μια αγγελια και πουλας κατι;αυτο το κατι φευγει πολυ γρηγορα οποτε τι κανει παταει επεξεργασια και αλλαζει ολοκληρη την αγγελια

Πρεπει ομως να ειναι στην ιδια κατηγορια.

Δεν ανέφερα πουθενά οτι ποστάρει μπότ εξήγησα αναλυτικά και στην αρχή τι εννοώ.

Κι εγω σου εξηγησα πως δε κερδιζεις κατι, ουτε και διασφαλιζεσαι.

Δεν είπες κανείς το αντίθετο..

Κι εγω σου εξηγησα πως δε κερδιζεις κατι, ουτε και διασφαλιζεσαι.

Αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να γνωρίζεις ;)

Επίσης το σύστημα αξιολογήσεων είναι τελείως λάθος γιατί δεν αφήνει χώρο στο να βάλεις αρνητική σε κάποιον που είναι αφερέγγυος ή ανεύθυνος και δεν εμφανίζεται στο ραντεβού πχ, ώστε να μπορεί κάποιος στο μέλλον να τον αποφύγει.

Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που αξιολογούμε στην τελική αν δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε αρνητικά κάποιον που είναι αφερέγγυος επειδή δεν έγινε ποτέ η συναλλαγή?! 

Αυτό που αξιολογούμε σε μία συναλλαγή είναι αν το προιόν είναι όπως στην περιγραφή και πως συμπεριφέρθηκε ο ένας στον άλλον, με το να μου στερείτε το δικαίωμα να χαρακτηρίσω κάποιον αφερέγγυο και να του κάνω αρνητική επειδή δεν πραγματοποίηθηκε η συναλλαγή ρίχνει κι άλλο το ήδη πολύ χαμηλό επίπεδο στις αγγελίες και οι ανεύθυνοι θα συνεχίζουν να υπάρχουν ανάμεσα μας.

Σωστα γινεται η αξιολόγηση μετα το περας της συναλλαγης. Αλλιως θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω αρνητικα επειδη εχεις κατα τη γνωμη μου υψηλη τιμη, ή αργησες να μου απαντησεις,  ή οτι αλλο μπορω να φανταστω.

Δεν είπε κανείς το αντίθετο..

Εdit μπορεις να κανεις οσα θελεις στις πρωτες 5 εκ των 7 ημερων.

Σωστα γινεται η αξιολόγηση μετα το περας της συναλλαγης. Αλλιως θα μπορουσα να σε χαρακτηρισω αρνητικα επειδη εχεις κατα τη γνωμη μου υψηλη τιμη, ή αργησες να μου απαντησεις,  ή οτι αλλο μπορω να φανταστω.

Η πως ενω συμφωνούμε να μου πουλήσεις κάτι και συμφωνείς στο να το κρατήσεις να σε καλέσω την επόμενη μέρα για ραντεβού και να μου πείς πουλήθηκε,δεν είναι λίγοι αυτοί που το κάνουν αυτό και χρήζει κριτικής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...